Melodifestivalen 2011 - Final

2011-03-12 @ 10:48:25


Eric Saade - Popular

Kommentar:
Han gick vidare till final direkt i sin deltävling, men jag blev fakiskt besviken på hans låt. Jag hade högre förväntingar på både låten och framträdandet. Men jag ska erkänna det, han betyg dras upp en aning för att han är så söt ;)

Betyg: 6 av 10




Swingfly - Me and my drum

Kommentar:
De gick vidare till final som 2:a i sin deltävling. Det är en glad och somrig låt med en skön refräng. Framträdandet är också helt okej :)

Betyg: 7 1/2 av 10




Danny Saucedo - In the club

Kommentar:
Han gick direkt till final sin deltävling. En härlig danslåt med bra musik och sång :) Det händer mycket i framträdandet och han dansar ju otroligt bra! Jag tror att den här låten skulle gå bra i ESC.

Betyg: 9 av 10




Sara Varga - Spring för livet

Kommentar: 
Den här låten gick vidare från Andra chansen. En lugn ballad med en gripande text, en riktig "svensk toppen-låt". Jag tycker att låten tar sig ju mer man lyssnar på den, men jag tror inte att den skulle passa i ESC. 

Betyg: 6 av 10




The Moniker - Oh My God!

Kommentar: Gick vidare från Andra chansen. Jag tycker att det här är en ganska rolig låt som man lätt kan sjunga med i. Det händer mycket i framträdandet, han springer t.ex på ett löpband :).

Betyg: 6 av 10




Sanna Nielsen - I´m in love

Kommentar: Sanna gick dierkt till final i sin deltävling. En okej låt som tar sig ju mer man lyssnar på den, men framträdandet är det tråkigaste på länge. Det enda hon gör är att stå på en snurrande platta... Det drar ner betyget rejält!

Betyg: 4 av 10




Nicke Borg - Leaving home

Kommentar:
Gick vidare som 2:a i sin deltävling. Jag kommer inte ens ihåg hur den här låten går, vilket ju inte är ett gott tecken... Framträdandet var tråkigt och hans outfit var inte särskilt snygg enligt mig. Inte dierkt min stil på musik.

Betyg: 2 1/2 av 10




Brolle - 7 days and 7 nights

Kommentar:
Gick vidare som 2:a från sin deltävling. Tråkig schlagerlåt som man bara vill ska ta slut. Uppträdandet är inte heller det bästa. Nja, en flopp helt enkelt Brolle!

Betyg: 3 av 10




The Playtones - The King

Kommentar: De gick vidare som 2:a i sin deltävling. Dålig dansbandslåt som sätter sig på hjärnan som ett plåster. Inte alls min stil på musik och jag tycker inte att den platsar i finalen...

Betyg: 2 av 10




Linda Bengtzing - E det fel på mig

Kommentar: Hon gick vidare som etta i sin deltävling. Svensk schlagerlåt som bara är... Tråkig! Uppträdandet är inte kul och outfiten är inte heller särskilt snygg. Nä, den här låten platsar inte i finalen!

Betyg: 3 av 10



Vinnare: Danny Saucedo!

Jag tycker att han är en självklar vinnare och jag hoppas att svenska folket håller med mig! Om inte Danny vinner hoppas jag på Swingfly :)

Postat av: Felicia

Jag hoppas att Eric, Danny, the Moniker elr Swingfly vinner. Men helst Eric :D

2011-03-12 @ 16:41:27
URL: http://feliziaa.webblogg.se/

Vill du göra min dag?

Ditt namn:
Remember me?

E-postadress: (endast för mig)

Bloggadress:

Din fina kommentar:

Trackback
RSS 2.0