IKEA and my room



Hejhej!
Jag kom nyss hem från IKEA där jag, Ida och Pappa åt middag och handlade lite nödvändiga grejer, bland annat ett skrivbordsunderlägg och en låda/ask till mig :). I helgen ska vi sätta upp vägghyllorna jag köpte för någon vecka sen och kanske köpa tavlor och mattor för att "piffa upp" rummet. Skojsigt! 

Imorgon är det skola igen, men efter det är det ÄNTLIGEN helg! Det ska bli så skönt att bara slappa, få sova ut på mornarna och slippa alltför mycket läxor :). Vi hörs!

Foto: weheartit

Najs bikinis



Himla snygga bikinis från Topshop. Jag tycker att faktiskt att den blå/vit/röda var så snygg att jag funderar på att köpa den :). Ca 260 kr/st på Topshop!

Dagens låt :)


Bara för att jag har tråkigt...

Dagens outfit: Svart tröja från H&M, grå kofta från Gina Tricot, jeans från H&M, halsband från JC, ring från Liseberg och ljusrosa stövlar från Tretorn
Dagens frissa: Hög snetofs
Dagens smink: Mascara
Dagens längtan: Sommaren!
Dagens humör: Glad men trööööött
Dagens måste: Läxor ^^
Dagens har gjort: Gått i skolan...
Dagens väder: Regnigt :D (är jag knäpp som gillar det här vädret?)
Dagens bästa: Basket på gympan :)
Dagens sämsta: Huvudvärk
Dagens fundering: Varför täcker vissa över sina fräknar? Jag har själv fräknar och jag tycker att det är jättegulligt, det gör mig till mig själv :). Men alla tycker ju olika!

Topshop!



Jag är inne på olika modehemsidor dagligen men Topshops hemsida hade jag helt glömt bort... Tills nu! Jag kan inte fatta hur jag har kunnat missa den, det finns så mycket inspiration och snygga kläder så det är inte sant! De fyra sakerna här ovanför är några exempel på det :). Klicka in er på Topshops hemsida nu, annars missar ni något!

Söta klänningar



Dem här klänningarna är jättesöta tycker jag! Så enkla att bara dra på sig en samtidigt som dem är väldigt snygga :). Du får dem för 199 kr/st på nelly.com

A happy picture


Jag och Ida i Vemdalen på sportlovet i år. Jag bjussar på den kan man säga ;). Fotad av Pappa!
Hejsan! Jag har, för ovanlighetens skull, inga planer alls för eftermiddagen/kvällen. Jag bara någon liten läxa kvar och inget annat bestämt, så jag antar att jag bara kommer ta det lugnt hela kvällen! Nice :). Nu sitter jag iallfall som vanligt med Spotify på och kollar runt på olika bloggar och modehemsidor. Jag har för övrigt rejält ont i huvudet just nu och har haft det hela eftermiddagen, men vi får hoppas att det går över snart. Vi hörs senare! Kram

Regn :)



God morgon!
Jag sitter här framför datorn med Spotify på och bara gör ingenting. Om drygt 20 minuter ska jag gå iväg till skolan och jag det enda jag har kvar att göra är att sätta på mig ytterkläder, så jag kan lugnt sitta här framför datorn i några minuter till :). Vädret idag är molningt och regnigt, och hur sjukt det än låter så har jag faktiskt längtat efter det här vädret, haha! Det är bara så mysigt tycker jag :). Menmen, vi hörs senare! Kram

Foto: weheartit


Bikinis från Bikbok :)




Lykke Li




Lykke Li ft. Kleerup - Until we bleed

Ps: Jag har verkligen börjat digga Lykke Li. Hon är helt grym :).

Usel uppdatering

Jag vet att jag är usel på att uppdatera, men just nu har jag annat att göra i mitt liv. Vissa veckor är jag verkligen sugen på att blogga och då gör jag det nästan för ofta, och vissa veckor har jag lust att göra allt annat än att blogga... Vi kan väl säga att det senare av alternativen är just den här veckan ;). Dessutom har jag massvis med läxor och det blir ändå bara tråkiga inlägg, men jag ska försöka göra iallfall några roliga inlägg under veckan.

Update: Jag kom precis hem från en "cykelrunda" på drygt 8 km. Jag cyklade med Pappa när han sprang så hela rundan tog drygt 40 minuter. Snart ska jag ta mig en värmande dusch (ni kan inte fatta hur kalla öronen blir av den här blåsten), sen ska jag lägga mig i soffan och läsa :). Najs! Ha en bra kväll allihopa så hörs vi imorgon!


Homework



Hejsan!
Jag kom hem från skolan för ett tag sedan och nu har jag fullt upp med en masa läxor... Ikväll är det fys på fotbollen, men jag tror inte att jag ska gå på det eftersom att jag fortfarande är jätteförkyld. Istället tänkte jag ta mig ut och cykla några kilometer, det är ju himla bra väder ute :). Ha en bra dag allihopa så ska jag bege mig mot läxböckerna igen! Kram

Foto: weheartit

Förlåt men tack!


Bild från i fredags!
Hejsan! Jag kom nyss hem från skolan ocn nu sitter jag med spotify på och försöker plugga engelska. Annars då, jag har faktiskt inte så mycket att berätta... Jag vet att uppdateringen har varit superdålig, men jag blir verkligen jätteglad när ni ändå kommenterar och besöker min blogg :). TACK ♥ Jag ska bli bättre på att uppdetera, jag lovar!

"Vampire Academy" (igen)



Hejsan!
Förlåt mig för den usla uppdateringen under veckan! Blogglusten har legat på noll och jag har helt enkelt velat änga min tid åt andra saker än datorn. De två senaste dagarna har jag börjat läsa om den bästa serien ever, "Vampire Academy". Jag har läst ut de två första böckerna (på drygt 330 sidor var) på dessa två dagar, så ni kanske förstår hur beroende jag är ;). Nu har jag bara 3 böcker kvar, som jag både vill och inte vill läsa nu. Jag vill verkligen läsa om dem snabbt eftersom att dem är så sjukt bra, men samtidigt vill jag inte att dem ska ta slut... Vilket dilemma! Nämen, det jag längtar mest efter är att den 6:e och sista boken ska komma ut, men det gör den inte förräns i augusti! Arghhh, jag vill ju läsa den nu!

Jag är helt beroende, jag erkänner det ;D

Sorry för mina tråkiga inlägg om den här serien, men om man inte har läst den kan man faktsikt inte fatta hur bra den är ;).

Förkyld och skit

God morgon! Jag har dragit på en sån himla förkylning och min hals bränner verkligen, men jag har bestämt mig för att gå till skolan ändå. Jag har varit sjuk så mycket i vinter (jag förstår inte varför, jag som aldrig är sjuk annars...) så jag känner att jag får stå ut den dagen. Vi hörs i eftermiddag antar jag :). Ha en bra dag!

it´s a beautiful day


Någon gammal bild från i somras :). Fotad och redigerad av mig.
Nu är det vår! Jag vet att jag har sagt det tusen gånger innan, men jag menar det faktiskt den här gången. Liksom, det är 8-9 grader i skuggan och man fryser inte när man går utanför dörren. Det ÄR vår nu :D Och om det helt plötsligt skulle börja snöa igen skulle jag i protest gå med uppknäppt jacka och ingen mössa, för nu ska det bara vara vår!

Annars då... Jag ska snart göra lite läxor, sen får jag se om jag går på fotbollen ikväll eftersom att jag har blivit rejält förkyld igen. Inte kul! Jag får iallafall se hur jag gör, jag vill ju inte bli så sjuk att jag måste stanna hemma från skolan.

Menmen, det har varit en bra dag och jag är glad eftersom att det är fint väder. Nu blir det full fart mot läxböckerna!

Bloggtorka

Hejsan! Förlåt för den dåliga uppdateringen under dagen, men jag har helt enkelt inte haft tid för bloggen. Dessutom har jag bloggtorka och kan inte komma på något alls att skriva om! Jag kommer tillbaka när jag vet vad jag ska skriva om :). Kram

HAHA!

Jag är glad. Jag är väldigt glad. Jag är väldigt väldigt glad för att...

• Jag har köpt ett par vita converse
• Jag kommer få träffa ett par kompisar i helgen som jag inte träffat sen i somras :)
• Jag har inte alltför jobbiga läxor
• Jag är bara allmänt glad helt enkelt!

Flumflumfluminlägg! Förlåt ;)

Jag kommer ha träningsvärk -.-


Random bild till det här inlägget, men aja! Fotad och redigerad av mig :)


Ojoj vad hot yoga var jobbigt! Jag har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv (ursäkta detäljerna) ;). Jag kommer nog ha rejält med träningsvärk imorgon, men det är faktiskt bara skönt enligt mig! Jag har iallfall nyss tagit en lång och varm dusch och nu sitter jag och resten av familjen och ser på "House" på tv4. Visste ni förresten att det är ett av mina favoritprogram? :). Okej... nu ska jag sluta babbla! God natt


I´m ready


Jag i min "yogaoutfit" (höhö). En oversizetröja, ett par fotbollsshorts och en tofs :). Förresten, mitt ena öga ser mycket mindre ut än det andra. Så är det inte i verkligheten ;).


Hejsan! Om mindre än en timme ska jag iväg till gymmet för att köra "Hot Yoga" med fotbollslaget. Jag har faktiskt aldrig gjort (eller vad säger man? utfört? haft? äh skitsamma) yoga innan så det kommer bli en kul upplevelse :). Vi får se om jag fastnar för det! Nu ska jag iallfall ta mig något att äta. Kram


Dagens outfit




Tröja - Second Hand
Kofta - Gina Tricot
 + Jeans från Cubus

Hot yoga

Hejsan! Jag kom hem från skolan för drygt en halvtimme sen och nu sitter jag här framför datorn och äter mellanmål :). Snart måste jag lämna datorn för en del läxor, men klockan 18.30 ska jag och fotbollslaget faktiskt gå på "Hot Yoga". Det är yoga i 38 graders värme, vilket kommer bli kul fast troligtvis väldigt jobbigt :). Vi hörs senare! Kram

Argjättejättearg!



Det här är jag när jag är arg... Eller ja, något åt det hållet ;)

Hejsan! Jag blir så himla sur på facebook när det inte funkar som det ska! ARGHHH! Jag blir så trött på det! Annars då... Jag och familjen sitter och ser på något program på TV och jag kollar in lite olika bloggar här på datorn :). Snart är det ändå läggdags för min del. Jag börjar tidigt med gympa imorgon så jag måste vara pigg inför det. Sov gott :).

"Älska mig"



Den här serien - "Älska mig" - är så bra och så tänkvärd att alla borde sen den. Den handlar om mobbning och konsekvenserna med det. Jag sitter här och gråter så sorglig den var! Här över är den första delen, men det finns sammanlagt sex delar så om du vill se resten är det bara att söka på youtube :). Jag tycker verkligen att alla som ska se den här videon!

Källa: Jag hittade serien hos Adada

Homework and Rebecca & Fiona



Hejsan!
Jag kom hem från skolan för drygt en timme sen och har sen dess suttit med läxor. Nu har jag bara några läxor kvar som ska göras här på datorn så jag tänkte att jag lika gärna kunde slänga in ett inlägg här. Och så intresserade var ni av att höra om mina läxor... ;).

Iallafall, jag sitter med Spotify på och just nu spelas "Bullets" med Rebecca & Fiona. Om ni inte har hört den här grymma låten kommer en länk här :). Hoppas ni har haft en bra dag!

Foto: google

"Knot violence" by H&M



Dessa 4 t-shirts från H&M är både snygga och har ett bra budskap :) Jag tycker att alla är riktigt snygga, men mina favoriter är de två översta. De kostar mellan 99 kr och 149 kr och finns på H&M

Söta ballerinas



2 söta ballerinas som skulle passa super i sommar :). Dessvärre är kvalitén kanske inte den bästa men det kan man ju inte vara helt säker på. Jag tycker att dem vita är snyggast, dem är lite somrigare enligt mig, men det är bara vad jag tycker ;). Du får dem för 129 kr/paret på H&M

Svar på tal



För ett par dagar sen frågade jag er om det var något jag skulle ändra på här på bloggen. Dem flesta som svarade sa att bloggen var bra som den är, men det var en kommentar som skilde sig från de andra som jag tänkte ge svar på:

Anna om Är det något ni vill ska ändras här på bloggen? :):
blogga mer!!

Svar: Jag bloggar så ofta jag bara kan för att göra er läsare glada :). Jag är redan inne på datorn mer än vad jag borde, så jag har dessvärre ingen möjlighet att blogga mer än vad jag gör nu. Men jag hoppas du blev nöjd med svaret!

Förresten, tack alla ni som svarade på frågan :D


God morgon!

God morgon! Jag vaknade vid 9.00 idag och nu sitter jag i soffan tillsammans med resten av familjen och slötittar på "Biggest loser". Dagen kommer se ut som en helt vanlig söndag... Se lite på "Vinterstudion", en tripp till IKEA och lite läxor :). Vi hörs senare! Kram

Söta blusar från Gina Tricot


Lördagskväll :)



Hejsan!
Den här kvällen kommer spenderas hemma tillsammans med familjen och en skål med godis :). Visste ni förresten att jag ALLTID tar samma godis när jag köper det, jag testar aldrig något nytt. Iallafall, nu är det tacos som gäller så jag lämnar datorn för en god middag :).

Foto: weheartit


Städa städa städa


Häftigt rum alltså. Snyggt :). Från weheartit

Hejsan! Under förmiddagen har jag rensat ur min garderob (det behövdes verkligen) och städat, så nu är mitt rum rent och fräscht vilket är jätteskönt :). Jag har också bestämt mig för att inte ha någon tapet alls i mitt rum här hemma hos Pappa, istället har jag kommit på en annan idé som blir både billigare och snyggare enligt mig. Najs :). Det kommer upp här på bloggen när det är klart antar jag. Ha en bra dag!

2 snyggingar


2 snygga - men framförallt sköna - tröjor från Monki :).


Visste du att...



• Jag kan spela gitarr?
• Jag har gröna ögon?
• Jag älskar låten "Gryningspyromanen" av Daniel Adams-Ray?
• Jag är bra på att komma ihåg låttexter?
• Jag älskar äpplen?
• Jag följer över 50 bloggar?
• Jag älskar chokladglass?
• Jag är seriöst helt beroende av bokserien "Vampire Academy"?
• Jag är nästan alltid glad?
• Jag är VÄLDIGT kittlig?
• Jag har spelat fotboll i nästan 8 år?
• Jag har åkt skidor sen jag var 4 år men jag har aldrig varit i Alperna?



Today and tomorrow


Gammal bild på moi ;).


Hejsan! Jag har nyss tryckt i mig massvis med dumle och nu mår jag himla illa... Inte kul! Annars har kvällen bestått av pizza, "Så ska det låta" och "Skavlan". Nice fredagkväll :).

Morgondagen kommer vara en fixardag, men jag kommer också få träffa mina goa kusiner. Mysigt! Jag har iallafall en hel del att fixa imorgon... Städa, fixa premueration på Frida (jag vet, jag fick det i julklapp men har inte fixat det än...), kolla tapeter till mitt rum, you name it! Vi hörs imorgon iallafall :). Kram


Är det något ni vill ska ändras här på bloggen? :)

Det är inte särskilt kul att blogga när statisken går käpprakt neråt, men det är sånt som en bloggerska får ta. Men nu undrar jag: Är det något ni läsare tycker jag ska ändra på här på bloggen/skriva mer om etc? Det skulle vara kul om ni svarade, så snälla ta er den lilla minut det tar och skicka en kommentar :).

Update: Nu sticker jag och Pappa iväg och hämtar Ida på fotbollen, sen blir det hemmakväll med godis och pizza med familjen :). Kram

så snygg ouftit



lookbook


I´m sorry

Ursäkta för väderinlägget här under. Lite desperat kanske, haha ;). Jag vara bara tvungen att uttrycka mina känslor för det här skitvädret någonstans... Menmen, inga fler liknande ska komma upp på ett tag. Från om med nu ska jag bara var glad för vädret :D.

Hej förresten! Jag kom hem från skolan för drygt en timme sen och nu sitter jag här framför datorn och lyssnar på Lykke Li på spotify. Så många bra låtar jag har missat med henne (det var samma sak med Daniel Adams-Ray). Jag har inga speciella planer för kvällen, men det blir väl en vanlig slapparfredag antar jag :). Nice! Vi hörs senare!


Snow



Det snöar!
Jag skojar inte, det snöar verkligen. Det ligger ett par centimeter på marken nu. Usch vad jag hatar det! Jag hatar inte snön i sig, men hallå, DET ÄR MARS. Vi har fått nog av snö nu liksom! Kan det inte bara bli vår? En riktig vår när det börjar snöa helt plötsligt! SNÄLLA!

Foto: weheartit

Nyheter @ H&M



H&M har fått en flera väldigt snygga plagg, bland annat dessa två här ovanför. Jag gillar speciellt den vita blusen, den är verkligen min stil :). H&M har iallafall lyckats riktigt bra med den här kollektionen. Klicka in er på H&M:s hemsida och kolla in alla nya godbitar vetja!

Katastrofen i Japan - Vill du hjälpa till?




Tusentals människor har dött i Japan efter tsunamin och jordbävningen och det är bara så hemskt att det knappt går att tänka på. Så många människor som förlorat sina nära och kära som fortfarande kämpar i Japan. Vill du hjälpa till? Det enda du behöver göra är att skicka ett sms. Smsa "HJÄLP" till 72950 för att skänka 50 kr till Frälsningsarmén i Japan eller smsa "AKUT" till 72900 för att skänka 100 kr till Röda korset. Du kan rädda ett liv. Ta chansen!

Källa: Google och susan.devote.se


Andens kraft

Hejsan! Jag kom hem från skolan för en stund sen och nu sitter jag här framför datorn med spotify på och med ett fruktfat att smaska på :). Senare är det fotbollsträning som gäller, men innan dess måste jag ta tag i lite läxor. Hoppas du har haft en bra dag så hörs vi senare! Kram


Loreen - My heart is refusing me

Ps: Ingen annan kan bli beroende av en bok lika mycket som jag... Jag går och tänker på den hela dagarna, gråter när jag läser den och vill att allt bara ska bli bra för huvudpersonerna. Jag går faktiskt runt och är ledsen när det är något sorgligt som händer i boken. Om det är någon som undrar är det boken "Andens kraft" jag läser just nu, och den här boken gör verkligen att läsaren är med i boken, som att den som läser är huvudpersonen. Jag rekommenderar iallafall den här boken starkt. Det är den femte boken i serien "Vampire Academy", och jag kan lova er att det är utan tvekan den bästa serien jag här läst. "Andens kraft" med Richelle Mead alltså :).

Daniel Adams-Ray






Gryningspyromanen


Dum av dig


Himlen luktar plast


Svart


Lilla lady


Voyeuren

Så himla snygg jacka!




Den här jackan är bara så snygg! Jag ÄLSKAR den! Den skulle mer än gärna få hänga i min garderob :). Det enda jag är lite osäker på är axelvaddarna, men det tänker man inte mycket på tycker jag! Jackan är iallafall från Modekungen.se

Bilder: Shoppingandfashion

Tusen inlägg

1000 inlägg här på bloggen :D

Vår!



Solen skiner, himlen är blå, vad det är skönt att leva då...

Det är vår! DET ÄR VÅR! Äntligen! Det är så härligt varmt och soligt ute och allt blir bara underbart när det är sånt här väder :). Man går runt med ett leende på läpparna hela dagarna liksom. Härligt!

Just nu sitter jag iallafall och lyssnar på Daniel Adams Ray på Spotify :). Så många jättebra låtar med honom jag har missat... Fy på dig Mathilda! Daniel Adams Ray är iallafall helt klart en av dem bästa svenska artisterna just nu!

Foto: weheartit


Träningvärk


Tagen med mobilkamera på en fotbollsmatch för något år sen :). Fotad av mig.
Hejsan! Jag kom nyss hem från en väldigt jobbig fysträning och nu väntar jag bara på att duschen ska bli ledig. Fysträning+en shoppingrunda på 6 timmar gör att jag kommer få en rejäl träningsvärk imorgon, men det är bara skönt då det verkligen känns att man har jobbat på bra då :).

På tal om shopping... Det som följde med mig hem från köpcentrumet var det jag var tvungen att ha, boken "Andens kraft" och hårnålar. Jag längtar så jag kan dö tills jag kan sätta mig i soffan och läsa den boken, haha!

Dagens...

Dagens outfit: Senapsgul tröja från Åhlens, svart linne från JC och jeans från Cubus.
Dagens accesoar: Väska från Desigual
Dagens frisyr: Snefläta
Dagens smink: Mascara
Dagens längtan: Sommaren!
Dagens sällskap: Mina nära och kära :)
Dagens färg: Senapsgul 
Dagens har gjort: Allt det man brukar göra på morgonen, sätta på mig, äta frukost osv.
Dagens skulle gjort: -
Dagens måste: Köpa hårnålar!
Dagens köp: Inget ännu, men det kommer ;)
Dagens humör: :D
Dagens bästa: Studiedag!
Dagens sämsta: Ingenting tror jag!

Jag ska ta och springa iväg till bussen och drygt 25 minuter men vi hörs ikväll!


Dagens låt



Lykke li - I follow rivers

Studiedag!



God morgon!
Idag är det studiedag och jag är vaken såhär tidigt! Nämen jag kunde inte sova längre, så jag tänkte att jag lika gärna kunde gå upp :). Dagen kommer bestå av shopping, shopping och åter shopping. Nice! Jag har lite grejer som verkligen MÅSTE inhandlas:

 • Vanliga hårnålar (jag slarvar alltid bort mina första gången jag använder dem!)
 • Boken "Andens kraft"

Och lite grejer som jag inte måste ha men som kanske följer med hem ändå:

 • Pilotglasögon
 • En tubhalsduk från Gina Tricot
+ lite annat skoj :).

Vi hörs senare men ha en riktigt bra dag nu allihopa! Kram

Foto: weheartit

Today and tomorrow

Hejsan! Min namnsdag blev firad med semla och ett paket, vilket var en överraskning eftersom att jag inte visste det :). I paketet låg 2 senapsgula tröjor från Åhléns, en lite tjockare och en T-shirt. Dem var jättesnygga iallafall och kommer användas flitigt framöver :). Tack för en dag som varit helt bäst!

Imorgon har jag studiedag och den kommer spenderas på ett köpcentrum med mina kära vänner. Mysigt! Jag tror att det kommer bli en toppendag :). Kram

Snygga ballerinas



2 par snygga ballerinas från H&M :) De blir dina för 149 kr/paret.


Mathildas dag



Matilda
eller Mathilda är ett kvinnonamn med tyskt ursprung som betyder styrka och strid (fornhögtyska Mechthild). Namnet är också en sammansättning av fornnordiska namnet Hild. Matilda har i Sverige namnsdag den 14 mars.


Ja idag är det alltså min namnsdag! Mathildas alldeles egna dag, det borde firas va? ;) Men nu är jag nyfiken... Är det någon av mina läsare som heter Matilda/Mathilda/Matilde/Tilda eller något liknande? Det vore kul att veta det :).

Källa: Wikipedia


Fil och flingor


Jag en dag i fjällen :). Fotad av syster Ida i Vemdalen 2011.

Hejsan! Jag kom nyss hem från skolan och nu sitter jag med en skål fil och flingor och lyssnar på musik :). Just nu spelas "All good things (come to an end)" med Nelly Furtado. Hoppas du har haft en bra dag så hörs vi senare! Kram

Dagens outfit + morgonen


Tröja
- H&M (NY!)
Linne - JC
Kofta - H&M
 + Jeans - Cubus

God morgon! Jag är klar med allt för morgonen, sätta på mig, borsta håret, sminka mig, äta frukost och borsta tänderna, därför kan jag få lite tid här framför datorn :). Om drygt 40 minuter traskar jag iväg till skolan, men vi hörs ikväll igen!

Snygg oufit från Gina Tricot


Det är vår!


Lite av en favoritbild från i somras :). Fotad och redigerad av mig.

Hejsan!
Jag kom hem från en fotbollsmatch för en stund sen, tyvärr förlorade vi men jag tycker att vi spelade bra ändå :). Dessutom är det så härligt väder ute! Det är några få plusgrader och det känns verkligen som vår i luften. Härligt :). Hoppas bara att det håller i sig! Kram

7 billion



En video som verkligen är värd att se :). Kolla kolla kolla!


New design



Nu är en ny design uppe på bloggen :). Lite stilrenare, lite snyggare och lite somrigare enligt mig. Tryck f5 om du inte ser den. Vad tycker ni? Hiss/Diss?

Besöksrekord!



Oh my god. Oh my god. It´s a wonderful surprise...

Bloggen min hade besöksrekord igår! Inte med några få läsare mer än det förra rekordet, utan med 97 stycken till :D Nu ligger rekordet på 151 unika besökare.

Tack snälla alla ni som klickade in er på min blogg igår!


Sunday is the sunny day



God morgon!
Jag vaknade för drygt en timma sen och nu sitter jag här i soffan och umgås med min familj :). Dagen ser ut som en helt vanlig söndag. Först blir det att se på "Vinterstudion", sen är det fotbollsmatch och efter det ska jag helt enkelt bara slappa. Nice :).

Förresten, jag har gjort så att jag kommer granska kommentarer innan de visas. Det kommer inte förändra något, jag kommer släppa igenom alla kommentarer ändå, det är bara det att jag vill se kommentarerna först av alla ;). Kram

Foto: GE MIG SOMMAR! Fotad av mig i juni 2010 :).

Snygga bikinis från H&M



H&M lyckas ofta bra med bikinisar och iår är inget undantag :). Alla jag har lagt upp här är väldigt snygga, men min favorit är den aprikosa uppe i hörnet.

Vinnaren



Grattis Eric Saade
som ju vann melodifestivalen 2011 :) Innan programmet tyckte jag faktiskt inte att han skulle vinna, men under programmets gång växte han och jag tycker nu att han är en värdig vinnare! Nu håller vi tummarna för att det ska gå bra i Eurovision Song Contest :) Lycka till!

Grattis!



Grattis Eric Saade!


Dagens outfit





Blus - Odd Molly
Linne - JC
Kofta - H&M
Jeans - Cubus

Beige jackor



Beige jackor är ju himla snyggt enligt mig och här är några favoriter från olika webbshoper. Mina favoriter är nog tygjackorna från Bikbok och H&M, men det är bara en smaksak :). Alla jackor kostar under 400 kr.

2 snygga armband


Jag måste tipsa om dessa 2 armband från Nelly.com. Jag tycker att de är jättesnygga men framförallt är dem väligt prisvärda, bara 129 kr/st :). Den i brons är den snyggare av dem två enligt mig, men det är bara en smaksak.
Du får dem alltså för 129 kr/st på Nelly.com

Snygg outfit :)


Melodifestivalen 2011 - Final



Eric Saade - Popular

Kommentar:
Han gick vidare till final direkt i sin deltävling, men jag blev fakiskt besviken på hans låt. Jag hade högre förväntingar på både låten och framträdandet. Men jag ska erkänna det, han betyg dras upp en aning för att han är så söt ;)

Betyg: 6 av 10




Swingfly - Me and my drum

Kommentar:
De gick vidare till final som 2:a i sin deltävling. Det är en glad och somrig låt med en skön refräng. Framträdandet är också helt okej :)

Betyg: 7 1/2 av 10




Danny Saucedo - In the club

Kommentar:
Han gick direkt till final sin deltävling. En härlig danslåt med bra musik och sång :) Det händer mycket i framträdandet och han dansar ju otroligt bra! Jag tror att den här låten skulle gå bra i ESC.

Betyg: 9 av 10




Sara Varga - Spring för livet

Kommentar: 
Den här låten gick vidare från Andra chansen. En lugn ballad med en gripande text, en riktig "svensk toppen-låt". Jag tycker att låten tar sig ju mer man lyssnar på den, men jag tror inte att den skulle passa i ESC. 

Betyg: 6 av 10




The Moniker - Oh My God!

Kommentar: Gick vidare från Andra chansen. Jag tycker att det här är en ganska rolig låt som man lätt kan sjunga med i. Det händer mycket i framträdandet, han springer t.ex på ett löpband :).

Betyg: 6 av 10




Sanna Nielsen - I´m in love

Kommentar: Sanna gick dierkt till final i sin deltävling. En okej låt som tar sig ju mer man lyssnar på den, men framträdandet är det tråkigaste på länge. Det enda hon gör är att stå på en snurrande platta... Det drar ner betyget rejält!

Betyg: 4 av 10




Nicke Borg - Leaving home

Kommentar:
Gick vidare som 2:a i sin deltävling. Jag kommer inte ens ihåg hur den här låten går, vilket ju inte är ett gott tecken... Framträdandet var tråkigt och hans outfit var inte särskilt snygg enligt mig. Inte dierkt min stil på musik.

Betyg: 2 1/2 av 10




Brolle - 7 days and 7 nights

Kommentar:
Gick vidare som 2:a från sin deltävling. Tråkig schlagerlåt som man bara vill ska ta slut. Uppträdandet är inte heller det bästa. Nja, en flopp helt enkelt Brolle!

Betyg: 3 av 10




The Playtones - The King

Kommentar: De gick vidare som 2:a i sin deltävling. Dålig dansbandslåt som sätter sig på hjärnan som ett plåster. Inte alls min stil på musik och jag tycker inte att den platsar i finalen...

Betyg: 2 av 10




Linda Bengtzing - E det fel på mig

Kommentar: Hon gick vidare som etta i sin deltävling. Svensk schlagerlåt som bara är... Tråkig! Uppträdandet är inte kul och outfiten är inte heller särskilt snygg. Nä, den här låten platsar inte i finalen!

Betyg: 3 av 10



Vinnare: Danny Saucedo!

Jag tycker att han är en självklar vinnare och jag hoppas att svenska folket håller med mig! Om inte Danny vinner hoppas jag på Swingfly :)

Hunden min


Hunden min i somras :) Fotad och redigerad av mig.

God morgon! Jag sitter här i TV-soffan tillsammans med familjen och ser på "Vinterstudion". Dagen kommer spenderas här i soffan, ute på stan och tillslut tillbaks till soffan för att se på finalen av melodifestivalen :). Ha en bra dag! Kram

Dagens outfit




Byxor - H&M
 (dem ser nästan vita ut, men dem är ljust rosa, nästan aprikosa)
Tröja - JC
Kofta - Gina Tricot
Halsband - En present
Ring - Liseberg

Today




Hejsan!
Jag kom hem från skolan för en stund sen och nu sitter jag här i soffan och ser på herrstafetten i skidskytte-VM. Sverige ligger just nu 5:a, men vi håller tummarna för medalj, ellerhur? :)

Ikväll åker jag och familjen hem till mina kusiner och mormor vilket kommer bli myspys! Uppdateringen under kvällen kommer väl vara sisådär, men ni klarar er utan mig ikväll va? ;) Ha det bra! Kram

Neon trees - Animal



Neon trees - Animal

Jag blir jätteglad och somrig och får värsta "må-bra-feeling" av den här låten, därför tycker jag absolut att ni ska lyssna på den :)

1 år 12 månader 52 veckor 365 dagar



Idag fyller MMIAH 1 år vilket ska firas med buller och bång :) I ett års tid har jag suttit i timme efter timme efter timme framför datorn. Det har resulterat i 973 inlägg, vilket blir nästan 3 inlägg per dag. Jag har gått från drygt 5 unika läsare per dag till runt 50 :)

Jag har haft ett helt underbart år med mmiah och jag hoppas på många många fler! Dessutom måste jag tacka er läsare! Ni har stöttat mig i vått och torrt och ger alltid snälla och peppande kommentarer :) All min kärlek till er ♥


Fettis-dagen eller fet-tisdagen?



Hejsan!
Tack för alla "krya på dig"-kommentarer jag har fått, det värmer verkligen ♥ Som tur är är jag verkligen på bättringsbägen och jag är nästan helt säker på att jag kan gå till skolan imorgon. Happyface :)

Jag har nyss tryckt i mig 3/4 av en semla, och jag vet att vi är 2 dagar försenade med semlorna men skitsamma, det var gott iallafall ;) Förresten, jag kom och tänka på det här häromdagen.. Säger ni fettis-dagen eller fet-tisdagen? Jag själv säger fettis-dagen, men jag har hört många som säger fet-tisdagen också.

Foto: http://weheartit.com :)

2 enärmade blusar


2 söta enärmade blusar från Monki :) Jag tycker att dessa var helt underbara och skulle gärna äga en sådan. Jag tror faktiskt att den svarta skulle passa super till mina puderrosa byxor! Ja dem var jättesöta iallafall och passar till båda vardag och fest :) Du får dem för 350 kronor styck på Monki


New trousers



Jag är fortfarande sjuk
, men igår tänkte jag att jag skulle testa hur det kändes att komma ut och gå lite så jag följde med Mamma och Ida till mataffären. Samtidigt gick vi in en snabbis på H&M där jag köpte de puderrosa byxorna jag förälskat mig i. Dem är lika snygga som jag trodde och de kommer användas flitigt framöver. Förresten, för er som undrar kändes det inte alls bra när jag kom ut, jag blev helt snurrig och fick världens huvudvärk. Inte alls kul :(


En liten sjukling

Att vara sjuk måste vara något av det tråkigaste som finns. Att bara ligga hemma och se på något TV-program (det går ju inget bra på TV på dagarna. Just nu ser jag på "Yoko! Yakamoko! Toto!", och hur kul är det liksom?) och bara ha det tråkigt när alla andra har det roligt tillsammans i skolan. När man dessutom varit sjuk med feber 3 gånger på 3 månader känns det bara skit!

Jag hatar att vara sjuk!

Men, om man inte mår bra ska man inte gå till skolan, och med tanke på att jag hade maginfluensa i måndags/tisdags och fortfarande har ont i magen och blir helt snurrig bara jag tar ett par steg ska jag helt enkelt stanna hemma för att bli riktigt frisk och kry. Nu satsar jag på att vara helt frisk i minst ett halvår framöver :)


News at H&M



H&M har fått in lite nytt och det här är mina favoriter :). Måste jag välja en blir det nog de rosa byxorna, gash så snygga de är! Det blir lite annorlunda om man har färg på byxorna och en topp i en mörkare färg istället för tvärtom som jag vanligtvis brukar ha :). Iallafall, jag tycker att H&M har lyckats riktigt bra med dessa plagg!

När man tror att våren är på väg kommer vintern tillbaka


Hejsan!
Ni kanske undrar varför uppdateringen har varit så dålig, och det är faktsikt för att jag har gått och blivit magsjuk... Inte kul! Jag är nästan aldrig sjuk, men bara under 2011 har jag varit sjuk 3 gånger och jag förstår inte varför. Det måste vara någon bacill som härjar i min kropp :(.

Annars har jag ingenting att berätta. Jag har bara legat hemma på en madrass framför TV:n de senaste 2 dagarna, så det har inte hänt något kul alls. Just nu ligger hunden min och sover på mina fötter och Top Model står på i bakgrunden. Jag har precis kollat igenom drygt 400 inlägg på bloglovin och har kramp i fingrarna för det, hehe. Ha det så bra! Kram

Photo: http://weheartit.com

Sandaler från H&M barn



Så snygga skor från H&M:s barnavdelning! Det finns ett par liknande på damavdelningen, men dem är dyrare och har högre klack så jag tycker fakiskt att dessa var klart mycket snyggare :) De finns i upptill storlek 39 och kan som sagt bli dina för 299 kr på H&M:s barnavdelning.

Weekend



Hejsan!
Bloggen har, som ni kanske har märkt, varit död i helgen, men så blir det ibland helt enkelt... I fredags sov jag över tillsammans med Emma, Matilda och Johanna :) Vi var klara för att sova vid midnatt, men vi satt och pratade i drygt 3 timmar så jag somnade inte förräns 3.00 och vaknade vid 8.30, hehe. Efter att ha sovit såpas kort har jag varit trött hela helgen, men jag har ändå hunnit hälsa på mina kusiner och haft talangträning med fotbollen. Annars har helgen bestått av att se på vasaloppet och 5-milen i VM :)

Ikväll blir det träning igen, men jag hoppas att den inte blir för jobbig för jag kommer inte orka med det då, haha! Menmen, hörs vi senare :) Kram

Photo: http://weheartit.com


Fotboll



Hej hörni!
Jag sitter här med alla fotbollskläder på och tar det lugnt :) Ni kanske vill veta vad jag har på mig när jag spelar fotboll (eller kanske inte, men skitsamma, ni får veta nu iallafall ;D), här kommer det:

 Munkjacka
 Shorts
 Underställ (långkalsonger+tröja)
 Fotbollsstrumpor
 Benskydd
 En rund halsduk av fleece ;)
 Mössa
 Fingervantar
 Fotbollsskor 

 + en fläta i håret

Intressant, huh? Aja, jag måste gå och fylla på min vattenflaska och det! Kram

Photo: http://weheartit.com


Sleep over



Hejsan!
Jag kom nyss hem från skolan och nu sitter jag här framför datorn samtidigt som herrstaffeten precis har avgjorts, Sverige kom 2:a :) Senare blir det fotbollsträning, sen ska jag sova över med Matilda, Emma, Felicia och Johanna! Awesum :D Det har varit och kommer bli en superdag! Kram

Photo: http://weheartit.com

Mars 2010

Här är jag för några dagar sen!:D
Jag startade denna blogg :) Den första bilden jag la in var den här.


Jag var supernöjd med denna bilden. Den var väl helt okej ändå, men väldigt suddig (tagen med mobilkamera) ;)





Visade dagens outfit.


Jag och Mamma gjorde min första header :)


Längtade efter sommaren och Liseberg!


Var och shoppade med Mamma och köpte de kläder på bilden (använder dem fortfarande :D)


Städade min smyckes/sminkhylla.


Var på Universeum.

Ja det här var alltså jag för ett år sen. Jag tycker att jag har utvecklats jättemycket, men det kanske bara är jag som tycker det?


Tapeter

Hejsan! Just nu sitter jag och kollar på tapeter för mitt rum här på datorn. Jag och Pappa har bestämt att vi ska beställa en tapet till mitt rum innan veckan är slut, men vi får se hur det går... ;) Nä men nu vill jag verkligen beställa en tapet och jag har hittat en riktigt snygg, så jag hoppas på att vi gör det! Kram

Lyx/Budget v.9

Här kommer en ny grej upp på bloggen :) Jag lägger upp 2 saker -skor/kläder/smycken, ja, vad som helst - och så ska ni gissa vilken som är dyr, och vilken som är billig. Jag kallar detta lyx/budget, och det kommer komma upp i bloggen 1 gång i veckan. Jag kommer redovisa det rätta svaret veckan efter jag har visat sakerna. Alltså svaret på lyx/budget v.9 kommer upp när lyx/budget v.10 redovisas ;) Det låter kanske lite krångligt, men ni kommer förstå med tiden!



Vilken är dyr och vilken är billig av dessa ballerinaskor? (Jag har varit tvungen att täcka märkena på skornas sidor, därav det suddiga på skorna).

4 nice dresses






4 st "åh-så-snygga-jag-dör"-klänningar från Nelly.com för 249-499 kr/st :)


Superday

Hejsan! Skoldagen idag var super!

• 1 enda riktig lektion
• Håltimma i mer än 2 timmar
• Engelskalektion där vi såg på Titanic
• Religion i 20 min, och vi pratade inte ens om religion!

Awsuum dag helt enkelt! Just nu sitter jag iallafall och finslipar en powepoint och har på "Top Model" i bakgrunden. Myyys :) Jag känner att det här inlägget börjar bli lite väl flummigt, så vi slutar här. Ha en bra dag! Kram

Jeansjackor



Jeansjackor är himla snyggt, speciellt till klänningar av olika slag :) Jag vet inte riktigt om det är min stil direkt, men på andra är det jättesnyggt med jeansjacka. Här ovanför är iallafall några snygga jag har hittat på nätet, och jag tycker nog att den från Gina Tricot är snyggast. Aja, jag måste ta tag i läxorna nu! Kram

Hmm...?

God morgon! Skolan börjar om mer än en timma så jag sitter lugnt här vid datorn och slappar :) Snart tänker jag lägga mig i soffan med spikmattan och en bok. Okej, det här inlägget känns verkligen inte intressant, så jag ska nog sluta skriva nu ;) Hoppas du får en riktigt härlig dag! Kram

Hur gick det där egentligen?

Hejsan! Jag kom hem från volleybollturneringen för en stund sen, och vi kan väl säga att det inte gick så bra för oss, hehe. Men skitsamma, det var jättekul iallafall :D Annars blir det väl en helt vanlig tisdagskväll med träning vid 18. Kram

Volleyboll



God morgon!
Idag är det volleybollturnering i skolan! Det är 7:orna som ska spela mot varandra, och det kommer bli jätteskoj :) Jag sitter iallafall här framför datorn och bara slappar just nu, börjar 9.55 så det är lugnt. Ha det bra :) Puss

Foto: http://weheartit.com

RSS 2.0