Satan i gatan



Många bloggare har redan skrivit om den här skivan och jag tänker inte vara sämre så här kommer även min åskit. Veronica Maggio har v-e-r-k-l-i-g-e-n lyckats med den här skivan! Alla låtar är helt grymma, men mina favoriter är "Välkommen in" och "Satan i gatan". Om du har missat skivan tycker jag verkligen att du ska lyssna in den!

Wants


Imorgon är det shopping med tjejerna som gäller och då är det dessa två saker jag önskar att jag får med mig hem. Den blå ringen är bara helt perfekt och den bruna långkjolen har jag blivit helt förälskad i och ska matchas med ett instoppat vitt linne och något halsband :).

Gårdagen och dagen



Gårdagen spenderas med Emma och Matilda och vi hade det supermysigt. På en filt på en fotbollsplan kan vi i flera timmar och sitta prata utan att det blir långtråkigt. Hur kul som helst :). Idag blev jag iallafall ofrivilligt väckt av pappa vid 9.00 och efter en god frukost sitter jag nu här i min säng och lyssar på musik och läser bloggar. Om en stund ska jag följa med pappa och farmor & farfar på en golfrunda, jag vet inte hur det kommer gå för mig eftersom att jag inte har spelat golf på nästan ett år, men det är ju himla skönt att komma ut i det finfina vädret så det blir säkert kul. Ha en bra dag!

Letat inspo



Jag har kollat runt på nätet i över en timma för att hitta inspiration till outfits, frisyrer osv. Nu har jag skrivit en lång lista men saker som jag vill ha/hur jag vill se ut i vår/sommar. Långkjol i brun/beige, fjäderörhängen, virkad väst, ringar och en snett skuren skinnjacka är några av sakerna som står på listan. Även Lisa, Kenza och Maddy står med på ett hörn eftersom att de klär sig så himla snyggt och för att man får massvis med inspiration av dem.

foto weheartit

Nästan likadan



Jag bytte header igen. Det är samma stil och den ser i princip likadan ut som den andra, men på något sätt var jag inte helt nöjd med den förra. Nu är det iallafall den här som gäller :)

Gash vad snyggt!



Jag var inne på Adas blogg nyss och när såg den här outfiten tror jag att jag höll på att svimma. Så sjukt snyggt alltså :D. Klockrent! Precis såhär vill även jag gå klädd i vår/sommar. Nu är jag väldigt sugen på att införskaffa en långkjol i brun/beige ;).

Outfit för dagen




Tröja - JC
Jeansshorts - H&M
Strumpbyxor - ?
Armband - Indiska, Barcelona
Ringar - Indiska, Barcelona

soccer

Om drygt 30 minuter bär det av till fotbollsplanen för att spela match :). Det är den första seriematchen för säsongen och hoppas hoppas hoppas att det går bra! Nu måste jag iallafall dra på mig fotbollskläderna, men vi hörs ikväll ♥

Tre senaste

Jag byter profilbild på facebook jämt och ständigt. Jag har haft facebook i drygt ett år och jag har kommit upp i 20 olika profilbilder. Det här är mina tre senaste:



Den här bilden togs innan jag skulle på tjejmiddag. Som ni kanske ser är det en webcam bild och jag behöll den här bilden som profilbild i mindre än 2 veckor.



Dden här bilden togs när vi var i Barcelona. Det är Julia och jag som är modeller och vår tränare tog kortet. Jag tycker inte att jag blev särskilt bra på kortet så jag bytte bild efter 2 dagar ;).



Just nu har jag det här fotot som profilbild. Jag tog den igårkväll men vi får se hur länge jag behåller den...

Simple




Tröja - 2hand
Kofta - Topshop
Jeans - H&M

Topshop



Dessa shorts är himla snygga enligt mig och annorlunda på ett bra sätt. Ett tips är bara att man inte "övermatchar" dem, alltså att man inte har för färgglada kläder eller för mycket accesoarer till. Jag skulle nog ha en enkel vit eller svart tröja och converse eller ballerinaskor till, det är liksom shortsen som är det speciella i outfiten :). De kommer iallfall från Topshop och kostar cirka 320 kr.

Ringar




Jag har länge letat efter någon snygg ring men jag har aldrig hittat någon som är helt perfekt. Nu har iallafall mitt letande lönat sig och jag har hittat dessa två snyggingar. Den vänstra kommer från Barcelona och den högra kommer från Indiska. Gissa om jag är glad :)

Nu tänkte jag iallafall sysselsätta mig med något som Julia tipsade mig om, nämligen att lacka på ett lager genomskinligt nagellack på ringarna. Färgen kommer då hålla längre och ringarna kommer inte slitas lika fort. Hoppas det funkar!

New in

Nu har jag fixat till bloggen och skaffat en ny header, bytt typsnitt i menyn, tagit bort profilbilden osv. Nu är jag iallfall klar för idag men jag kanske fortsätter imorgon. Men vad tycker ni? Jag är iallafall väldigt nöjd, men jag kommer säkert tröttna om några veckor ;).

Nu är det iallafall läxböckerna som gäller. Vi hörs!


Sunglasses



Jag är verkligen ingen solglasögontjej och jag passar inte i några solglasögon alls. Men solglasögon är bara så himla snyggt så jag var tvungen att köpa ett par ;). De här kommer från Lindex och inhandlades i början av påsklovet. Jag är sugen på att köpta ett par pilotglasögon också, men eftersom att jag inte använder solglasögon särskilt mycket så jag kanske ska fundera på om jag verkligen behöver det... To be continued :)

Light



Allting kommer från H&M


Pyjamashorts




Dessa pyjamasshorts hittade jag i en liten affär inne i Barcelona och jag fullkomligt älskar dem :) Jättesöta samtidigt som dem är otroligt sköna. Alldeles perfekta!

High and low



Tove Styrke - High and low

Så sjukt bra låt det här alltså :D


Dagens outfit





Linne - H&M
Shorts - Avklippta jeans

Idag kör jag på det enkla och har håret nedsläppt och inget smink alls. Jätteskönt :D Annars kan jag knappt fatta att man kan ha såhär somriga kläder i april! Det är ju helt sjukt egentligen. Men jag har ingenting emot det så vädret får mer än gärna hålla i sig ;)

Team NIMA v 16 - Glädje/Happines

Den här veckans team NIMA blev lite annorlunda. Jag har nämligen tagit flera bilder som är glädje för mig :) Här kommer dem, mina bilder för team NIMA vecka 16:

Alla bilder är Copyright, glöm inte det!


Glädje för mig är när himlen är klarblå utan ett moln i sikte...

...och att vara barbent redan i april, det bådar gott inför sommaren...

...och att läsa en bra bok samtidigt som solen gassar i ansiktet.

Det här är också det jag har sysselsatt mig med under eftermiddagen. Mer än härligt :D Man kan inte annat än älska det här vädret alltså!

Gå gärna in på Ninas, Alices och Idas bloggar för att se deras bidrag!

Två ting





Dessa godbitar hade mamma köpt till mig när jag var i Barcelona. Den översta tröjan har jag suktat efter länge och vita linnen är något jag ofta använder :). Båda två kommer från H&M. Tack Mamma ♥

Shopping - Barcelonatröja




Med mig hem från Barcelona följde självklart en Barcelonatröja med. Den här modellen är lite äldre (från 2009) men det är ju samma färger så det gör inte så mycket tycker jag. Jag köpte den i en liten affär någonstans i Barcelona och den kostade drygt 200 kr.

Shopping - Byxor




Jag köpte dessa militärmönstrade byxor i Barcelona och jag är otroligt nöjd med dem :) Jag hittade dem inne på Zara för ca 300 kr, och jag kan lova er att de kommer användas flitigt i vår tillsammans med en vit tröja/blus och vita converse eller ballerinaskor. Bilderna gör ingen rättvisa och byxorna sitter mycket bättre på än när dem hänger på en galge.

Barcelona 2011


Det mesta av packningen


På planet dit. Jag blev faktiskt himla nöjd med den här bilden :)


Suddig bild, men det här är iallafall stranden första kvällen i Barcelona. Fötterna tillhör Julia :)


Biljard


Hotellet från utsidan :)


Jag och Julia (länk lite högre upp) kollade på Barcelona-Real Madrid på TV och mumsade i oss onyttigheter ;)



Hela laget utanför Camp Nou (FC Barcelonas hemmaarena). Jag sitter längst ner till höger :)




I början var det som ett museum med bilder från förr i tiden, gamla matchkläder, pokaler osv.


Jag och söta Julia :)



Inne på själva arenan. Jag skojar inte, den är enorm!



Inne i omklädningsrummet.



När vi kom ut från arenan ser vi att ett område är avspärrat. Plötsligt kommer en buss med poliseskort och ut stiger hela FC Barcelona, däribland Messi och David Villa. Hur häftigt som helst :D Jag vet att bilderna inte säger särskilt mycket, men det är det bästa jag har.



Den kända kyrkan "La Sagrada Familia". Bilderna är tagna från bussen, därav de dåliga fotona.

Ungefär här dog min kamera, men jag hoppas att ni är nöjda ändå :)

I´m back!

Hejsan! Jag kom hem från Barcelona redan i fredags men jag har inte haft tillgång till dator under helgen så jag har inte kunnat uppdatera. Nu är jag iallafall tillbaka och uppdateringen kommer bli som vanligt igen :). Jag har haft ett underbart påsklov i Barcelona, på landet och hemma. Snart kommer bilder från Barcelona upp och även bilder på shoppingfynd jag har gjort den senaste veckan. Vi hörs!

Tidsintällt - Hejdå!



Hejsan!
Nu är jag på flygplatsen och om en liten stund går planet till Barcelona. Tyvärr har jag inte hunnit lägga in några tidsinställda inlägg (förutom det här då) så ni kommer få klara er utan mig tills fredag eller lördag. Ni kommer självklart få se massvis med bilder från resan när jag kommer hem, så ni har något att se framemot iallafall :D Ha ett jättebra påsklov!

Foto: weheartit

Packa och växla pengar och läsa och...

Idag har jag gjort allt och ingenting kan man väl säga... Jag har packat som en galning inför Barcelona och nu har jag bara några smågrejer kvar. Jag har växlat pengar och köpt grejer inför resan som vi inte hade hemma. Jag har suttit i solen på takterassen och läst och ätit "After Eight". Jag har gjort en massa annat skoj som jag inte kan komma på i detta ögonblicket ;). En ganska najs dag om jag får säga det själv. Resten av dagen kommer troligtvis bli rätt lugn. Jag tänkte försöka mig på att skriva något, en låt, en dikt, en novell eller vad som helst, men annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra! Ha det bra :)


igår och idag



God morgon!
Förlåt för usel uppdatering under helgen, men jag har helt enkelt haft tid för bloggen. Igår var jag, Emma och Matilda ute och shoppade :) Med mig hem fick jag ett par solglasögon från Lindex, en ring från Indiska och en tröja från New Yorker. Senare sov jag och Matilda över hemma hos Emma, vilket var jättekul :D

Idag är det packning inför Barcelona som gäller. Imorgon åker nämligen jag och mitt fotbollslag till Barcelona och där stannar vi tills på fredag :). Jag har inte packat ett skit än så jag borde nog ta och börja nu. Det ska bli rätt dåligt väder med regn, men jag packar ner jeansshortsen och solglasögonen så får vi hoppas på att de kommer till användning :).

Foto: weheartit


TV-schema



Ännu en fredagskväll med pizza, godis och bra program på TV. Jag och pappa har bestämt TV-tiderna in i minsta detalj... Först blir det "Så ska det låta" klockan 20. Klockan 21 är det en konsert med Robyn som går på 1:an och klockan 22 är det filmen "V för Vendetta" på 6:an som vi ska se :). Nu ska jag iallfall springa ner och tvätta bort sminket och sätta på mig myskläder. Vi hörs imorgon!


Snygga shorts



Shorts är så himla skönt på sommaren och det här är några av favoriterna ur olika webshoper :). De från Bikbok och de vita från H&M är bara sååå snygga, de gråa är säkert jättesköna att bara mysa i och de från Gina Tricot är snygga till både vardag och fest.

Påsklov



Efter skolan tog jag mig hem snabbt för att sedan skynda mig ut igen för att spela in lite film med Emma, Matilda och Felicia. Nu sitter jag iallfall här framför datorn med "Project runamay" på i bakgrunden och bara slappar :). Annars kan jag kan knappt förstå att det äntligen är påsklov! Så skööönt :D På måndag bär det av till Barcelona med mitt fotbollslag för att träna fotboll, sola, bada och bara ha skoj! På fredag åker vi hem igen och sedan kommer påskhelgen troligtvis spenderas på landet tillsammans med härliga kusiner :).

En kortis

Vi har gjort en enkät här på datorn i skolan men nu har vi lite fri tid så då passar jag på att lägga in ett litet inlägg ;). Det gäller bara att klara sig igenom den här sega skoldagen, sen är det ledigt i 10 dagar! Naaaajs! Vi hörs senare :)

Buusig



Hejsan!
Nu sitter jag här i pyjamas (långärmad, urtvättad tröja och ett par egensydda pyjamasbyxor) och kollar in bloggar och facebook. Efter fotbollsträningen cyklade jag och pappa iväg till mataffären och då passade jag på att köpa en dumlechokladkaka, så jag sitter och mumsar i mig den nu också ;). Aja, jag måste lämna datorn för lite "sista minuten-plugg" nu, men vi hörs imorgon!

Foto: weheartit (förlåt mig för alla weheartitbilder nuförtiden)

det här vädret alltså!



Så himla härligt väder det är alltså!
På vägen till skolan såg jag årets första humla, jag har gått utan jacka utan att frysa alls, fåglarna kvittrade som galna hela morgonen och solen har skinit (säger man så?) hela långa dagen. Man kan inte annat än älska det här vädret :D. Senare ikväll är det fotbollsträning som gäller och då blir det årets första träning utan underställ. Skönt!

Foto: weheartit


Conscious-kollektionen




Nu är conscious-kollektionen från H&M äntligen släppt och jag tror att man får skynda sig för att kunna köpa de riktiga godbitarna! De kläderna här ovanför är mina favoriter från kollektionen, men det finns flera andra snygga på H&Ms hemsida. Skynda fynda säger jag bara!


Sååå snygg!



Så himla snygg skinnjacka det här är alltså :D. Hittade den på febbs blogg och jag är helt fast! Den är liksom väldigt tuff (haha!) men man kan tona ner den med en söt blus, enkla jeans och converse. Så snyggt! Den finns på chicy.se för 899 kr

Sorry för den usla bildkvalitén ;).

Zero

Jag har verkligen NOLL inspiration för mina outfits nuförtiden. Jag sätter egentligen bara på mig det som ligger närmast... Idag blev det ett par ljusrosa byxor, en svart enkel tröja och ett par vita converse. Verkligen jätteenkelt! Jag vill ha en snygg stil som man kan inspereras av, men det är så himlans svårt och just nu har jag verkligen inte det. Jag får helt enkelt kolla igenom allt som finns på lookbook, weheartit, modebloggar osv för att få ny inspiration ;).

Jag vet inte varför jag skrev allt det här, helt onödigt inlägg egentligen... Aja, skitsamma!

Fjädrar


Fjädersmycken är verkligen grymt snyggt och de här två är inget undantag :). De piffar upp en enkel outfit och passar både till vardag och fest. Dock skulle jag inte ha dem tillsammans, det blir aningen för mycket enligt mig. De blir dina för 69:50 riksdaler styck på H&M.

I think I´m a little bit in love with you



Hejsan!
Efter skolan har jag suttit och pluggat inför ett fysikprov men nu är jag äntligen klar och kan tillbringa lite ledig tid här framför datorn. Senare ska troligtvis jag, Ida och pappa spela badminton, vilket kommer bli jättekul eftersom att jag aldrig har spelat det seriöst förut.

Nu tänkte jag iallafall sätta mig och läsa FRIDA-tidningen som trillade ner i brevlådan förut :).

Foto: weheartit

Det är dåligt väder men jag mår bra ändå!



Hejsan!
Den här tisdagen har bestått av skola och plugg, som vilken annan vardag som helst. Annars har jag också hunnit spela lite random låtar på gitarren och att skriva lite i min dagbok, men det var ju ointressant att läsa om så jag skriver inte mer om det. Snart ska jag ta och träna lite genom att göra armhävningar och situps och sådant, efter det ska jag ta mig en lång dusch och sen ska jag sätta på "New Moon" och bara ta det lugnt resten av kvällen :D.

Foto: Bild från förra veckan, menmen!

Klänning från Bikbok :)


I´m in love!



Bikbok har lyckats riktigt bra med sina bikinis iår och det här är bara två av alla godbitar som finns på deras hemsida :). Jag har blivit fullkomligt förälskad i den amerikainspererade bikinin till vänster. Om man kan bli kär i ett klädesplagg så har jag blivit det nu, haha! Himlans snygg vart den iallfall :D.

De finns iallfall på Bikbok och kostar 49-79 kr/del.

a little me


Här är jag som liten, jag vet inte, typ 6-7 år kanske :). Fotograf: Mamma


God morgon! Ännu en måndagsmorgon och ännu en ny vecka. Lite segt med massa läxor och ett svårt fysikprov på fredag, men det kommer säkert bli en kul vecka ändå! Dessutom är det påsklov nästa vecka och då ska jag och mitt fotbollslag iväg till Barcelona. Det kommer bli helt awsuum :D Aja, om drygt 20 minuter bär det av till skolan, men innan dess tänkte jag sätta mig och spela gitarr. Blev bara så himla sugen på det nu ;). Vi hörs!


Projekt NIMA vecka 14 - Porträtt



"Projekt NIMA" är ett fotoprojekt som jag, min syster Ida och mina halvkussar Nina och Alice har tillsammans. Varje jämn vecka kommer det ett nytt tema som var och en av oss ska fota och sedan lägga upp på våra bloggar. Den här veckans tema var porträtt och här är min bild :). Modell är syster min och fotografen är då jag själv.

Sunny



Nu är våren här på riktigt!
Hela eftermiddagen har jag suttit ute i solen och läst, vilket har varit superskönt! Nu är det dock lite molnigt ute, men skitsamma. Det var ju varit bra väder hela dagen :). Snart är det iallafall fotbollsträning som gäller. Det kommer bli himla skönt att komma ut och röra på sig eftersom att jag bara har suttit stilla hela dagen. Vi hörs senare ikväll eller imorgon! Kram

foto: weheartit

Peace and love 2011



Tänk att få gå på "Peace and Love" i sommar. Det skulle seriöst vara en dröm som gick i uppfyllelse! Alla mina favoritartister på ett och samma ställe liksom :D. Lykke Li, Oskar Linnros, Daniel Adams-Ray, Kings of Leon, Those Dancing Days, Rebecca & Fiona, Håkan Hellström och många fler. Det skulle vara så himla kul! Jag vill, jag vill, jag vill vara där!

Dagens låt :)


Bruno Mars - The lazy song


Linnen/skjortor från Gina Tricot



Vad tycker ni om dessa skjortor? Jag tycker faktiskt att dem är rätt snygga, tänk dig till ett par jeansshorts och gladitorskor i sommar :). Dem ser också himla sköna ut, liksom bara att dra på sig. En hiss från mig iallafall! De kommer från Gina Tricot och kostar 149 kr styck.

Sunday morning



God morgon!
Jag vaknade några minuter över 9.00 och har sen dess läst en bok och ätit frukost. Nu sitter jag här i min säng i pyjamas (bestående av ett par gröna mjukisbyxor och ett grått linne) och lyssnar på musik och kollar in olika bloggar :). Vad kommer hända annars idag då? Jag och mamma tänkte ta en lååång promenad med hunden och senare ikväll är det fotbollsträning som gäller, men annars har jag inga speciella planer för den här söndagen. Under dagen kommer också mitt bidrag för veckans "Team NIMA" upp, men det berättar jag mer om då. Ha en bra dag!

Militärmönstrade byxor



Vad tycker ni om militärmönstrade, tighta byxor? Jag själv tycker att det är supersnyggt och annorlunda och jag skulle gärna äga ett par sådana :). Jag skulle matcha dem med en vit blus, vita converse och en svart skinnjacka. Nice! Byxorna här ovanför kommer från Bubbleroom.

snygging där ja!



weheartit


Städa städa städa!

Hejsan! Under förmiddagen har jag städat varenda liten vrå i mitt rum, vilket verkligen behövdes! Nu är det iallfall rent och fint härinne, vilket det inte har varit på ett bra tag, hehe ;). Jag vet inte rikigt vad mer jag ska göra den här fina lördagen, förutom att jag och Pappa ska iväg och kolla in lite tavlor och sådant till mitt rum. Hoppas du får en bra dag!

4 wanties for spring/summer



En skinnjacka i beige, brun eller svart. Dessa kommer från Topshop.
En virkad väst i beige eller brun. Dessa kommer från H&M/Bikbok
Kvästrumpor, helst i svart eller mörkgrått. Dessa kommer från Lindex.
En vit, söt blus. Dessa kommer från Bikbok/H&M.

Supernice!

Jag sitter nu här i min säng, nyduschad och fräsch, och kollar in bloggar och lyssnar på bra musik :). Tjejmiddagen vad supermysig och skoj, precis så som en tjejmiddag ska vara. Sanning eller konka, frågesport och att se gamla videos var några av de saker vi gjorde, och som sagt hade jag en jättekul kväll! Tack Felicia och alla ni andra för det :D


Dagens festoutfit




Det här har jag på mig på tjejmiddagen nu under kvällen :). En vit oversizetröja från Bikbok, svarta lacktights (inte med på bild) lånade av Mamma + olika smycken. Håret är uppsatt i en snetofs och enda sminket på är mascara och läppglans. Vi hörs senare ikväll!

Tjejmiddag


Fina Felicia vid 6.00 på morgonen på klassresan i 6:an :). Felicia, säg till om jag ska ta bort den!


Ikväll är det tjejmiddag hos Felicia som gäller och det kommer bli superskoj :). Jag har tyvärr inte hunnit fixa några tidsintällda inlägg, men om jag hinner innan jag går kommer det kanske upp något ikväll. Om bara någon minut ska jag springa iväg och byta om till festkläder, sminka mig, fixa håret och så vidare, men vi hörs senare ikväll! Kram


Hmla snygg ouftit från Bikbok :)


Skirts



Så sjukt söta snygga kjolar det här är alltså. Tänk dig den puderrosa tillsammans med en tight svart tröja, ett par svarta strumpbyxor och ett par vita converse en kall vårdag eller den blå tillsammans med en vit oversizetröja och ett par gladiatorskor i sommar :). Det är liksom superenkelt att matcha dem snyggt! Du får dem för 79:50 kr styck på H&M.

H&M



Såhär skulle jag mer än gärna gå omkring i sommar :). Linnet lite slarvigt instoppat i kjolen, mycket smycken och ett par ballerina/gladiatorskor/converse på fötterna. Gaaah vad snyggt!

Linnet 99 kr, kjolen 149 kr och armbanden 69:50 kr. Allt kommer från H&M :)

Armband på ett barnsligt vis



De här armbanden var faktiskt riktigt snygga! Barnsligt blir ungdomligt typ ;). Piffar upp en outfit som annars kanske inte är så färgglad liksom. De kostar endast 39:50 kr på H&M!

This afternoon...



Hejsan!
Jag blev nyss klar med läxorna och nu sitter jag här i min säng med Spotifty på i hörlurarna och bara chillar helt enkelt :). Senare ikväll är det fotbollsträning som gäller, men den börjar först om drygt 2 timmar så det är lugnt. Imorgon ska jag på tjejmiddag hos den här goa tjejen, så jag tänkte också försöka hitta något jag kan ha på mig då också :). Kram

Foto: weheartit

Life is wonderful

Nu sitter jag här i min säng. Lykke Li är på i hörlurarna, hunden min sover tätt intill mitt ben och allt känns bara underbart i just denna stund :D. Nu blir det iallafall läggdags för min del om jag ska få tillräckligt med sömn inatt, men vi hörs imorgon igen! Sov gott

Dagens låt


Vinn skinnjacka!



Jag är med och tävlar om den här galet snygga skinnjackan hos Isablogg :) Var med och tävla du också, tryck här för att komma direkt till inlägget. Hur ofta har man chans att vinna en så här snygg skinnjacka liksom?

Enkelt




Tröja - Monki
Linne - JC
Jeans - Cubus

+ Osminkad med en snefläta :). Ibland är det himlans gött att bara köra på det enkla!

Sprallice Alice



Hejsan!
Jag blev nyss klar med pluggandet inför några test/prov vi har på torsdag/fredag, så nu kan jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Hur skönt? :) Snart kommer min kära halvkusin Alice hit, hon ska nämligen sova över här inatt. Det kommer bli superkul, jag har ju inte träffat Alice på typ ett halvår! Hoppas du har haft en bra dag :). Kram

Little bit



Gash vad jag gillar den här låten! Så himla bäst alltså :D. LYSSNA!


some stuff from monki


Me and myself


Charmigt där ja ;)


Hejsan! Efter en lååång tur i spöregnet lyckades jag med nöd och näppe ta mig innanför ytterdörren. Då var jag blöt och kall och trött och hungrig så det var superhärligt att byta om till torra myskläder och äta mellis :). Senare ikväll ska jag laga mat, det blir något så enkelt som korv med bröd, och jag tror också att jag ska försöka mig på att sy till en kjol som måste fixas. Hoppas du har haft en bra dag! Kram


Eftermiddag/kväll



Hejsan!
Nu på eftermiddagen har jag och några kompisar spelat in en film för skolan, efter det åkte jag, mamma och pappa iväg och åt på mcdonalds (hallå! någon gång ibland är okej, ellerhur? ;D) och nu sitter jag och mamma här i soffan och slötittar på något program på TV :). Snart ska jag packa ihop gympakläder och välja ut morgondagens outfit eftersom att jag börjar tidigt imorgon, men det var så himla najs att sitta här i soffan så jag tror att jag sitter kvar här i några minuter till. Vi hörs imorgon :). God natt

Dagens låt :)



Grymt skön låt! Lyssna säger jag bara :)

Niiiice!

Hejsan! Jag kom från matchen för en stund sen och nu sitter jag och ser på "Mästarnas mästare" och bara tar det lugnt :). Förut satte jag och pappa upp mina vägghyllor, och å vad nöjd jag blev! Äntligen börjar rummet ta sig :D. Nu är det bara tavlor och sådant kvar, sen är det klart! Aja, nu är det pizza som gäller. Vi hörs imorgon! Kram

2 snyggingar från lindex.se


Fotboll

Hejsan! Imorse var det fotbollsträning som gällde så jag ställde klockan på 9.00 för att hinna göra mig klar i tid. Träningen var rätt skoj men himlans jobbig, så nu sitter jag här framför datorn och nästintill sover, haha ;). Snart ska jag iallfall försöka göra något nyttigt och sätta upp mina nya hyllor på väggen. Hoppas hoppas hoppas att det blir bra :D. Vi hörs senare!

"Leon"








Igårkväll såg jag filmen "Leon" och jag kan säga er att det var en av de bästa filmer jag har sett. Helt underbar alltså :). Eftersom att jag är usel på att berätta om filmer hoppar jag över att göra det, men om ni vill veta vad den handlar om kan ni kolla in cdon.com eller google. "Leon" är iallfall helt klart en sevärd film! Flickan i filmen heter Mathilda, och visste ni att jag faktiskt är döpt efter den tjejen. Därför betyder den här filmen lite extra mycket för mig ;).

Bilder: weheartit

"Shutter Island"



Hejsan!
Dagen har bestått av städning och fix på rummet, glassätning i hamnen och filmen "Shutter Island" hemma i soffan. En mysig dag helt enkelt :). Morgondagen kommer bli intensivare då jag har en fotbollsträning och en match, men det kommer säkert bli en bra dag det också! Vi hörs senare :). Kram

Foto: weheartit

Today



God morgon!
Jag vaknade vid 9.15 idag och nu sitter jag och slappar i soffan med MTV på i bakgrunden. Jag vet inte riktigt vad jag kommer få ut av den här dagen, men jag tror att det blir en del städning och en liten tripp till ett köpcentrum för att bland annat köpa en present till min kära vän :). Ha en bra dag!

foto: weheartit

Kjooool



Åh så himla söt kjol alltså :). Tänk dig att ha den i sommar tilsammans med ett svart linne och ett par svarta ballerina... Gash vad snyggt! 179 kr på nelly.com

denim








weheartit


Klänning



Söt klänning från H&M för 99 kr :)


April april



Hejsan!
Jag kom nyss ut från en varm dusch och nu sitter jag här i ett par jeans och en gammal tröja och bara myser :). Jag lyssnar precis som vanligt på Spotify och jag kollar precis som vanligt in lite olika bloggar på nätet. En helt vanlig eftermiddag kan man säga.

Förresten, det är ju 1:a april idag! Jag är urdålig på att komma på skämt så jag har inte lyckats lura någon idag (jag har faktiskt inte ens försökt). Jo just det, hela min klass försökte lura en vikarie vi hade idag, jag vet inte riktigt om vi lyckades men skitsamma, kul var det iallafall :). Poängen är iallfall att jag som sagt är så dålig på att komma på skämt att jag inte ens ska försöka göra det här på bloggen. Ni kommer skratta ut mig fullständigt om jag skulle testa, haha!

Foto: weheartit

lookbook








lookbook


RSS 2.0