Slog en knut




Linne - H&M
Kofta - H&M
Kjol - H&M
Väska - Bikbok
Ring - Lindex

En outfit jag bar på en shoppingtur för någon vecka sedan. Otroligt skön outfit måste jag säga! Jag slog en liten knut på linnet för att det skulle hända någon speciellt. Jag tycker faktiskt att det blev rätt snyggt så, men det är en smaksak.

Team NIMA - Sorg



Foto: Jag   Modell: Jag

OBS: Smset skickade jag till mig själv, jag fick det alltså inte av någon annan.

Min kärlek!



Den här virkade västen fick jag i födelsedagspresent och vet ni vad? Jag ÄLSKAR den :) Den är helt perfekt med en vit blus och jeans eller jeansshorts till vardags och till en vit klänning på fest. Detta vackra ting kommer från Topshop.

New in



Det här åh-så-snygga linnet köpte jag häromveckan på Bikbok. Med ett vitt linne under, jeansshorts och guldiga smycken blir det här en toppenoutfit i sommar :D. Det köptes på Bikbok för 199kr.

Linnet är mer beiget i verkligheten, alltså inte så vitt som det ser ut.

Thump up


weheartit.

Hela eftermiddagen/kvällen har jag sett på 6:an och varit allmänt degig. Först "Simpsons", sen "Family Guy", "Scrubs" och nu "How i met your mother". Hur skönt?! Jag är iallafall nästan helt säker på att jag kommer kunna gå till skolan imorgon. Tur det, för på kvällen ska jag och några sköna kompisar iväg till Liseberg, se på Petter och Septembers konsert och bara ha det bäst!

Den hära tjejen är såhääääääära snygg







weheartit


Baaajs

Uhhhh... Magen värker värre än vanligt och huvudet dunkar som jag vet inte vad. Till råga på allt är vädret superfint och jag måste ligga inne. Ingen toppendag alls! Vi håller tummar och tår för att jag ska kunna gå till skolan imorgon.

Free fallin



KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLEK ♥


Sjukling

Som ni kanske vet är jag glutenintolernat och jag har fått i mig gluten eftersom att det råkade vara mjöl i tacobröden vi åt igårkväll. Nu har jag världens j***a magont+rejäl huvudvärk så det blev ingen skola för mig idag. Hoppas hoppas hoppas allt det onda är borta imorgon!

no pic

Det mesta av dagen har jag suttit i pyjamas men när jag väl gick ut drog jag på mig ett par mörkt blå stuprörsjeans, en enkel randig tröja och det absolut skönaste och varmaste plagget i min garderob, en beige kofta jag köpte på Bikbok i vintras. Det var den skönaste outfiten på länge! Just nu har jag på mig min FCB-tröja och ett par pyjamashorts. Passar inte tillsammans för fem öre men spelar roll, skönt är det iallafall :).

Med det här inlägget säger jag god natt. Vi hörs imorgon!


Update

En liten uppdatering av designen och en tillfällig header har kommit upp här på bloggen. Headern kommer bytas så fort jag får chansen, men så länge får ni nöja er med den här :)

Kånken



En Fjällräven Anniversary Kånken Mini är något jag väldigt gärna vill införskaffa, typ jättesnart. Det är bara såhääääär snyggt med en brun kånken, det passar till i princip allt och är dessutom bättre för ryggen än axelbandsväskor. Jag har bestämt mig för att köpa en och det snart :). En ryggsäck kostar drygt 500 kr och finns på bland annat Naturkompaniet.

FCB-ManU



Ingen av mina fotbollsintresserade läsare har väl missat att Champisons Leauge-finalen mellan Barcelona och Manchester Untied går på TV3 i detta nu? Om ni har det, skynda er att sätta på TV:n. Matchen är nämligen helt grymt kul att se!

Foto: weheartit

Rama in



Den här bilden har jag lånat av http://sprallice.blogg.se eftersom att jag har så dåligt med bilder från min kusin Alices konfirmation. Det är Alice själv som är fotograf och modeller är från vänster till höger Ida, jag och Nina :).

Vanessa Hudgens








Vanessa Hudgens är enligt mig en av de bäst klädda i  världen. Jag Ä-L-S-K-A-R hennes stil :). Bohemiskt snyggt med massvis av smycken och snygga men framförallt sköna kläder. Hon lyckas alltid se så avslappnad ut och ja, hennes hår är "to die for". Så här vill jag se ut!

Hon har gått och gömt sig


Modell är jag och fotograf är Ida eller Alice :).

Jag har egentligen massvis med nytagna bilder på lager (bland annat lite av de saker jag fick i födelsedagspresent), men sladden man laddar in bilderna på datorn med har gått och gömt sig så ni får nöja er med gamla bilder tills sladden kommer tillbaka.

you gave me roses, and I left them there to die



Jag fullkomligt ÄLSKAR den här låten :) Visste ni förresten att den handlar om Taylor Lautner?

Följ mig

bloglovin

Glöm inte att följa min blogg via bloglovin :). När jag har fått 20 prenumeranter kommer jag lotta ut en av mina tre bloggsvarsinviter, så om du inte redan följer min blogg på bloglovin är det dags att göra det nu. Tryck på länken här ovanför eller i menyn för att kunna prenumerera!


vinge till blad


Jag är medveten om att bilderna är en aning suddiga.

I födelsedagspresent fick jag en del pengar och för dem tänkte jag bland annat kosta på mig en ring från Kenza by Guldfynd. Den till höger är ju bara sååååå snygg och det lutar åt att det blir den som får följa med mig hem :). Ringarna kostar från vänster till höger 598 kr och 379 kr på Guldfynd.

Jag ska!

Jag måste bara säga förlåt för att jag är så usel på att lägga in dagens outfit. Jag har ingen lust att ta kort med webbkameran men jag har samtidigt ingen ork att ta fram kameran och fota med den... Jag vill kunna insperera er läsare och visa upp min klädstil, så jag SKA verkligen bli bättre på att visa dagens outfit!


Idag får ni nöja er med en bild på kjolen jag har på mig :)

Bloggsvar :D



Den grymt shyssta Felicia som driver bloggen fotoenligtfelicia har just skickat mig en bloggsvarsinvite och jag kan inte vara annat än glad! TACK SNÄLLA DU :D Nu är det bara upp till er läsare att fråga mig frågor om allt mellan himmel och jord och jag lovar att jag ska svara på alla era frågor. Kolla i menyn så hittar ni frågalådan! Fråga på!

TACK!


Old pic.

Jag måste bara säga TACK till alla ni som säger att min blogg är bra, både ni som kommenterar här på bloggen och ni som säger det i verkliga livet. Jag blir så otroligt glad när jag hör det. Mitt humör och min blogglust blir såhääääääääär bra! TACK ALLA NI :)

ang konfirmation



Det är ingen som har frågat något angående konfirmation men eftersom att det kan vara många som undrar så tar jag upp det här ämnet ändå.

Jag ska konfirmera mig. Jag vill dels göra det för att jag vill lära mig mer om den kristna tron och livet och dels för minst en av personerna i paret som gifter sig måste vara konfirmerad (eller medlem av Svenska Kyrkan), och jag vill ju gifta mig! Jag tror att det kommer bli en rolig upplevelse och jag ser framemot det här året. Troligtvis kommer jag gå på terminsträffar, alltså en gång varannan vecka plus på 2 läger, ett på hösten och ett på våren.

Bloggsvar



Jag är med och tävlar om bloggsvar på Adas blogg :) Jag har suktat efter bloggsvar ända sen jag startade bloggen så jag håller alla tummar jag har och hoppas att jag vinner!

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår 
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

My hips they lie cause in reality I´m shy, shy, shy




Lykke Li - Dance dance dance


Konfirmation



Imorgon ska den här goa tjejen vid namn Alice konfirmeras och eftersom att det är min kusin ska jag självklart vara där. Jag tror att det kommer bli en superrolig dag och vi håller alla tummar och tår för att vädret är bra! Det jag skulle komma till var iallafall att uppdateringen under morgondagen kommer vara sådär, men det kommer kanske upp något tidsinställt :)

Foto: Bilden är tagen av mig och är som vanligt copyright.

vampire diaries



På min födelsedag fick jag säsong 1 av Vampire Diaries. Jag har sett två avsnitt. JAG ÄR FAST! Gaaash vad bra det är alltså :D Varför, varför, varför har jag aldrig tittat på det förut?

Kärlek



Den 19 maj 1997 klockan 8.02 kom lilla jag till världen. 14 år efter den dagen sitter jag nu här. Jag går i sjunde klass i en jättebra skola och jag är kort och gott supernöjd med mitt liv. Jag har massvis med underbara människor omkring mig som förgyller varje dag och jag kan inte annat än tycka om er allihopa. Min familj, mina vänner och klasskamrater, min släkt, mina bloggläsare och alla ni andra, jag älskar er alla ♥ Tack för att ni gör varje dag till en bra dag och för att ni gör mig lycklig :) Utan er skulle mitt liv inte vara något!

Today was a fairytale



Av den här låten blir jag på jättebra humör och jag blir liksom glad och - jag vet att det låter töntigt - lycklig :) Jag vet inte, som att vara kär kan man säga. Nej men jag tycker iallafall att du ska lyssna in den, det är verkligen värt det!

Imorgon smäller det!


Fotad av mig påväg till Barcelona. Copyright like always!
Sista dagen på praon är avklarad och jag måste säga att det faktiskt är lite sorgligt. Jag har träffat så sjukt härliga människor, både de boende och de som jobbar där, och jag kommer sakna allihop :). Nu är det iallafall back to school som gäller men det kommer inte bli så värst tråkigt, det är ju min födelsedag imorgon! Man kan inte låta bli att längta, det är ju ens helt egna dag liksom. Smilet kommer vara på hela dagen, det kan jag lova er redan nu. Hoppas alla har haft en bra dag!

På tal om prao


Bild från i somras :). Fotad med självutlösare och modellen är jag. Copyright!


2 dagar av praon är avklarad och nu är det bara 1 dag kvar innan det är dags för skola igen. Jag praoar som sagt på ett äldreboende och eftersom att jag har tystnadsplikt kan jag inte berätta exakt vad vi gör där, men jag har iallafall haft jättekul och jag har träffat många treliga människor :). Många äldre personer är så härliga och glada och jag kommer inte kunna låta bli att sakna dem lite när jag är tillbaka i skolan på torsdag.


Mycket och lite till



Uppdateringen har legat på nooooll
under veckan. Ni vet varför och jag har faktiskt ingen tid att göra något åt det så ni får helt enkelt klara er utan mig tills jag kan komma tillbaka. Helgen har spenderats med hela tjocka släkten för att fira mammas födelsedag och jag har haft det så mysigt man kan ha. Med småkusiner som alltid hittar på något bus är det omöjligt att ha tråkigt :).

Jag missade självklart inte Eurovision song contest igår och mina favoriter var Eric Saade (konstigt nog ;)), Jedward (från Irland) och Lena (från Tyskland). Jedward var så glada och hade fullt av överskottsenergi så man kunde inte annat än ha roligt när man såg deras nummer. Grattis Azerbadijan till segern iallafall!

Nästa vecka är det prao som gäller
och jag ska alltså praoa på ålderdomshem. Praon är bara 3 dagar men vi ska inte deppa för det, min födelsedag kommer nämligen direkt efter det :D. Jag sitter just nu och slipar på önskelistan där det bland annat står; en brun virkad väst, en blommig långkjol, "Vampire Diares" säsong 1, Lykke lis båda nyaste skivor, grejer till mitt nya rum och mycket, mycket mer.

Foto: Bild från i somras fotad av mig.

Baaaad



Igår tog jag mitt första dopp i havet för året och jag ljuger inte när jag säger att det var riktigt skönt i vattnet :). Det kommer bli fler sådana bad iår, det kan jag lova!

foto: weheartit

Uselt

Jag är en usel bloggerska som uppdaterar såhär dåligt. Uschusch! Anledningen är helt enkelt att jag inte har haft tid för datorn. Maj är en helt fullspäckad månad med massa läxor, fotbollsträningar och matcher, födeledagar och annat som helt enkelt är viktigare än bloggen.
I helgen var jag som sagt i Stockholm och den här helgen ska jag också iväg till Stockholm för att fira min kära mammas födelsedag. Sen är det prao i 3 dagar och efter det kommer min födelsedag och syrrans födelsedag och under all den här tiden är det även läxor och fotboll. Ni kanske fattar hur lite tid jag verkligen har till bloggen. Jag ska iallafall försöka så gott jag kan för att underhålla er läsare men vi får se hur mycket uppdatering det blir. Önska mig lycka till ;) Till råga på allt blev det här ett bildlöst inlägg, men jag har faktiskt inga nytagna bilder här på datorn. Kraaam

På ett tåg


Jag bjussar på den här misslyckade bilden ^^ Syrran min ville tydligen att hennes ramlösa skulle vara med på bild, därav flaskan bakom mitt huvud.

Jag suger på att uppdatera och det tror jag att ni har märkt. Den enkla anledningen är att jag inte har haft tid för datorn under veckan. Läxor, kompisar, fotboll, ett skoldisco för lågstadiet och annat har tagit upp all min tid. Jag har levt livet helt enkelt :). Ni läsare är iallafall helt underbara som fortsätter läsa och kommentera. All kärlek till er ♥

Nu sitter jag iallafall på tåget på väg stockholm.
Helgen kommer nämligen spederas hos min goa mormor och jag tror att det kommer bli supermysigt. Dagens sköna outfit är min nya långkjol (premiäranväds idag!), en enkel svart tröja, ett långt halsband och converse. Snyggt men åh så skönt :)

Vi hörs igen när jag kommer hem :) Kraaaaam

Little bit



Min absoluta favoritlåt för tillfället :D


Goder morgon

Just nu ligger på mattan i vardagsrummet och kollar in bloggar och facebook :). Om lite mindre än en timme bär det av till skolan. Ikväll är det plugg+fotbollsmatch som gäller, så vi kan väl säga att bloggen inte kommer uppdateras sådär jättemycket under dagen. Vi hörs!


Put a hat on it


Stråhattar är både snyggt, skyddar mot solen och är väldigt prisvärda. Helt enkelt ett riktigt bra kap enligt mig :). Jag är himla sugen på att köpa en stråhatt av något slag men eftersom att sommaren ännu inte har anlänt känns det inte riktigt som om jag behöver en än. Det finns iallafall stråhattar på nästan alla klädbutiker, men just dem här ovan kommer från H&M och kostar 99 kr/st.

Trååååkigt

Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? "Din önskan är min lag"
Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? Ett vardagsrumsbord.
Vad var det senaste du såg på tv? Jag minns inte riktigt, "Project Runaway" kanske.
Utan att se efter, gissa vad klockan är? 16 någonting.
Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Syrran som äter mellanmål. 
När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Vid 15 då jag gick hem från skolan.
Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? Skrev på ett annat inlägg och lyssnade på musik precis som nu.
Vilka är dem tre bästa låtarna just nu? "Little bit" av Lykke li, "Genom eld" av Oskar Linnros och "Gryningspyromanen" av Daniel Adams-Ray.
Vad har du på dig? Min sjömanströja och ett par jeans. 
Drömde du något inatt? I så fall - vad? Jag drömde säkert något men jag kommer inte ihåg vad...
När skrattade du senast? Alldeles nyss
Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Några tavlor
Har du sett något konstigt på sistone? Det har jag säkert.
Vilken var den senaste film du såg? Never Say Never 
Tycker du om att dansa? Jadå, men jag är himlans dålig på det.
Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Fanny och Oscar
Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? Kanske det :)
Vad tycker du om den här listan? Väldigt tråkig, intresseklubben antecknar eller vad?

En liten paus

Uppdateringen har varit nere på botten under helgen men nu är jag tillbaka med nya tag och bättre uppdatering. Att ni läsare fortsätter läsa och kommentera bloggen när jag inte är där gör mig superglad, så tack allihopa ♥


På tal om ingenting blev jag när jag såg den här bilden verkligt sugen på att hoppa studsmatta ^^ Modell är Ida och jag har tagit bilden med min mobil.

sleepover

Jag har haft en underbart mysig kväll med Matilda men snart är det ändå läggdags för vår del. Vi kommer säkert ligga och prata i någon timma innan vi somnar, men det bli nog inte för sent ;). Imorgon är det studiedag och jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på, men något särskilt blir det säkert. Vi hörs imorgon ♥

Fjädrar



Fjäderörhängen är bara dösnyggt och nu har jag alltså ett par i min ägo. De här kommer från JC och kostade 59 kr och jag kommer ha dem tillsammans med någon enkel outfit som behöver piffas upp en aning ;)

Låååååångkjol



Den här långkjolen var ett av de två fynden jag fick med mig hem från shoppingturen. Jag gillar färgen som är lite annorlunda och jag kommer matcha den med ett enkelt vitt eller svart linne och olika accesoarer. Jag köpte den på Gina Tricot för 199 kr

När man inte har någon tid drar man på sig det som ligger närmast



Tröja - H&M
Byxor - Zara
 + Converse

RSS 2.0