ö till land

Hejsan! Nu drar jag iväg till öland i några dagar för att sola & bada och njuta av sommarlovet. Uppdateringen kommer ligga på noll resten av veckan men nästa vecka är jag tillbaka som vanligt :). Ni kan ju passa på att kommentera och fråga något på min blogresponse medans jag är borta! Ha det gott sålänge!

Sunshine


Inte alls suddig bild från igår!

Tjohej allihopa! Sitter inne just nu men jag ska strax sätta mig ute på altanen i det finafina vädret :). Jag tar med mig en bok och gitarren och så är hela eftermiddagen fixad! Klockan 14.50 börjar Sverige-Colombia på fyran och då kommer jag sitta bänkad framför TV:n, det är ju Sveriges första match i fotbolls-VM. Aja, jag ska inte sitta härinne och uggla längre! Ses å hörs :)


Running

Jag var nyss ute och sprang en runda med mamma, vilket var himlans skönt! Drygt 3 kilometer blev det tillslut. 3 kilometer som mest gick uppför, så jag är rejät trött nu :). Jag klippte mig förresten förut. Några centimeter kortare och lite mer uppklippt, men ingen större skillnad faktiskt! Nu känns iallafall min säng väldigt lockande så jag ska ta mig uppåt och gå och lägga mig :). God natt!

Frisören


Random bild på mina converse!

Jag sitter med gitarren i knät och spelar lite random låtar :). Just nu försöker jag lära mig Lykke Lis "Time flies", och jag tror faktiskt att det går ganska bra! Jag ska iallafall laga lite lunch till mig själv nu och sen bär det av till frissan. Jag är lite osäker på hur jag ska klippa mig, men jag kommer nog bara toppa det och klippa upp det aningen mer :). Ha en bra dag!

Simple




Tröja - Bikbok
Cykelbyxor - Vet ej
Armband - Vet ej
Ringar - Barcelona, Lindex, vet ej

virkat!



Det här grymt snygga linnet finns nu på rea på topshop, bara 15 euro! Är lite osäker på vad man ska ha under, men det kanske ni har något förslag på? Galet fint är det iallafall och det gör mig himla sugen på att springa in till närmsta topshop-butik :).

perfektion



Den här outfiten är helt perfekt! En tur ner på stranden, en dag på stan, en grillkväll eller vad som helst, den passar till allt :D. De höga jeansshortsen, det enkla men otroligt snygga linnet och det gaaaaalet snygga armbandet, allt får gärna flytta in i min garderob. Allting kommer från Bikbok!

Update: Ni som har varit så duktiga på att kommentera, vad har hänt? ;)

bohem bag





Den här väskan hittade jag i min garderob för någon vecka sedan, och jag tycker faktiskt om den :). Min stil, lite bohemsikt sådär, och är dessutom rymlig så att man får plats med det mesta! Den köptes på Teneriffa för 2-3 år sen.

fotboll


Jag bjussar på denna bild från tidigare i veckan ;)

Godmorgon finingar! Har dratt på Lykke Li på högsta volym och nu sitter jag och bara njuter av att det är sommarlov :). Senare bär det av in till staden för att se på fotboll! Jag hejar inte på något av lagen men det kommer bli rätt kul ändå. Dagens outfit kommer kanske upp senare :). Ha en bra dag!

Yeeeeees!



Jag beställde nyss hem den här bikinin och jag är supermegaglad :D Hoppas hoppas att den är så fin som den ser ut att vara, jag håller alla mina tummar och tår för det! Jag är iallafall en happy person och jag lever lite i ett lyckorus just nu, och det kommer nog hålla i sig ett par timmar till. 

God natt och sov gott!

strawberries and stuff




Några foton från igårmorgon :). Fotograf är Ida, modell är jag och redigerat har jag gjort.

Hej sötisar! Midsommar firades med massvis av barn (mest småtingar) och vuxna, och jag hade det himlans mysigt :). Dans runt midsommarstången (inte för min del men för många andra), jättegod mat, brännboll och fotboll, mååååånga jordgubbar och trevligt sällskap! En toppenbra dag helt enkelt!

Midsommarfirandet fortsätter idag med farmor & farfar och kusiner! Ska ta mig en dusch och sätta på mig något fint, sen drar jag iväg :).

midsommar!



Klänning - Only
Väska - Teneriffa
Smycken - Bl.a Indiska, Miss Dee, Lindex, Barcelona
 + Vita converse och skinnjacka

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA!


today I don´t feel like doing anything


Från förut idag. Hade just duschat, därför ser håret aningen knäppt ut.

Hej alla godingar! Hoppas dan har varit bra :). Jag har utan undantag chillat hela dagen och inte tagit ett steg utanför dörren. Najs! Sådana dagar får man ha ibland, precis som i "the lazy song" :). Just nu sitter jag och lyssnar på Lykke Lis skiva "Wounded rhymes", sjunger med lite här å var och bara är!

mama i got your wild eyed ways


volym!




Om du som jag inte har någon volym i håret och tycker att det bara hänger rakt upp och ner tycker jag att du ska testa detta! Spraya saltvattenspray i hela håret (vått eller torrt hår spelar ingen roll). Sedan kramar du i mousse i topparna och vips har håret fått aningen mer volym i sig :).

Moussen är av märket PROFFS och finns att köpa i princip överallt och saltvattensprayen kommer från H&M.

Rings


¨

Min ringsamling är väl inte den största, men det här är iallafall vad jag har för tillfället :). Ringar piffar verkligen upp en outfit rejält, därför använder jag det nästan varje dag!

Från vänster till höger: Lindex, Lindex, Barcelona, Vet ej, Indiska.

nytt!

Jag har bytt header två gåner idag (ehehe) och nu är jag äntligen nöjd! Lite somrigt sådär med den bild tagen idag, och jag hoppas att ni tycker likadant :). Om ni inte ser den nya headern är det bara att trycka f5!

Leatherjacket






Detta är alltså min nya skinnjacka som jag älskar den till tusen :D Enligt mig är den gaaaaaalet snygg och den är precis som jag ville ha den. Den kommer användas flitigt under alla årstider så ni kommer säkerligen få se den i outfits framöver :). Märket är VILA men jag köpte den på nelly.com!

kan dee






Jag ÄLSKAR den här hemsidan, http://kandeeshop.se. Alla kläder/tygkassar/tavlor är så snygga så det är inte sant! Att jag kommer beställa hem någon av dessa plagg snarast möjligt är ett som är säkert :D Min favorit av plaggen ovan är nog magtröjan med det liggande korset, men allihopa får gärna flytta in i min garderob! Dessutom kommer jag beställa hem någon av de tavlor som finns på hemsidan och hänga upp någon av väggarna i mitt rum. Tror att det kommer piffa upp rummet totalt!


follow me here

bloglovin bloglovin

Don´t forget bloglovin :)


Yellow yellow sun


Bild från förra sommaren. Fotad av mig ©

Morning! Sitter och tittar på någon random fotbollsmatch på Eurosoprt och är allmänt seg helt enkelt :). Ska ta och styrketräna lite om en stund, jag måste bara hitta orken först. Annars vet jag inte riktigt vad dagen kommer bjuda på. Tänker kolla igenom garderoben för att försöka hitta nya sätt att matcha mina plagg på, men annars har jag inga planer på något.

FF

Ikväll drar jag och 4 tjejer iväg till Matildas landställe och stannar där tills imorgon. Vi har planerat detta i flera månader och jag tror att det kommer bli hur kul som helst :D Att det dessutom är föräldrarfritt gör inte saken sämre. Jag ska ta å packa ihop de sista nu och sen bär det av uppåt! Kram

Team NIMA - Fota en bild för årstiden som är



Det blev dessvärre en gammal bild den här gången, fotad förra sommaren! Oredigerad och naturligt fin © Jag tycker att den är galet somrig i och med att modellen (jag) är barbent oså :)

Team NIMA är ett fotoprojekt jag har tillsammans med min syster och mina kusiner. Varje jämn vecka lägger vi upp en ny bild efter ett speciellt tema! Kolla in Idas, Ninas och Alices bloggar för att se deras bilder :)

kussarna mina

Dagen kommer spenderas hos goa kusiner för att fira Emilians födelsedag :). Mysigt! Dagens outfit blev en enkel vit klänning med min blå sjömanströja över, ett antal smycken och en fiskbensfläta. Tror att det blir de vita conversen till det också! Ha en bra dag :)


blogresponse

Något ni verkar ha glömt är att jag har blogresponse! Kolla i menyn och ställ en fråga eller två vetja :). Jag svarar ärligt på alla frågor!

snyyyyyyygg




Sååååååååååååååå snygg ♥


beyond retro, topshop and zara


weheartit.

Snart ska jag hugga in på en goooood räkmacka, ett glas pepsi och sätta mig ner framför "Baksmällan" :) Myspys! Annars har dagen bestått av en tur på stan med min fina mamma. Jag hittade flera sjukt snygga kläder på Zara, Topshop och Beyond Retro, men ingenting följde med mig hem. Jag invigde även min skinnjacka idag och jag kan säga en sak, jag ÄLSKAR den :D Hur bra som helst, precis som jag ville att den skulle vara!

Peace!

Pink and blue





Kofta - JC
Linne - H&M
Kjol - H&M
Smycken - Indiska, Barcelona, Tunisien

Jag körde på en helt sjukt skön outfit idag, utan smink och håret rakt upp och ner. Jätteskönt :)


we are what we are, now we are found


Baksmällan 2





I lördags såg jag Baksmällan 2 på bio. Så himlans kul alltså :D Jag älskar dem filmerna! Skämten är klockrena och man sitter och skrattar som jag vet inte vad. Verkligen sevärd, så gå till närmsta biograf och kolla in den vetja!

Almost there

Senaste tidens uppdatering har varit på noll, men jag har helt enkelt massa annat att göra just nu. Idag är det skolavslutning och jag är verkligen hur glad som helst :D Ett låååååångt sommarlov framför mig utan några läxor, prov eller lektioner att oroa mig för. Awesome! Nu ska jag iallafall lyfta på stjärten och traska iväg till Felicia och så ska vi gå till skolan tillsammans. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Vi hörs!


Let´s swim





Alla dessa 3 bikinis skulle såhäääääär gärna få flytta in i min garderob. Jag fullkomligt älskar dem, allihopa! VILL HA :) Alla kommer från H&M och priserna ser ni bredvid.

Grimaaaas


Me and my beautiful sister. Foto Ida.

Dagen har än så länge mest spenderats framför TV:n och MTV movie awards. Jag har också fått hem min åh-så-underbara skinnjacka och jag kan inte vara mer nöjd! Åhhhhh så snygg den är :). Annars kommer väl dagen inte tillföra något speciellt. Jag är såpas kry att jag kan ta mig utanför dörren och hitta på något, så det ska jag iallafall göra. Ha en bra dag!

trist.

Just nu är jag den tröttaste människan på jorden, har världens huvudvärk och är alldeles ensam hemma. Usch vilken tråkig dag! Men jag ska inte klaga inför er goa läsare, ni ska inte behöva stå ut med det. Det räcker att ni vet att jag fortfarande är sjuk och att jag har det otroligt trist. Vi hörs!


MTV movie awards



På nationaldagsnatten gick MTV movie awards gick live på MTV. Jag (och säkert många andra) orkade inte sitta uppe och titta på det, men på både lördag och söndag visas det i repris klockan 12 till 18, på MTV alltså. Någon dag i helgen kommer jag alltså sitta inne i 6 timmar för att se denna gala. Jag håller alla tummar jag har för att det är dåligt väder då ;).

Foto: weheartit

Ill

Jag har gått och blivit sjuk. Igen. Jag förstår faktiskt inte. Jag har varit sjuk i nästan 3 veckor sammanlagt, bara den här terminen. Vanligtvis är jag nästan aldrig sjuk så det här är himla konstigt. Det MÅSTE vara något seriöst fel på min mage.

Och på tal om inget, jag är ensam hemma och sjukt sugen på coca-cola.

Sorry.

Sååååååå dålig uppdatering, jag vet! Helgen har spenderats på landet med härliga kussar och ingen tid har funnits för datorn, tyvärr. Nu är jag iallafall tillbaka och uppdateringen kommer bli som vanligt :). Hoppas alla har haft en bra helg så hörs vi!

Good night

Det är en ny dag imorgon som kommer bestå av att se på basket och fotboll, umgås med en goa vänner och en tripp till landstället :). Sov så gott allihopa så hörs vi imorgon!


Harembyxa




Dessa byxor fick jag i födelsedagspresent och de är så otroligt snygga enligt mig :). De är hellånga (som inte bilderna visar), är liksom en harembyxa och de kommer från H&M. Idag bar jag dem tillsammans med ett vitt linne och en mörkblå, lite längre kofta. Hur skönt som helst!

Ledsen för de halvdåliga bilderna!

Baaaaaasket

Dagen har spenderats vid en basketplan med några goa vänner (som jag inte har träffat på evigheter) och min familj :). Jag har aldrig i mitt liv kollat på en basketmatch innan, men det var faktiskt rätt kul! När det dessutom gick bra för laget vi hejade på kan man ju inte klaga.

Nu sitter jag iallafall och bara slappar i soffan. Jag har massvis med energi i kroppen som jag måste få ut, därför funderar jag på att dra med min familj någonstans och spela fotboll eller något, bara för att jag inte ska sitta inne hela kvällen :). Vi får väl se hur det blir!

Yellow America




Dessa underbara shorts fick jag i födelsedagspresent och jag tycker om dem såhääääääääär mycket :D. Jag bar dem idag tillsammans med en vit, enkel tröja och en mörkblå, lite längre kofta. Håret hade jag för första gången på jag vet inte hur länge uppsatt i en fiskbensfläta! Himlans skön outfit det där :) Shortsen kommer iallafall från Bikbok.

Skinnjacka

Igår beställde jag hem en skinnjacka som ska hämtas ut om 2-3 arbetsdagar :D. Jag är verkligen i stort behov en en ny jacka och jag hoppas verkligen att den är så snygg som den ser ut på bilderna. Jag visar självklart bilder på den när den kommer hem till mig!

Happines


Old pic.

Hej hörni! Solen skiner och vädret är varmtvarmtvarmt :) Hur skönt som helst! Jag har bara yttepytteont i magen nu och jag är liksom pigg och glad. Allt känns toppen idag och det tar inte ens emot att jag ska iväg till skolan snart ^^ Hoppas det här humöret håller i sig hela dagen!

RSS 2.0