I'm good i'm gone

Jag har fått en del kommentarer om att jag bloggar för lite, men som jag inte har sagt till er (förlåt förlåt!) är jag i turkiet för tillfället och därför ligger uppdateringen just nu på noll. Det är iallafall helt underbart här nere! Vädret är på topp, 40 grader i skuggan och inte ett moln på himlen, hotellet har en helt sjukt stor pool (jag menar det verkligen, jag har aldrig i mitt liv sett en så stor pool), Medelhavet ligger precis intill hotellet och maten, sällskapet och servicen är hur bra som helst :D Jag har det toppen härnere! Jag kommer tillbaka med mer uppdatering när jag kommer hem, men även då kommer det bli sisådär med det eftersom att jag direkt ska iväg och campa för att sedan åka ut och bila i Europa. Men vi ses och hörs när jag kan och så får ni ha det bäst sålänge :)

it´s been a long time since a had som fun


inspo.





angelica blick, linda svensson, victoria törnegren, my blomquist.

Lite inspo såhär på eftermiddagen från några av mina favoritbloggar. Jag har verkligen noll idéer om vad jag ska sätta på mig nuförtiden så jag sätter egentligen på mig det som ligger närmast, vilket enligt mig kan bli tråkigt i längden. Jag vill ha såhär snygg stil som dessa ovan, men det är så svårt!

super eight




Ikväll ska jag gå och se "Super 8" på bio, vilket kommer bli väldi spännande :). Trailern är så hemlighetsfull att man inte kan låta bli att undra vad som kommer hända. Helst av allt hade jag velat se "Transformers 3", men det fanns inga bra platser kvar på den bion så vi bestämde oss för att chansa och - som sagt - se "Super 8" istället. Den har ju fått brabra betyg så det kommer säkert bli toppen :).

Foton: weheartit


åhimmel!


Fotad och redigerad av mig. Copyright!
Godmorgon solstrålar! Idag är det Liseberg som gäller och jag kommer tillbringa hela dagen där tillsammans med goa vänner jag inte träffat på länge :) Uppdateringen kommer ligga på noll men under tiden kan ni ju slänga in en fin kommentar eller fråga något på blogresponse. Ha det gott!

sweden and vampires!

Sverigematch nu på TV, det har ni inte glömt va? För er som har missat det kan jag säga att Sverige leder med 2-0 mot USA, men just nu spelar Sverige inge vidare.

Nog om det! Under dagen har jag i princip bara läst, läst och åter läst. Jag har nu kommit till den andra boken i serien ("Vampire Academy" för er som missade inlägget imorse), och även om det här är tredje gången jag läser de här böckerna jag kan verkligen inte slita mig ifrån dem. Jag har sagt det och jag säger det igen, de är helt enkelt bäst! Jag längtar ihjäl mig efter den 6:e och sista boken som kommer ut i augusti, "Yttersta offret". Ha det gott nu allihopa!

vampire academy


Random bild på Rob Pattinson från weheartit.

God morgon! Vädret är finfint men jag vet faktiskt inte vad den här dagen kommer bjuda på. Igår började jag läsa om "Vampire academy"-serien för tredje gången, så att jag kommer fortsätta läsa idag är iallafall ett som är säkert :) Ha det gott!


en nydushad död fisk


Bild från april. Fotad och redigerad av mig!

Jag sitter som en nyduschad död fisk (ehh?) i soffan efter en skön löprunda. Trött som jag vet inte vad, men det känns faktiskt bara bra :). Annars vet jag inte riktigt vad som kommer hända idag. Molnen har tagit över himlen men det är ändå rätt varmt ute (ett såntdär kvävt, äckligt väder igen). Det känns iallafall inte så lockande att gå till stranden just nu. Jag ska börja med att sätta på mig och äta lite lunch så får vi se vad som händer sen! Ses å hörs :)

mike tompkins



Det här är Mike Tompkins. I alla låtar han gör kommer all musik från hans mun. Inga instrument, ingenting! Och det låter faktiskt bra. Lyssna lyssna lyssna, det är värt det :)

tweet

Nu har även jag twitter! Följ mig på @continuedancing så skulle jag bli superdupermegaglad! Förresten, fråga mig inte om namnet. Brist på inspiration är förklaringen ;) Men kolla, kolla, kolla iallafall.


i sleep with windows open, i sleep with eyes wide


Fotad och redigerad av mig.

Dagen har spenderats på Liseberg i en helt och hållet kvävande värme. Sånt väder är så himla äckligt, jag gillar verkligen inte det! Jag hade iallafall ett gott sällskap med mig så jag stog ut :). Resten av dagen kommer jag tillbringa inne framför "vampire diaries" säsong 2, så det kommer förhoppningsvis bli en bra dag. Ha det gott!

mitt i natten

Ligger i sängen med hörlurarna i öronen och lyssnar på bra musik just i detta nu. Jag ska snart blunda och försöka få någon slags skönhetssömn, jag är dock inte helt säker på hur det kommer gå eftersom att det är skålhett i mitt rum! Let's give it a try och så får vi se hur det går :) Ses å hörs!

damn he´s hot



weheartit


gosig



Klänning från Only
Kofta från Indiska
Halsband från JC och Bikbok

ang mitt rum

Jag har fått lite frågor om ifall jag kan visa bilder på mitt nya rum. Jag tänkte bara säga att jag ska göra om rummet i sommar/höst, jag har alltså inte hunnit göra det ännu :). Men när det är klart kommer det självklart upp lite bilder!

peace and love



Jag hade sååå gärna velat gå på peace and love iår. Extra mycket hade jag velat vara där i onsdags när Lykke Li spelade, hon fick jättebra betyg så det hade varit galet roligt :). Menmen, jag har bestämt mig för att gå nästa år (let´s hope Lykke Li är där då) och jag tror att det kommer bli sjukt kul! Foto weheartit

dreamcatcher




En drömfångare är något jag velat ha jättelänge och jag tror att det skulle passa super i mitt nya rum! Det är så jäklans snyggt och det blir något extra med en sådan i rummet :). Jag gjorde en egen drömfångare för några år sedan, men den blev väl inte den snyggaste (ehehehe) så jag ska försöka hitta någon snygg drömfångare snarast. Bilder från weheartit

myspys


Någon bild från någon gång! Helt random för att vara mer exakt.

Hejhejhej! Jag hade det helmysigt på öland tillsammans med mamma och Ida :). Vi njöt av solen så mycket som det bara går, badade i iskallt vatten, grillade marshmallows på stranden, gjorde ett litet besök på solliden och hade det galet kul helt enkelt! Jag och Ida hann också sova över hos Alice å Julia en natt. Myspys! Bilder kommer kanske senare någon gång, dock var det inte jag som var fotograf utan Ida var den som gick runt och fotade dagarna i ända (massvis med fula bilder på mig utlovas)!

RSS 2.0