Saving private Ryan

2011-01-08 @ 20:34:13

Bildkälla

Ja, den för filmen såg jag för ett par dagar sen och jag måste verkligen rekommendera den :) Det kanske inte är något för er som gillar kärleksfilmer och inte gillar våldsamma krigsscener, men den passar verkligen er som gillar krigsfilmer! Den är baserad på verkligheten och är just det, verklig. Här kommer en recension från http://cdon.com:

6 juni 1944. Dagen D. De allierade sätter in den största invasionen i den militära historien samtidigt som hela Europa håller andan. Men samtidigt som enorma massor stormar in över stränderna, får en liten grupp soldater ett uppdrag: att hämta hem menige James Ryan.

Kapten John Miller (Tom Hanks) och hans manskap riskerar livet för att rädda en enskild person, och allt efter som uppdraget blir mer och mer riskfyllt, börjar de ifrågasätta motiven
.

Okej, nu verkar det som att filmen är den sämsta någonsin, som den verkligen inte är! Den har vunnit flera Oscars, jag tror faktiskt att det var 5 st, och det är ju inte lite det ;) Men ja, om ni får chansen så SE DEN!


Postat av: Nina [www.photobyninaa.blogg.se]

Ja, den vill jag se=D Är inte mycket för krigsfilmer men testa kan man alltid!

2011-01-08 @ 22:08:06
URL: http://photobyninaa.blogg.se/
Postat av: amanda

gå in och anmäl dig till veckans blogg på min blogg här; http://aamandanathalie.blogg.se/2011/january/vi-kor-igang-med-en-1.html

puss<3

2011-01-09 @ 16:41:23
URL: http://aamandanathalie.blogg.se/

Vill du göra min dag?

Ditt namn:
Remember me?

E-postadress: (endast för mig)

Bloggadress:

Din fina kommentar:

Trackback
RSS 2.0