Bildlöst!

HEJ! Snart är det fotbollsträning som gäller :) Jag är inte särskilt taggad, men jag vet att det kommer bli skoj när jag kommer dit! Hoppas alla ni därute har haft en kul dag ♥ Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer, så det här får bli slutet på det här inlägget ;D KRAM

Mars attackerar och mer ;D



God morgon!
Hur kan lilla jag vara uppe såhär tidigt? Svar: Det undrar jag också x) Haha, jag vaknade vid 7.00 (ni har väl inte glömt att ställa om klockan?) och kunde inte somna om. Jag vaknade till och med före Ida! Inte likt mig får jag säga ;)

Höhö, just nu sitter Ida och kollar på "Americas Funniest Home Videos", jag hör hur hon skrattar lite då och då ;D Men det är faktiskt ett rätt kul program! Just det, igår såg jag en film på 6:an, "Mars Attacks". Väldigt konstig film som skulle vara en actionfylld komedi. Okej, det var action i, men inte särskilt trolig och den var väl inte sådär jätterolig. Men det var rätt många kända skådespelare med, bland annat Sarah Jessica Parker, Tom Jones, Jack Black och en massa andra, så jag tänkte att det skulle vara värt att se den (och när man har börjat på en film kan man ju inte sluta! ;D)

Ojoj, vilket långt inlägg! Hoppas ni orkade läsa allt ;D KRAM

Fotboll ;)

Halluo! Jag gick upp vid 9.15 idag. Klockan 10 skulle jag och Pappa åka med Ida på en fotbollsmatch, men när vi kommer dit behöver dem fler spelare, och då får lilla (eller okej, stora i jämfört med dem jag spelade med ;)) jag hoppa in! ;D Så jag och Pappa åker hem och byter om, sen åker vi till planen och så var det match :) Personligen tycker jag inte att jag spelade så bra men jag hoppas att jag bidrog till laget iaf, för det blev 0-0 i slutet! Hoppas alla har haft en bra dag änsålänge :D KRAM

PS: Nu är klockan 13.37, ELIT! ;)


Slumpad bild fotad och redigerad av mig! :)


VILL HA!

Hej allihopa! Jag har haft en riktigt skön eftermiddag! Först följde jag med på cykeln när Pappa sprang, sen bytte jag om och så åkte vi och köpte lite godis och nu efter 20.00 har vi varit hemma och växlat mellan Idol och Dobidoo (stavning?) på TV. Snart ska vi åka och hämta Ida, eftersom att hon är på ett kalas :)

Okej, det här var kanske inte världens mest intressanta inlägg, men bättre än ingenting iallafall! ;) Sov nu så gott allihopa så hörs vi imorgon!

ÅH vad jag vill ha en OnePiece! :D Här kommer några snyggingar:







Love you! :)

Tack alla kära läsare! ♥ Igår fick jag NÄSTAN besöksrekord :D Jag hoppas ni förstår hur viktiga ni är för mig. Det är ni som "gör" bloggen, som gör att jag fortsätter blogga och orkar lägga ner en viss tid av min dag och skriva här! JAG ÄLSKAR ER ALLIHOPA ♥


HÖSTLOV!

Halloo! ÄNTLIGEN HÖSTLOV! Det är så skönt och slippa alla prov och läxor, även om det bara är för en vecka :) Iallafall, skoldagen idag var rätt skoj. På syslöjden började jag sticka en halsduk och jag tog med mig den hem över lovet, så nu har jag mycket och göra ;D KRAM!


Skönt och slippa det här! x)

Svar på frågorna!

FOTO:

Visa en riktigt knäpp bild på dig själv till att börja med^^



Den här bilden tog Emma på mig någon gång i fyran. HAHAHA! Kolla minen liksom ;D

Vad heter din systemkamera? :) Jag har en Canon EOS 350D

Va har du för kamera? Det blir väldigt fina bilder! Tack! :D Svaret på frågan finns över.

Vilken är din bästa bild?



Det finns många bilder som jag är väldigt nöjd med, men den här är en klar favorit! :)

Om du fick välja vem som helst i hela världen som skulle vara din modell, vem skulle du ta då? Skulle du ha något tema, vad isf? Det skulle vara jättekul och fota en kändis eller en riktig modell, som typ Lady Gaga, Taylor Swift eller Tyra Banks. Temat skulle vara något som passade deras personlighet, så om jag skulle fota Lady Gaga skulle jag gå loss helt och bli galen! ;D

Vad har du för kamera? Kolla högre upp ;)

Kan inte du visa en bild på ditt rum? Jo självklart, men det kommer nästa vecka eftersom att jag inte är inne på min dator nu!


MODE:

Favoritfärg på kläder?
Oj den här frågan var svår! Jag tycker det är bra med mycket olika färger på kläder så att man kan variera sig :)

Favorit vinteroutfit? En tjock jacka, boots eller uggs, halsduk, mössa och tumvantar! Under vill jag ha jeans och en varm och skön kofta :)

Favorit höstoutfit?
 Ungefär samma som vinteroutfiten, fast jag skippar mössan nu på hösten.

Favorit sommaroutfit? Jeansshorts, en söt blus och ballerinaskor :)

Favoritvåroutfit? En vårjacka, halsduk och fingervantar, gympaskor, jeans och någon vanlig tröja, kanske tillsammans med ett halsband :)


ANTINGEN ELLER:

Dator
/ TV
Godis
/ Glass
Tjejkväll / Disco
Brev / Mejl
Tidning ( Asså typ Julia , inte GP :P ) / Bok
Jeans
/ Kjol
Uppsatt / Utsläppt
Träslöjd / syslöjd
Höst
/ vinter
Sommar
Vår
(Jag älskar alla årstider, så jag kan inte välja! ;D)
Stort rum / Litet rum
Oskar Linnros
/ Daniel Adams-Ray
Smink / Mode
Godis
/ Chips
Blå / Rosa
Hamster / Kanin
Läppglans / Mascara
Sång
/ Gitarr


FAVORIT...

... Mat?
Pizza, tacos och spaghetti med köttfärssås! :)

... Film? Och varför?
Åh, det finns så många! Twilight-serien är självklar favorit, eftersom att dem är så bra gjorda och är väldigt lika böckerna. Jag gillar också typiska tjejfilmer som Legally Blonde, Mean Girls och Djävulen bär Prada.

... Godis? Lakrits of course! ;)

... Lillasyster? Jag har ju bara en, så det blir väl IDA då! ;D

... Blogg? Jag gillar jättemånga bloggar :D Alla mina kompisars och släkts bloggar och flera andra. Ni kan kolla i kolumnen "Länkar" så hittar ni dem flesta!


ÖVRIGT:

Vem är din Idol? Och kollar du på Idol? XD
Mina idoler är bland annat Taylor Swift, Leona Lewis, Paramore och Lady Gaga. Och ja, jag kollar på Idol ;D

Tycker du att 7B är bäst? :D Såklart! :D

Vad fick dig att börja spela fotboll? Det var när jag var 6 år och ville testa på någon ny sport som jag började i fotboll. Sen har jag fortsätt med det och tycker fortfarande att det är JÄTTEKUL! :D

Har du haft något annat djur än en hund? Ja, just nu har jag ju en hund och en kanin, innan dess har jag haft en till kanin och en dvärghamster! :)

Vilka länder har du varit i? Jag har varit i Sverige (HAHA!), Danmark, Finland, Norge, Tyskland, England, Holland, Tjeckien, Belgien, Luxemburg, Schweiz, Österrike, Frankrike, Spaninen, Portugal och Tunisien :)

Vem är din bästa vän? Mina bästa vänner är Matilda, Felicia, Emma och Johanna. Sen har jag många andra bra kompisar också! :)

Största intresset/hobbyn? Fotboll och foto!

Gillaru hösten? Ja jag ÄLSKAR hösten! :D Regn, storm och att kunna vara inne och mysa med en bok och varm choklad är min grej.

Vad gör du en vanlig fredagskväll? Vanligtvis brukar jag umgås med familjen, äta en god middag och sen kolla på t.ex Idol! :)

Så, det var allt! :D Tack Addiisblogg, Jemjem, SospopFeliziaa, Thenameisidah, Guldhedsbrudarna, Sprallice, Fashionedbyme, Photobyninaa, Jensseens och Mmattizz för frågorna!


Snygg klänning, igen! ;D



Supersnygg klänning från Bikbok! :) Jag tycker att den här passar som den under till jul, nyår och annan fest. Jag tror att jag skulle matcha den med ett par stickade strumpbyxor och en stickad kofta i samma mörkgrå nyans, SNYGGT! :D


Kärlek vid första ögonkastet! :)



Är inte den här klänningen helt underbar? :) VILL HA! VILL HA! VILL HA! Den passar superbra till jul, nyår och andra fester och så är den ju jättesnygg! Åh, jag skulle hemskt gärna vilja ha den här i min graderob ;)


God morgon!

Idag börjar jag 9.25, skönt! :) Jag ska gå upp till Felicia snart, och så går vi till skolan så det blir ganska tidigt ändå. Men jag hoppas att alla får en superbra dag :D KRAM

Hiss/Diss

Hallooo! I eftermiddag har jag inte gjort något speciellt alls! Läxor och allt annat vanligt är det enda jag har sysslat med, så jag har faktiskt inget speciellt och berätta. Jag kan väl köra en liten hiss/diss för och ha något att göra ;)



• Det är höstlov snart! :D
• Jag har sovmorgon imorgon.
• Jag har en kall pizza i frysen som bara väntar på att tinas upp och bli uppäten! ;D




• Mycket läxor! :/
• Jag har bitit av min tumnagel så det gör superont i tummen!
• JAG ÄR TRÖTT (fast det är i och för sig något positivt också ;D)

JAG ÄR MED!

Jag är med och tävlar om en goodiebag på http://pappasguldkort.blogg.se. I goodiebagen finns det bland annat läppglans, ansiktsmasker, torrshampo, ett armband och massa mer! :) För att komma till inlägget tryck här, för jag tycker absolut att ni ska anmäla er och försöka vinna ni också! KRAM

Hej och hejdå!

Thohoo! Nu ska jag gå till skolan. Första lekionen är idrott så jag sitter här i gympakläder och väntar på att det är dags att gå :) Hoppas alla kommer ha en riktigt rolig dag så blir det mer uppdatering i eftermiddag! KRAM

Ut i kylan och spela fotboll, inte direkt lockande! ;)


Idas hand. Just det, jag måste ju visa er del 2 av bilderna från Frankrike. Dem kommer upp inom kort!:D

Heeej! Just nu sitter jag och borstar håret x) Har fotboll om ungefär 50 minuter så jag håller på och fixa mig inför det. Min lillasyster Ida håller på med en ny header just nu, tyvärr lyckades hon radera allt hon hade gjort när hon nästan var klar, så ni kan väl besöka hennes blogg för att göra henne lite glad? :)

Önska mig lycka till då jag ska ut i kylan och spela fotboll snart! ;) KRAM

I'm sorry, I just don't love you no more (av Craig David)

Hejsan! Jag kom hem från skolan för ca en halvtimma sen. Slutade 15.55, SENT! ;) Nu måste jag iaf göra mina 194328 läxor, sen är det träning som gäller. Hoppas ni därute har haft en bra dag! KRAMISAR


Några fina låtar :)


Marina and the diamonds - I am not a robot


Bruno Mars - Just the way you are


Nelly Furtado - All good things


Rihanna - Te amo

God morgon! Snart ska jag gå till skolan. Jag tänkte först cykla, men det är jättehalt ute så det är bäst och ta det säkra före det osäkra ;) Hoppas ni får en bra dag! KRAM

God natt

God natt alla bloggläsare! It is time to sleep :) Imorgon har jag sovmorgon, fast jag funderar på och ändå gå upp halv sju så jag har mycket tid och göra annat på morgonen, fast jag får se om jag orkar ;)
SOV GOTT


just don´t forget


(Tryck på bilden för och komma dit ;D)


Tidsintällt inlägg - Nytt och snyggt! :)



1. 129 kr  2. 149 kr  3. 199 kr 4. 149 kr  5. 179 kr


Oskar, söt men jobbig! :)

God morgon! Inatt sov Oskar i min säng, så klockan 7.00 imorse vaknade han och började gå runt i sängen x) Då kunde jag inte somna om så jag gick upp, och jag som trodde att jag skulle få sovmorgon idag! Nu sitter jag iaf i soffan, kollar på Amazing race och surfar runt lite på internet. KRAM


En gammal bild från Idas födelsedagskalas i maj!

New design :)



Jag har en ny design nu, vad tycker ni? HISS/DISS? :) (Jag fick inte med riktigt hela headern på bilden, men om ni vill se den i snyggare format, kolla högst upp på bloggen ;D)

Hejsan! Det känns som att jag har hunnit med jättemycket idag! :) Fotbollscup, nån/några timmar framför datorn (;D), köpt godis och pizza, spelat cluedo och massa mer! Det känns bra tycker jag. Imorgon ska jag och familjen åka till mina kusiner och min mormor och hälsa på! :D Jag har inte träffat dem sen i somras, så det kommer bli superskojigt! Självklart kommer det något/några tidsintällda inlägg under dagen. KRAM


Bildlöst inlägg (tråkigt, jag vet ;D)

Hej! Vi gick inte vidare till slutspelet i cupen, men det var kul iallafall (även om det var väldigt kallt ;D). Nu håller jag på och dö av hunger, så jag ska ta mig ner och äta något! :) Kram

Tidsintällt inlägg - Fotboll!

Hejsan! Nu spelar jag säkert fotboll som en dåre, men eftersom att jag är så snäll lägger jag in ett litet tidsintällt inlägg för er skull ♥ ;D Vad ska jag mer skriva? Hmm...Jag kan väl säga att jag just nu sitter och petar mig i naveln och har det tråkigt, haha xD. Men nu ska jag inte uttråka er mer med mina konstiga vanor. Puss o kram

Bara en gammal suddig bild! ;)

Cupelicupcup cupcup

God morgon! Idag är det CUUUP! :D Det kommer bli superduperskoj, men nu måste jag sätta på mig och göra mig klar inför en kall men rolig fotbollsdag :) Kramar

Tidsintällt inlägg - NU SOVER JAG!

Hihi, jag var bara tvungen och testa ett sånt här tidsintällt inlägg! :) Nu är det mitt i natten och jag sover troligtvis som en stock vid det här laget, men ni blir väl glada för ett sånt här litet nattinlägg ;) Kramar

Tidsintällda inlägg på blogg.se

Hejsan! Imorgon blir det ju som sagt fotbollscup, därför ska jag lägga mig tidigt för att vara pigg och glad inför morgondagen! :) Förresten, som ni kanske redan har hört har blogg.se fixat så man kan lägga in tidsinställda inlägg, så det kanske blir det sådant imorgon medans jag spelar fotboll och troligtvis fryser ihjäl! ;) God natt


(tryck på bilden ;D)

TACOS!

Hejsan! Snart ska jag äta tacos, mumsigt! :) Jag har faktiskt inte mycket mer och skriva, men jag hoppas att alla därute får en rolig kväll. Kram

PS: Visste ni att Alice har hoppat av Idol? Hon var en av mina favoriter, så det var synd tycker jag!



PS: Glöm inte frågestunden! Ställ just dina frågor här!

Frågestund!


Rubrik! :)

Hejsan! Jag slutade skolan för ca en timma sen, det var en ganska kort dag (8.10 till 13.50), så det var skönt! :) Imorgon är det en cup med alla lag i min fotbollsklubb. Vi kommer bl.a möta P-97 (killar i min klass ;D), P-96, F-95/96 och fler. Det kommer iaf bli superskojigt! :D Hoppas att alla ni därute har haft en bra dag ♥


Jag i vintras :)


God morgon!


En header som jag testade, men det blev inte snyggt! ;)

God morgon! Förlåt för den dåliga uppdateringen. All tid framför datorn har gått åt till att jobba med en ny design, så jag hoppas att det är okej för den här gången! ;) Iaf, snart börjar skolan och idag tänkte jag vara lite extra fin och sova med flätor för det där lockiga håret som är så snyggt... Men icke sa Nicke! När jag vaknade och tog ut flätorna såg håret ut som ett fågelbo! Nu har jag iaf fixat det och har en bulle istället :)

Det blir mer bloggning i eftermiddag! Kramar

Slapp dag! :)


Just an old picture.

Heeeej! Den här veckan har verkligen varit superskön! :) Igår och i förrgår hade vi ju elevens val hela dagarna. Idag började vi skolan 8.30, då hade vi någon föreläsning om faror på internet. Sen skulle vi ha NO och engelska innan lunch, men vi hade håltimma på båda dem lektionerna :D Efter lunch hade vi svenska och matematik, sen slutade vi. Skön dag helt enkelt! :)

Imorgon börjar vi 1 timme senare än vad vi skulle, sen ska vi åka till ett språkcafé med spanskaklassen och då missar vi en del av idrotten. I övermorgon (fredag) blir den enda riktiga skoldagen på hela veckan! :D

Haha, det här inlägget handlar bara om skolan, men jag hoppas det var okej? :) Kramar

Frissan snart!


Bild från France :)

Hejsan! Elevens val idag, det var superskoooj! :D Först hade jag ju som sagt SO, där såg vi en film (Thirteen) som handlade om två tjejer som knarkade, drack, stal och massa skit. Jättesorglig. Sen åt vi lunch och efter det tog vi oss in till stan och gick på rundvisning i modehistoriens fantastiska värld (XD). Det var iaf kul och intressant :). Snart ska jag åka och klippa mig. Egentligen skulle vi gjort det vid 16 men vi hade tydligen fel, så nu blir det vid 17 istället. Hoppas alla har haft en bra dag! ♥

BTW: Imorse skrev jag ju att jag skulle berätta en grej i eftermiddag. Det var att idag skulle alla tjejer ha på sig svarta tröjor (utan att killarna visste om det). Det var inte så många tjejer som hade fått reda på det så jag tror inte att killarna misstänkte något! :)

Lite mode såhär på morgonen! :)




God morgon alla bloggläsare! Idag börjar jag 9.30 med elevens val :) (ni kan läsa mer i det förra inlägget om det). Det kommer bli väldigt skojigt tycker jag! Jag har nog inget mer och säga, eller jo faktiskt, men det berättar jag i eftermiddag istället. Hoppas att alla kommer ha en superbra dag ♥

HAHA!


HAHA, jag bjussar på den här gamla bilden! ;)

Tjenare! Idag hade vi Elevens val i skolan, så vi slapp alla tråkiga lektioner och åkte in till en dansskola och lärde oss att dansa chacha, street- och showdans istället! Superkul! :D När vi slutade (vid 13.00) gick jag, Felicia, Emma och Matilda in på ett köpcentrum som ligger precis bredvid dansskolan. Precis i början lyckades vi tappa bort varnadra, men jag och Felicia gick iaf tillsammans! :) Jag köpte hårspännen (helt vanliga hårnålar ni vet), en rosabandetreflex och en milkshake (som jag dock inte hann dricka upp eftersom att vi skulle gå på bussen precis). Imorgon blir det Elevens val igen! Då har jag SO på förmiddagen och en modekurs på ett museum på eftermiddagen. Hoppas alla har haft en superbra dag! ♥

CUP!:D


Härlig bild på mig och Ida från Frankrike. Fotad av Pappa och redigerad av mig! :)

Heeeeej!
Jag kom nyss hem från cupen i Västerås! :) Vi gick vidare till A-slutspelet som 2:a i serien, men i kvartsfinalen hade vi en jättedålig domare som bara dömde mot oss, även om motståndarna använde armbågarna och som bland annat gjorde att vår målvakt ramlade ihop på marken 2 gånger. Förut var jag lite ledsen över det, men nu är det glömt och jag tänker på allt det positiva och roliga vi gjorde istället! :D Hoppas att alla har haft en kul helg! ♥

PACKA!

Hej! Jag kom nyss hem från skolan, och nu måste jag packa inför cupen! Hoppas alla får en bra helg om jag inte hinner lägga in fler inlägg! :)

Bilder från Frankrike DEL 1


Alla läxor jag hade med mig :/



På vägen ner stannade vi på en av Europas största nöjesparker, Europa Park! Här är en av deras största berg- och dalbanor, Silver Star! :)


En skylt på vägen till Frankrike.




Bilder från stranden Cap´d Agde


Ni kanske ser att det blåste en del? ;)


Bild på Medelhavet! (jag blev faktiskt rätt nöjd med den här bilden ;D)

Och nu kommer lite bilder på allt möjligt:
 




Dagens outfit (OBS: Dålig kvalité!)


Tröja: JC  Jeaggings: Topshop  Fleece: H&M  Halsband: JC

(Det är så kallt i skolan så man måste ha på sig varma kläder för och inte frysa ihjäl, därav fleecetröjan ;D)

Min nya jacka från H&M, 599 kr :)


FÖRLÅT!

Förlåt för den usla uppdateringen under veckan! Läxor och kompisar går före bloggen, och det har varit mycket av både det ena och det andra den senaste tiden :) Jag kommer självklart uppdatera bättre, men i helgen ska jag åka på cup i en annan stad och därifrån blir det ingen uppdatering, men efter det blir det mycket bättre! :D

Snart är det iaf skola. Eller okej, den börjar 9.25, så jag har typ 1 1/2 timma på mig innan jag ska cykla ute i det kallla vädret! Hoppas alla får en jättebra dag, och så blir det troligtvis mer uppdatering i eftermiddag eller imorgon (jag har läxor, utveckligsamtal och match ikväll så det är inte säkert att jag hinner).

Kramar till er♥


Marknad och sånt!

Hejsan! Jag har det jättebra här i Frankrike! :D Imorse var vi på en antikmarknad, jag hittade inget, men det är alltid kul och kolla. Vädret är molnigt men ganska varmt, jag vill åka till stranden men det vill ingen annan :( Aja, hejdå!

France!

Heeej! Nu är jag i frankrike! :D Vädret är varmt men molningt. Jag har fotat supermycket, så ni kommer få se en del bilder när jag kommer hem :) Hoppas att alla där hemma har det superbra, och så syns vi nästa vecka igen! Förresten, det kommer troligtvis bli några såna här inlägg under veckan (med såna här menar jag korta och tråkiga inlägg, men jag hoppas att ni blir glada av att höra ifrån mig iaf! ;D). Kramar

HEJDÅ!

Hejsan! Idag var det orinetering med skolan :) Vi fick åka buss upp till en idrottsplats och så sprang vi runt i skogen där och letade kontroller. Jag var med Johanna, och förutom att vi sprang vilse en gång gick det faktiskt ganska bra! Nu har jag iaf duschat och bytt om till myskläder. Snart ska jag börja packa inför Frankrike :D Det kommer bli så skoj! Om det här blir det sista inlägget innan vi åker säger jag HEJDÅ! Hoppas att alla får en superbra vecka! Kramar


När jag och Samuel åkte parachut i Tunisien. Jag var lite skraj... ;D


RSS 2.0