Jaaa!:D




JAAAA:D När Pappa kom hem hade han med sig ett Playstation 3!! Vi har tänkt köpa det jättelänge, men man försöker alltid hitta det som är bäst pris på, och nu har han äntligen hittat det!!:) Vad kul, vi ska spela Rock Band hela kvällen!:D Haha. Jag kommer inte baka idag, det blir lite stressigt, men jag ska göra det på långfredagen! Det blir gott:) Jag är helt plötsligt på jättebra humör, jag känner knappt att jag är hungrig (okej, där gick jag för långt, jag är hur hungrig som helst!). God natt♥


Hungrig!!


Jag har inga nya bilder, så jag får ta gamla. Den här är från maj -09 när jag och Emma åkte tåg:)

Jag är verkligen jättehungrig!! Pappa har spelat tennis och är och handlar nu så vi har inte ätit än, och det är sjukt jobbigt för min mage som vill ha riktig mat och inte äpple och macka som jag har ätit nu på eftermiddagen:( Jag hoppas iaf att jag kan baka ikväll, eftersom att jag är väldigt sugen på att göra skabbelucker:D Det är jättegott tycker jag! Förresten, jag hör att Drömmen om Italien är på tv nu (jag hör det i bakgrunden, Ida kollar på det). Jag har aldrig fattat det programmet, men jag har i och för sig aldrig tittat på det innan, hehe. Okej, jag bara babblar på nu när jag inte har något annat för mig, men jag ska nog sluta nu:)

Kram♥


Heart


till alla som läser min blogg:)

Hej! Nu har jag läst min jättebraiga bok Skuggkysst, ätit mellanmål, kollat lite på Top Model, försökt starta igång internet, lyckats starta i gång internet efter 3 försök, så det har varit en ganska vanlig eftermiddag:D Hoppas ni har haft det kul därhemma när jag inte har bloggat. Jag är jättesugen på att baka skabbelucker, men om jag ska göra det tror jag att jag väntar tills Pappa kommer hem (han är på tennisträning) för det är enklare om man har nån som är med om man bakar, när jag bakar brukar det iaf bli godare då (även om pappa aldrig har gjort skabbelucker förut):D

Kramisar!:)


Skabbelucker:D

Skrabbelucker
Jag har inte tagit bilden, den är från www.kokaihop.se

Eftersom att jag är snäll idag skriver jag receptet på skabbelucker här!:)

Ingredienser ca 2-4 pers:

• 1 ägg
• 1 dl socker
• 3 dl vetemjöl
• 1,5 tsk bakpulver
• 1 dl mjölk/vatten (det är godast med mjölk)
• Om du vill, lite vaniljsocker

Gör så här:

Blanda alla ingredienser i en bunke. Sätt på en platta på spisen, högsta temperaturen. Häll i lite smör i stekpannan. När smöret har smält sänker du temperaturen lite (så att inte skabbelucken blir bränd. Det är nämligen ganska lätt att den blir det, så det är viktigt att du håller koll) och häller i ca 1 dl av smeten i pannan. Sen får du vänta tills den ser klar ut (akta så att den inte blir degig i mitten, det är inte gott). Då lägger du den på en tallrik, sen är det bara att göra likadant med dem andra. När alla är klara vänder du dem i socker, sen är det bara och äta!:) Du kan antingen dela dem eller äta dem lika stora som dem är.

PS: Det är viktigt att den inte blir för bränd och inte för degig, man får verkligen hålla koll hela tiden:)
Jag rekommenderar verkligen receptet, det är lätt att göra och jättegott att äta:D Hoppas du gillar det!!

Nu tänkte jag äta mellanmål och sen läsa min jättebraiga bok:) Kram♥


Home



Gillar du att baka?

Hallo:)  Nu är jag hemma från skolan. Vi hade eget arbete hela dagen (man jobbar med antingen matte, svenska eller engelska), det är ju bra men det blir långtråkigt i slutet. Det är riktigt skitväder ute. Det bara regnar och regnar. Jag som trodde att jag skulle få använda min nya vårskor idag, men icke sa nicke. Jag vill ha vår!!! Förresten, jag tänkte skriva receptet på skabbelucker, men jag har ingen lust nu, men det kanske kommer...

Kram♥


Snart fotboll...


Ellos 279 kr

Fint linne tycker jag:) I like it, a lot:D

Snart har jag fotbollsträning. Den börjar klockan 19.00 och slutar 20.30. Synd att jag missar finalen av Mästarnas Mästare. Jag tycker att det är ett väldigt bra program så det är synd, men jag får klara mig helt enkelt:)
Nu ska jag äta. Kram♥


Chatt


Har ingen nytagen bild, men den här är från när jag var sjuk för 2 veckor sen, hehe.

Hejsan:) Nu sitter jag framför datorn och kollar in lite bloggar. Nu när jag har börjat blogga känns det som om den enda jag gör när jag är inne på datorn är att kolla in bloggar och lägga in inlägg på min egen blogg, haha:) Jag måste försöka hitta lite nya hemsidor. Förresten, vi hade matteprov i måndags ju. Det var 3 st delprov och vi fick tillbaka nr 1 och 2 idag. Det gick jättebra, så jag är nöjd med mig själv:)

Vet inte vad jag ska skriva mer så... Kram♥

PS: Kram till min kusin Alice. Du är verkligen jättesnäll, tro inte något annat. Krya på dig♥


Ont i magen, hehe


Vi ska åka skidor på påsklovet så jag bjuder på en bild från när jag åkte förra året:)

Hej:) Nu har jag varit i skolan. Det var väldigt kul idag, eftersom att vi var ute väldigt mycket. Vi gick en tipspromenad och åt en jättegod, vad ska man säga, det såg ut som en pannkaka, fast ändå inte, typ. Dem hette iaf skabbelucker och det var jättegott! Vår lärare skrev upp receptet på tavlan så när jag kom hem gick jag och Felicia hem till Emma för att göra såna!:D Det blev jättegott, fast vi gjorde 2 satser så nu har jag jätteont i magen! Jag åt lite för mycket, hehe. Idag har jag fotbollsträning (sen) men innan dess tänkte jag bara slappa:)

Kram♥
PS: Min Mamma har tagit bilden:) DS


Sommaren med Göran


Det här är den andra filmen jag såg, Sommaren med Göran. Ni får se recension här:

Film: Sommaren med Göran
Skådespelare: Bl.a Peter Magnusson, David Hellenius, Moa Gammel och Mirja Turestedt
Kategori: Komedi
Betyg: 3 av 5
Filmen handlar om: Sommaren har knappt börjat när Göran blir dumpad av sin flickvän. Han ligger rejält efter på jobbet och inkassobreven faller som höstlöv i tamburen. Alla ska dessutom till Doddes midsommarfest på hans lyxiga sommarställe i skärgården. Alla utom Göran. Görans kompis Alex är förstås bjuden men han måste vakta sin flickväns nakenhund Tingeling under midsommarhelgen. Efter litet övertalning seglar i alla fall Göran, Alex och Tingeling ut i skärgården mot Doddes sommarställe. En våt svensk midsommarhistoria tar sin början med jakten på den stora kärleken som lurar någonstans i vassen. (Texten är tagen från www.cdon.com, igen)
Vad jag tycker: Filmen var rolig, men det var ganska dåliga skämt emellanåt. Men den var ändå bra:D Det är kul att den är svensk, man hänger med lite bättre då:)

Det var allt för idag:) Hoppas ni sover gott♥

PS: Jag recenserar inte alla filmer jag ser, jag har t.ex inte resencerat New Moon, bara så att ni vet:D DS.


Haha

I ett inlägg jag gjorde nyss skrev jag att det var en fin Googlebild. Men det blev ju helt konstigt, den var tydligen skyddad av någonting så jag kunde inte visa den, men ni får klara er:) Hoppas det inte gör nåt att det står så konstigt i inlägget:D


Systrar i jeans - Andra sommaren



Den här filmen såg jag igår. Den var väldigt bra, eftersom att jag har läst boken var det kul att se om filmen var lika bra, det var den:D Här kommer lite om filmen:

Film: Systrar i jeans - Andra sommaren
Skådespelare: Bl.a Blake Livley, America Ferrera, Alexis Bledel och Amber Tamblyn
Kategori: Tjejfilm om vänskap och kärlek
Betyg: 4,5 av 5
Filmen handlar om: De fyra bästisarna från "Systrar i jeans" är tillbaka. De har precis blivit klara med sitt första år på college och står inför en fullspäckad sommar. Bridget (Blake Lively) reser till Turkiet för att delta i en arkeologisk utgrävning, medan Carmen (America Ferrera) ger sig in i ett hektiskt men kreativt sommarteaterprojekt i Vermont. Lena (Alexis Bledel) kastas mellan en ny förälskelse och gamla hjärtekrossare på designskolan i Rhode Island. Och i New York bestämmer sig Tibby (Amber Tamblyn) för att ta ett stort steg i sitt förhållande med Brian. Skratt, tårar, romanser och det där alldeles speciella jeansparet som för tjejerna samman trots att de är långt ifrån varandra allt sitter på plats i den här upplyftande uppföljaren som bygger på Ann Brashares bästsäljare! (Texten är tagen från www.cdon.com)
Vad jag tycker: Jag tycker att filmen var jättebra! Den handlade om kärlek, men framförallt, vänskap. Den var ganska sorglig emellanåt, men det är sånt som gör filmer bra:)

Nästa recension kommer snart:D


Googlebild


Googlebild, men den var fin tycker jag:)

Hej!:) Jag är inne på Pappas dator och här finns det inga bilder, det får bli googlebilder istället. Just nu gör jag inget speciellt. Pappa är på nåt möte, Ida tittar på "Vänner" och jag gör... typ inget:( Det är lite tråkigt, men sånt får man stå ut med ibland. Jag tänkte att jag kunde recensera 2 filmer jag har sett nyss, en igår och en idag, vilka det är får ni se snart:D Kram♥


En fråga



Hejsan allihopa:) Det var kul i skolan idag. Vi hade matteprov (det var ju inte så kul men vi slapp göra annat arbete:D) och simning som mest gick åt till att leka i vattnet:) Joo... jag fick en fråga av en anonym person:

hej är du sjuk(feber) du har ju inte skrivit något på as länge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svar: Nej, jag är inte sjuk. Det är bara så att igår var jag knappt inomhus på hela dagen, jag spelade fotboll hela tiden och idag hade jag skola. Jag har helt enkelt inte haft tid att blogga så mycket, jag har ju ett liv utanför bloggen oxå, den kan inte ta upp all min tid.

Hoppas du är nöjd med svaret:)

Kram♥


God morgon!


Ni får en suddig bild på min huns sålänge:)

God morgon allihopa:) Jag var tvungen och gå in på datorn för att googla några saker o så tänkte jag att jag kunde skriva ett inlägg samtidigt! Men nu hinner jag inte skriva så mycket mer eftersom att jag ska göra flätor och äta frukost. Förresten, jag tror att det kommer bli en ganska rolig dag i skolan:D Kram♥

Tired!!



Jag är så himla trött. Känns som om jag kommer somna typ NU! Men jag ska försöka hålla mig vaken:) Eftersom att det blev sommartid idag gick jag upp 06.00 i vintertid! Så himla trött var jag, men jag klarade det:D Förresten, såg ni körslaget igår? Det var så himla kul. värsta tabben! Jo, det var så att Team Rongedal och Team Gyllenhammar var kvar. Då sa programledaren Gry Forsell att Team Gyllenhammar hade gåttvidare, och dem blev såklart jätteglada! Men sen bara:"Oj förlåt jag sa fel, jag menar att Team Rongedal har gått vidare!" Team Gyllenhammar blev såklart jättesnopna! Haha, förlåt att jag skrattar, men det var verkligen kul att kolla på:)

Du kan läsa mer om det här (det står lite mer detaljerat där, hehe): http://www.expressen.se/noje/tvsajten/1.1933780/gry-forssell-knackt-av-kaoset

Nu ska jag göra... Verkligen, absolut, INTE ETT DUGG. Ingenting!!:) Haha, det kan vara riktigt skönt ibland.
Imorn har vi simning i skolan + matteprov. Kul men tråkig dag, eller vad ska man säga??


Fotboll HELA dagen!


Jag igår, jag tog inga kort på cupen eftersom att jag inte hade mobilen med mig

Hejsan allihopa!:) Jag lever, jag har bara inte kunnat blogga på hela dagen, jag ska berätta:
Först var det Talangträning, jag åkte 8.00, sedan var det träning från 9.00 till 10.30. Det var jättekul, vi tränade försvarsspel:) Iaf, när vi åkte hem ringde Mamma o frågade om jag ville vara med på Idas fotbollscup eftersom att det var för få spelare. Jag sa ja (såklart:D) och åkte hem för att kunna vila till ca 12.00. Men så blev det inte... När jag hade tagit av mig strumporna och benskydden ringde Mamma o sa att hon hade missförståt, jag skulle spela om 5 minuter. Det blev jättestressigt och jag fick jogga ner till fotbollsplanen( som tur var var det hemmacup!). Sedan flöt dagen på och vi kom 2:a i B-slutspelet!:) Nu har jag en medalj där det står F-98 på, hehe, känns lite konstigt:S

Det var nog det, haha. Mycket text, hoppades ni orkade läsa allt:)
Kram♥


Earth Hour


Earth Hour. Kommer du o släcka?

Klockan 20.30 blir det Earth Hour:) Jag kommer såklart att släcka ner, men jag kommer att ha TV:n på, hehe. Hur skulle jag kunna klara mig utan TV:n? Haha. Hoppas att alla som kan släcker ner, det händer ju bara 1 gång per år. Ha det så mysigt i mörkret♥

Förresten, ska jag köra en Dagens fråga igen...

Kommer du släcka ner under Earth Hour??


Milet Cyrus ft Timbaland



Ni måste verkligen lyssna på den här låten, den är jättebra:D Det är Miley Cyrus och Timbaland som sjunger, och dem har lyckats jättebra!! Den här låten är verkligen värd att lyssna på:)

Miley Cyrus feat Timbaland - We belong to the music
http://www.youtube.com/watch?v=G0txwAeKFZE
Det finns ingen riktig video, men det är karaoke version:)







Kollat film=)


Nu har jag tittat på New Moon (igen). Den var lika bra den här gången, haha:D Jag har ju helt glömt bort och säga att Mattias och Cecilia vann Let´s dance igår. Jag hejade egentligen på Claudia, men Mattias och Cacilia var oxå värdiga vinnare:) Ikväll tänkte jag titta på Körslaget och ha en slapparkväll:) Imorn blir det "Talangträning" med fotbollen. Det är typ 12 st i laget som blev speciellt inbjudna på en träning med proffesinella tränare:D Det kommer bli kul, fast jag är väldigt nervös. Det blir såklart mer bloggning ikväll:) Kram♥


Oskar


Oskar diggar o kolla på TV:D

Hej! Nu sitter jag och kollar på skidskytte:) Det är alltid lika kul och kolla på tycker jag. Jag vet inte vad jag ska skriva mer just nu, men jag hoppas att ni gillar bilden på Oskar:)


Hemma igen:)


Här är en bild från discot igår:) Det var mörkt i rummet så det blev väldigt dålig kvalité (Det är några killar i min klass på bilden, dem vet inte att jag tar kort:D)

Hejsan:) Nu är jag hemma. Jag har kollat på Idas fotbollscup och varit på nån auktion där Pappa köpte en tavla. Nu har jag iaf hemma och kan ta det lite lungt:) Skönt, jag tänte kolla på skidskytte, kanske läsa lite och blogga såklart:D Kram♥


God morgon:)




God morgon allihopa:) Discot igår var jätteroligt, men det blev väldigt stressigt precis innan discot skulle börja, men vi hann precis:) Jag hann inte ta kort på min outfit, men det var den svarta tunnikan jag köpte i onsdags, ett par jeansshorts, en par svarta leggings och ett guld/brons halsband. Jag kommer nog ta kort på den igen så att ni verkligen får se den:) Nu ska jag iväg o kolla på en cup som Ida spelar. Puss och kram♥
PS: Ni har väl inte glömt att det är Earth Our ikväll:D

Jag kommer blogga mer i eftermiddag:)

Stressigt



Nu är jag hemma från skolan. Vi hade bl.a idrott, slöjd och glosförhör. Det var väl sådär kul förutom idrotten som var jätterolig!:D Nu ska det iaf bli ännu roligare!! Jag ska snart iväg till Matilda (ska möta upp Felicia på vägen). När vi kommit dit ska vi fixa iordning i den lokalen discot ska vara i, sen ska vi oxå hinna äta, fixa iordning oss och plocka fram allting. Det blir stressigt, men vi har 3 timmar på oss (discot börjar 18.30):D Jag kanske tar lite bilder, men det är inte säkert, det kommer se lite konstigt ut om jag går runt o fotar medan alla andra dansar:S

Jag har lite saker jag måste göra innan jag ska gå till Matilda:
•Packa klart väskan
•Äta mellanmål
•Kolla om jag har några discolampor eller något sånt

Nu hinner jag inte skriva mer, men jag kommer skriva mer ikväll:)
Kram♥


Lady Gaga ft Beyoncé



Idag ska jag:
•Packa väskan till Matildas disco imorn:)
•Slå in Matildas present
•Sova!!!

Jag kommer inte att blogga mer idag så God natt♥

(Kolla in den här videon!!http://www.youtube.com/watch?v=EVBsypHzF3U Det är videon till Lady Gaga ft Beyoncé, Telephone och videon är helt konstig:S Låten är iaf bra!)


Läxor:(


Jag kan ju vara glad att jag inte har så jobbiga läxor iaf:)

Neje:( Jag kom på att jag har engelskaglosor till imorgon som jag måste träna på:( Det var ju synd, det hade jag inte lust med. Jaja, det är väl bara att stå ut, det tar ju högst 5 minuter.


Gårdagens köp:)

Jag var ju som sagt i stan igår och jag handlade lite grejer!:)


Tunnika: JC Jeggings: Topshop


Och ??? till Matilda:)


Förlåt


Jag rensade mina smycken och mitt smínk förut. Så här så det ut när jag la upp det på golvet:) Mycket?

Förlåt för att det inte har blivit nån bloggning på hela dagen, men när jag kom hem från skolan funkade inte internet, sen hade jag fotbollsträning så det var lite svårt o blogga:) Jaja, jag kommer visa vad jag köpte igår i nästa inlägg!:D


Bara så att ni vet...



Bara så att ni vet... Jag ska fota sakerna jag köpte idag när jag har ork till det:) Okej?? Det kommer nog bli imorgon då, hoppas att det blir bra=) Ni vet ju vad jag köpte, det räcker la änsålänge!? Haha:) Nu märkte jag att jag är väldigt hungrig, så det är nog dags o ta sig lite fil eller nåt då! Kram och god natt♥

Home:)


Snart är det disco!:D

Hej allihopa:) Nu är jag hemma. Jag och Mamma hade det jättemysigt, fast i slutet blev vi lite sura på varandra eftersom att jag var trött och hade ont i huvudet och jag tror att det var samma för Mamma. (Förlåt Mamma♥) Jag köpte ett par jeggings från Topshop, en svart tunnika från JC och present till Matilda från ...... Kan ju inte avslöja!;) Kramisar på er♥


Jaa!!


Bullen som jag hade ca 1 minut igår:) Blev det inte en cool bild?

Hejsan! När jag kom hem från skolan (som slutade 14.20) så såg jag att vi hade fått ett paket från cdon.com. Jag öppnade det och såg att det var den boken som jag har väntat på så länge!:D Den heter skuggkysst (skriven av Richelle Mead) och är den tredje boken i serien Vampire Acedemy! Den serien är JÄTTEBRA!!
Snart ska jag åka in till Mammas jobb så ska vi kolla på lite kläder och köpa present till Matilda som ska ha disco på fredag:)

♥Kram!


:(

Jag var inte på träningen idag, eftersom att jag har verkligen JÄTTEONT i magen. Det kanske verkar som om jag inte vill vara på fotbollsträningen eller något, men så är det absolut inte. Jag älskar fotboll, det är bara det att jag har haft ovanligt ont i huvudet senaste tiden, och just idag har jag haft riktigt ont i magen. Hoppas det inte gör något att jag inte har någon bild i det här inlägget:)
God natt och sov gott♥

Oskar


Min söta hund Oskar♥

Jag fick helt plötsligt väldigt ont i huvudet så jag borde nog logga ut!
Kramisar på er, underbara läsare♥


Dagens outfit:)


Aprikos bolero: Lindex Linne: JC Jeans: H&M

(Jag vet att det är dålig kvalité, förlåt)


Dans:)



Hejsan:) Nu har jag varit i skolan, vi hade bl.a språk och idrott. Efter skolan gick jag, Emma och Matilda hem till Felícia. Matilda gick hem efter typ en halvtimma, och efter det kom jag, Emma och Felicia på en dans (eller iaf början). Den är rätt så cool tycker jag:D
Jag har fotboll sen 19.00-20.30. Sen träning:S
Kram♥


God natt



Nu har jag suttit framför datorn ett tag o känner att det räcker för kväll. Men jag kommer såklart blogga mer imorgon:D Vad ska jag skriva mer då...? Hmm.. Nee, det var nog inget mer. Kram♥


Vill ha...


Jag vill ha sommar! SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR!

Hej allihopa:D Nu har jag tittat på New Moon!♥ Den var lika bra den här gången, nästan bättre:) Jag har börjat gråta på ett speciellt ställe i filmen båda gångerna, det är så sorgligt o kolla på film ibland (men jag tycker inte att filmen blir sämre för det, jag tycker faktiskt att den blir bättre då!) Nu tänkte jag kolla in lite bloggar. Kram♥


Mmiah



Vilket är ditt favoritprogram på TV?

Jag fick bort det:D
Hoppas du gillar headern även om den inte är så proffesionell (stavning?)
Kram♥

Ny header!:D


Min header!:)

Jaa, nu har jag en header!:D Den är kanske inte proffsig, men jag tycker om den! Jag bara undrar:
nu står det Mmiah i mitt huvud på bilden, hur får man bort det??
Snälla svara om du vet:)


Gårdagens

Här kommer gårdagens kalasoutfit!:)


Blus: Lånad av Mamma (tror att den är från Åhlens) Linne: H&M Jeans: H&M


Hallo:)


Utsikt från F&F:s fönster i lördags

Hejsan!:) Nu har jag kommit hem. Skolan slutade 13.30, sen gick jag och Emma hem till Felicia och spelade Buzz en stund, men nu är jag hemma:) Jag vill kolla på New Moon NU men min syrra har tagit TV:n och hon måste verkligen kolla på Top Model, så jag får väl titta på New Moon efteråt. Kram♥


Sommarbild


Från vänster: Mathilda, Ida, Elin, Nina

Hej!:) Nu är jag på släktkalas! Jag, Ida och Nina sitter framför datorn och kollar på bilder från bl.a Teneriffa!:) Det var så kul när vi var där, hela tjocka släkten! Jag kommer nog inte blogga mer ikväll, eftersom att vi kommer hem sent.
 Kram♥

PS: Vi bjuder på bilden:)
PS2: Vi saknar dig Alice! Krya på dig♥


God morgon!:)



Kan du åka slalom?

God morgon allihopa:) Just nu sitter jag o kollar på Biggest loser på 5:an, eller jag tittar egentligen inte, det är mest Ida som tittar. Snart ska jag och min familj åka till Småland på släktkalas♥ Det ska bli jättekul, jag får ju träffa mina härliga kusiner samtidigt och så ska vi hämta Oskar!:D Vad ska jag skriva mer då...? Jo, vi ska köpa skidor oxå! På ett ställe nära släktkalaset kan man köpa skidor, pjäxor och stavar, sen när man vuxit ur dem får man byta så att dem passar!:) Det är jättebra!
Ni kanske får se outfiten till kalaset sen!:)
Kram♥

Körslaget:)

Nu sitter jag o kollar på körslaget!:) Just nu sjunger Linda Sundblads kör, väldigt "tjejigt", men det är bra! Jag vet inte vad jag ska skriva mer faktiskt:) Men jag hoppas att ni gillade Twilighttabbarna i förra inlägget:D
Kram♥

Förlåt för att det inte är någon bild, men jag hittade inte en enda rolig bild, hehe:)


Twilighttabbar

Här kommer lite tabbar från Twilight:)




Bella lämnar sin ryggasäck framför trädet, plötsligt är den borta:O


Man ser kameran i rutan:)

Haha, Twilight är en av världens bästa filmer:) Men det är lika kul att kolla på såna här tabbar:D
Du kan gå in på hemsidan för fler tabbar:)http://www.moviemistakes.com/blogpost84

Nu ska vi jättesnart äta så jag lämnar datorn:) Jag vet inte om jag kommer blogga mer idag, om jag inte gör det så... God natt♥


Blogglust:)


Här är jag på universeum:)

Hej allihopa:D Jag har absolut ingen aning om vad jag ska skriva nu, men plötsligt fick jag en stor lust att blogga lite:) Så konstig är jag, hihi!


Dagens fråga 20/3



Vad brukar du göra efter skolan?


New moon!:D


Hej! Det gick bra på matchen:) Vi vann med 1-0 så det känns som om vi har kommit igång bra med 11-manna. Jag fick spela defensiv mitt (som jag brukar), det går väl bra tycker jag:)

Iaf, när jag kom hem sa Mamma att New Moon har kommit!:D :D Jag blev jätteglad! Jag älskar Twilight filmerna så jag får väl ta och kolla på New Moon ikväll eller imorn då:D (jag har sett den på bio redan men den är lika rolig o kolla på ändå!)

Vi ska beställa pizza idag!:) (haha som er oxå Nina:D). Vi hade oxå fått ett brev hem där det stod att några av H&M-kläderna som vi har beställt har kommit. Hoppas det var nån av dem jag beställde då:)

Jag vet inte vad jag ska skriva mer, men snart ska jag kolla på "Körslaget":) Det är säsongspremiär, så vi får väl hoppas att den här säsongen är lika bra som den förra.

Kramisar♥


Dagens oufit:)

Jepp, äntligen kommer dagens outfit:D


Blus: Indiska  Linne: Lindex  Jeans: H&M


Hinner inte!

Haha, jag hinner inte med allt! Jag, farmor, farfar och Ida ska åka till ett ställe där dem säljer saker som är begangande, som kläder, skor, möbler, böcker m.m, så jag hinner inte blogga. Jag ska ju spela fotbollsmatch sen så jag kanske inte hinner blogga emellan, men jag hinner iaf blogga efteråt:) Men nu ska vi åka så, hejdå:)

Förlåt för att det inte kommer nån bild, men jag lovar, det kommer bilder ikväll:D

Förlåt

Förlåt för att jag inte har skrivit knappt ett enda inlägg på hela eftermiddagen, men jag har annat för mig oxå så ni får stå ut med att jag inte kommer blogga varenda sekund av mitt liv, jag har ett liv utanför bloggen oxå:)
Iaf, jag fick gå in på Idas dator (igen) eftersom att internet krånglar på min dator, därför lägger jag inte in bilder oså (jag vet att det blir tråkiga inlägg utan men jag kan inte hjälpa det:S). Men jag kan väl köra Dagens fråga utan bild vaa?

Ok, här kommer den:
Brukar ni kolla på Let's dance?

Jag kan inte lägga in dagens outfit idag, men det är ungefär samma som jag hade första gången jag visade Dagens oufit. Alltså:
Mörk blå tröja: H&M
Ljusrosa kofta: Gekås
Ljusblåa jeans: H&M

Det blir roligare inlägg imorgon!:) (förresten, jag spelar min andra 11-manna match imorn:D)
Kramisar♥


Hemma:)

Hej:D Jag gick till skolan idag:) Det kändes mycket bättre, men precis innan lunch (som blev pannkakor) fick jag jätteont i huvudet, men det klarade jag av:) Nu är jag inne på Idas dator så jag kan inte skriva så långt inlägg! Jag kan iaf inte skriva mer eftersom att jag är jättestel i fingrarna för att jag fick sitta och vänta på bussen i 11 min. Nu ska jag äta mellanmål, sen ska jag, Ida och farmor ta en liten tur till F-torg (jag vet att jag har varit där jätteofta dem senaste dagarna, men det har bara blivit så:S) Kram♥


Hur...?

Hur blev det vitt runt texten i mitt förra inlägg?? Jag fattar inte, jag har inte gjort nåt:O
God natt nu iaf:D♥


God natt:)



Jag kommer inte blogga mer idag så god natt på er:) Kramisar♥

Till Felcia vill jag bara säga: Du är verkligen jätterolig:) VERKLIGEN!! Om ni går in på dagens fråga som heter "Orkar inte" så kan jag avslöja att det är hon som har skrivit att hon läser arbiska, men det gör hon inte!! AVSLÖJAD!:D Kram på dig♥


Ida=D



Ida serveras på en tallrik:O


Ida in action!:)


Ida på midsommar 09


Ida och Oskar innan skolavslutningen 09

Det var lite bilder på min kära syster Ida!! Hon har tjatat på mig ända sen jag startade en blogg att jag skulle lägga in en bild på henne, och nu lägger jag in 4 bilder, hoppas att hon blir glad då=D

Kram♥





Klar nu!

Nu har vi spelat yatzy!:) Det var kul fast det gick inte så bra för mig! Resultat här↓


Farmor vann, jag kom 3:a (vi körde i oordning)


Farfar vann, jag kom sist (vi körde i ordning)

Det kommer fler inlägg:D


F & F!


Vårt spel, Yatzy!:)

Farmor o farfar är här nu:) Pappa åkte för typ 2 timmar sen och kommer tillbaka på söndag. Jag tror att jag kommer gå till skolan imorgon om jag inte får feber ellet nåt, men det tror jag inte!:)
Jag, Ida, farmor och farfar ska spela yatzy nu så jag kan inte blogga mer, men det kommer nog fler inlägg ikväll:D


Det funkade inte...

Det funkade inte och kolla på Dating in the dark, men jag surfade runt på internet istället!:) Nu ska jag lämna datorn, känns som om jag suttit här i en evighet!
Kram♥


Programmet hackar!

Dating in the dark hackar jättemycket, men jag ska ge det ett försök till!:) Om det inte funkar får jag väl kolla på nåt annat program:D


Daiting in the dark:)


Nu ska jag kolla på Daiting in the dark på kanal5.se!:)
Kramisar♥


Sjuk:(

Hej allihopa:) Jag stannar hemma från skolan idag eftersom att jag har jätteont i huvudet och känner mig inte alls så pigg som jag brukar vara. Jag har kollat på Legally Blonde (igen) men den här gången kunde jag inte se hela eftersom att man bara kan hyra filmen i 20 timmar, sen kan man inte kolla på den mer. Jag måste träna på engelskan och göra matte idag oxå:( Tråkigt. Men jag behöver inte göra det nu iaf, jag kan vänta tills senare.

Pappa åker till Sälen idag. Jag vill inte att han ska åka när Mamma oxå är borta, men jag och Ida får helt enkelt klara oss.

Det kommer fler inlägg idag:)
Kram på er!♥

(jag orkar inte ladda upp nån bild:S)


God natt


Längtar tills sommaren, den här låten sjöng vi på skolavslutningen i 5:an.

 Hej allihopa. Jag är helt slut, jag tror jag somnar när som helst! Pappa och Ida sover redan så jag får väl gå och lägga mig snart. Förresten, jag har läst ut Systrar i jeans - tredje sommaren nu, har precis börjat på fjärde sommaren men har bara läst typ 25 sidor änsålänge! Jag vet inte om jag går till skolan imorn, jag har väldigt ont i huvudet, men jag vet inte om jag har feber, jag har inte orkat ta tempen, haha!:)
Pappa åker till Sälen imorgon. Då kommer Farmor o Farfar hit o är med oss:) Det blir skoj fast jag kommer sakna Pappa, vilket sammanträffande att Mamma och Samuel + Pappa reser iväg samma vecka! Nu känner jag iaf att jag måste sova, jag är faktiskt ovanligt trött ikväll, jag brukar gå och lägga mig senare men just idag var jag helt slut vid 20.00. Konstigt:S

Puss och kram på er♥

Systrar i jeans - Tredje sommaren



Just nu läser jag en bok som heter Systrar i jeans - Tredje sommaren. Den är skriven av Ann Brashares och är den tredje boken i serien Systrar i Jeans:) Jag tycker att boken är jättebra, även om jag inte har läst ut den (är på sidan 321 av 400 sidor). Boken är sorglig, rolig och glad så den passar alla typer:D Jag rekommenderar den till alla som gillar att läsa om vänskap, romantik och sommaren!:)

Jag tror inte att jag kommer blogga mer ikväll! Kramisar på er♥


Chattar med Felicia:)


Hej! Jag sitter och chattar med Felicia!♥ Jag sa att jag skulle ta kort på "konservationen" och då skrev hon lite saker som var väldigt roliga!=D Du e så skojig Felicia!!


Läxor = Klart!

Jippie! Jag är äntligen klar med läxorna=D Nu känns det genast mycket bättre även om jag fortfarande har ont i huvudet:( Men det går väl över snart, hoppas jag. Ni får se lite bilder på min läxläsning här↓ (kanske inte det roligaste o se på men det är dem enda "nya bilderna" jag har lagt in på datorn)


Såhär såg högen ut innan jag hade börjat


Först gjorde jag engelska...


...sen spanska...



... och sist men absolut inte minst, matte!

Kramisar på er!!<33:D


Legally Blonde


Jag glömde säga att jag hyrde Legally Blonde förut. Det var en jättebra tjejfilm för mig som behövde bli på bättre humör! Det var lixom rolig, glad och fortfarnade lite romantisk. :) Reese Witherspoon spelade rollen jättebra, hon får 5 av 5 M för rollen! Jag ska ge lite betyg här nedanför↓

Film: Legally Blonde
Skådespelare: Bl.a Reese Witherspoon
Kategori: Komedi
Betyg: 4,5 av 5 M om man vill bli på bra humör:)
Filmen handlar om: Elle Woods är ihop med en kille som heter Warner. När de ska gå på en dejt förväntar sig Elle att Warner ska fria till henne, istället gör han slut. Han tycker att hon är "för blond" och inte tillräckligt seriös nu när han ska börja plugga juridik. Men Elle ger inte upp så lätt. För att bli ihop med Warner igen söker hon in till samma juridikskola som honom, och kommer in! När Warner får se henne där blir han väldigt förvånad och tror att hon aldrig kommer klara av livet som advokat, men...

Jag avslöjar inte mer! Ni får se filmen istället!

Kram på er!♥ Nu måste jag göra mina läxor:(


Orkar inte!!



Om du läser B-språk, vilket språk läser du?

Hola, Que tal?
(Hej, hur mår du?)

Jag vet inte varför jag skrev lite på spanska (ni kanske fattar att jag har spanska som B-språk), blev bara sugen på det och kom på att vi har spanskaläxa till imorn:(
Jag kan inte! Jag vill inte! Jag orkar inte! Men jag måste!:( Jag måste göra matte och engelska oxå!! NEJ! Jag har ingen lust, jag har ont i huvudet och känner mig inte helt frisk, men jag måste ändå göra läxor:( Surt...

Jaja, nu ska jag inte klaga mer, det blir ju tråkigt för er som läser om jag ska sitta och klaga hela dagarna långa.
Puss och Kram på er<3


Hann inte...


Ingen får röka på min blogg!:)

När jag kom hem från skolan hann jag inte ta kort på dagens outfit innan jag bytte om till myskläder. Men ni kommer säkerligen få se den outfiten igen, eftersom att jag hade en av mina favvotröjor på mig. Nu börjar jag få riktigt ont i huvudet så jag kommer inte blogga mer just nu, men det kanske kommer nåt inlägg ikväll. Jag tror att jag ska hyra en film nu:D (Vi har nämligen så att vi kan hyra film på TV:n).
Kram på er alla goa läsare!:)


Wow Matilda:D :D :D

Jag gick hem från skolan idag eftersom att jag hade ont i huvudet, frös och inte mådde bra. Men det var inte jag skulle berätta, utan en mycket roligare grej:D

En av mina bästa kompisar Matilda har kommit med i Julias stjärnskott!!!!:D Hon är jätteduktig på att sjunga och dansa och hon kommer uppträda på scen!! Erkänn att det är coolt!:D Bara för att Matilda är så duktig på att sjunga och är min bästis så får hon en länkning!!

http://mmattizz.blogg.se/
http://mmattizz.blogg.se/
http://mmattizz.blogg.se/
http://mmattizz.blogg.se/
http://mmattizz.blogg.se/

Snälla gå in på hennes blogg:)
Alla säger grattis till Matilda:D :D


This is my life...



This is my life, my friend
And this is my time, to stand
Now this is my life, my friend
And I can´t be, no one else

Refrängen på Anna Bergendahls låt "This is my life". Den har en jättebra betydelse och själva låten är jättebra!:) ♥ 


Skuggkysst - Richelle Mead

 
Intriger och kamp på liv och död bland vampyrer på high school!

"För sent. Dimitri och jag såg honom samtidigt, men Dimitri var närmast. Blekt ansikte. Röda ögon."

Det är vårtermin på S:t Vladimirs skola för vampyrer. Rose Hathaway ska snart ta sin high school-examen och lämna internatet tillsammans med sin vän Lissa.
Rose ser fram emot ett nytt liv utanför skolan, men efter sin vän Masons död under jullovet har Rose mått fruktansvärt dåligt. Hon ser oförklarliga, skrämmande saker, har svårt att koncentrera sig och om nätterna drömmer hon hemska mardrömmar. Det känns som om hon håller på att bli tokig och hon är så arg!
Rose bär också på en hemlighet, som hon inte ens berättat för Lissa: Hon är förälskad i sin handledare Dimitri. Och nu verkar det som om han också är beredd att visa sina känslor för Rose.
Men tyvärr är det inte tid för kärlek, utan krig. En stor grupp onda vampyrer, strigoi, anfaller skolan och det blir många smärtsamma förluster ...

Det här är den tredje delen i Vampire Academy-serien. Läs också "Törst" och "Fruset blod"!


Det här är den tredje boken i en serie som jag läser. Jag har beställt den från cdon.com och den kommer nog snart!:) Jag längtar himla mycket tills den kommer, för det är nämligen en av dem bästa serierna jag någonsin har läst. PS: Texten är kopierad från cdon.com


Dagens fråga 16/3



Vilket är ditt favoritämne i skolan?


Dagens outfit - Vardag!


Tröja: JC (fått av mamma på namsdagen) Linne: Gekås/Ullared Jeans: H&M


Hello:)


Just nu sitter jag och kollar på Blue Water High

Hejsan alla härliga personer som läser just min blogg:) Nu har jag kommit hem från skolan, vi hade bl.a idrott och engelska. På idrotten lyckades jag slå i mitt knä, mosa min tå och få in Felicias nagel i min hand så jag började blöda:S Haha, det gick bra som tur var. Jaja, nog om skolan, idag har jag fotbollsträning 19-20.30. Rätt sen träning tycker jag, man vill ju vara hemma på kvällarna och umgås med familjen.
Kommer snart fler inlägg:)
Kram på er♥


Låtar:)

Jag lyssnar rätt mycket på musik så jag tänkte tipsa lite om vad jag lyssnar på! Jag har ingen aning om hur man lägger in videos men jag lägger in länkar istället så ni kan gå in o lyssna!:)

Red hot chilli peppers med låten Californiacation: http://www.youtube.com/watch?v=sFMLARtqxCY
Jättebra låt med en ball video:)

Lady Gaga feat Beyonce med låten Telephone: http://www.youtube.com/watch?v=wgrdlVrRLT8
En jätteskön låt som jag älskar:D En av dem bästa låtar jag har hört:)

Rihanna med låten Russian Roulette: http://www.youtube.com/watch?v=_TxdIEG_vOI
Jättebra låt, en av dem bästa av Rihanna.

Paramore med låten Decode: http://www.youtube.com/watch?v=RvnkAtWcKYg&feature=fvst
En riktigt bra låt som sätter sig på hjärnan. Saken blir inte sämre av att den har med Twilight att göra:D

Taylor Swift med låten You belong with me: http://www.youtube.com/watch?v=VuNIsY6JdUw
En skön låt som är väldigt somrig. Kul video:D

Leona Lewis med låten Better in time: http://www.youtube.com/watch?v=M4oD5sRWpA0
En sorglig låt som passar jättebra om man vill gråta. Leona Lewis sjunger ju jättebra oxå!:D

Jag har ganska bred musiksmak men min favoritartister måste nog bli Taylor Swift, Leona Lewis och Lady Gaga.

Jag kommer inte blogga mer ikväll så god natt och sov gott:)♥


Dagens köp:)

Jag var ju på f-torg idag och här är lite bilder på vad gjorde och vad jag jag handlade:) Ni får se det här↓


Jag väntar på bussen


Den kommer om 6 minuter.


När vi kommit fram kollar vi i lite affärer, sen tar vi en fika på McDonalds, McFlurry såklart:)


Har en påse med mig hem:) Vad kan det ligga i?...


...En body splash och ett läppglans!


Body Splash, från H&M 39.50 kr (det va egentligen 4-pack, men jag delade med mina kompisar så vi betalade bara 10 kr var!)


Lägglglans, från The Body Shop 59 kr. Luktar Tuggummi:D





Dagens fråga



Har du några husdjur?


F-torget, here I come!:D


Ja, snart bär det av till F-torg:D Jag vet inte vilka som följer med, men jag vet iaf att det blir skojigt:) Tänk... om jag skulle varit i skolan nu, då skulle jag sitta i bamba och äta tråkig bambamat, nu ska jag åka och shoppa! Bättre kan det knappast bli!! Jag kanske tar lite bilder där som jag kan visa på bloggen:)
Kramisar på er:)

PS: Just nu tar jag kort med min mobilkamera för att jag inte vart vart datasladden till min kamera är, men när jag hittar den kommer det snart bli bättre kvalitet på bilderna:D


Dagens outfit - Shopping:)


Tröja: H&M Kofta: Gekås/Ullared Jeans: Gekås/Ullared

Jag vet att jag har samma kofta som när jag visade dagens outfit förra gången, men den är tvättad emellan!


Studiedag=Shoppingdag:)


Idag fyller min blogg 6 dagar:)

God morgon allihopa:) Idag har jag studiedag, wihoo:D Jag ska åka till f-torg (ett köpcentrum) med mina kompisar, sen ska jag hem till Mamma och mata min kanin Pärlan (eftersom att Mamma och Samuel är bortresta). Vet faktiskt inte vad jag ska handla på F-torg, men det är lika kul att åka dit ändå:)

Jag kommer visa dagens outfit i nästa inlägg:)


Fotboll snart:)


Så här ser det ut när jag bloggar:)

Klockan 18.00 har jag fotbollsträning som slutar 19.30. Det blir såklart kul fast jag är väldigt seg. Jag är ensam hemma nu, pappa är ute och joggar och Ida är på fotbollsträning men dem kommer hem snart. Just nu kollar jag på skidåkning (sprint), och kollar in lite bloggar. Nu på eftermiddagen har jag bara slappat, inte gjort någonting alls! Skönt:) Jag kommer kanske blogga mer ikväll om jag orkar.
Kram på er alla:)♥


Dagens fråga



När brukar ni gå och lägga er/vakna på helgen?


Vad jag fick...

Jag tänkte visa vad jag fick i  namnsadagspresent!:)↓

Ljusrosa tröja

Rosa tröja med tryck

Två linnen, ett grått och ett vitt

Ljusrosa armband♥

Babyorkidé (miniliten orkidé som är mycket mindre än vanliga)


Grattis Matilda!!:D


Härliga, roliga, glada och fantastiska Matilda!!

Grattis Matilda!:) Du fyller tonåring idag, hipp hipp hurra!! Hoppas att du får en jättekul dag! Och vad roligt att du fick ett guldpass:) Nu kan du, jag, Emma och Felicia gå på Liseberg tillsammans!:D
Alla säger Grattis till Matilda!!:D


Anna vann!:D


Jaa, Anna Bergendahl vann melodifestivalen 2010. Jag tycker att det var rätt, jag hejade ju på henne och Eric Saade!:) Hej förresten. Jag har inte hunnit blogga tidigade idag, jag vaknade nämligen 9.15 imorse, sen åt jag frukost och gick en promenad. Sen kunde jag inte logga in på internet, men nu funkar det iaf:)

Förresten, jag har namnsdag idag!:D Jag kan visa vad jag fick sen:) En av min bästa kompisar fyller år idag oxå, skriver mer om det i nästa inlägg:)

Kramisar:)


3-0 till oss!:)



Jippie, vi vann våran första 11-manna match med 3-0. Det måste bara betyda något bra va?!:) Nu har jag oxå duschat, bytt kläder och ätit pizza! Mums:D Nu sitter jag och kollar på Postkodsmiljonären, sen ska vi kolla på Melodifestivalen!! Det är jättespännande tycker jag:D
Puss och kram på er alla:) Jag kommer inte att blogga mer idag, så God natt!♥
PS: Jag har namnsdag imorn och en av mina bästisar, Matilda, fyller 13 år:D


Fotboll



Ska byta om snart, så jag loggar ut från datorn! Önska mig lycka till på min första 11-manna match, det behöver jag!:) Jag kommer nog blogga mer ikväll.
Puss och kram på er alla:D


Dagens fråga...



Vilken är din favoritaffär?





Home


Bild från Manchester, England, när jag var där med mitt fotbollslag:)

Nu är jag hemma igen:) Jag, pappa och Ida har varit på en badrumsaffär och ******** torg (ett köpcentrum, vill inte säga vad det heter). Ida har oxå fotbollsmatch idag, så hon tvingade oss att åka hem alldeles för tidigt, hann bara gå in på InterSport och Bokia:( Ville gärna gå in på nån klädaffär oxå, menmen... jag klarar mig:) Nu tänkte jag surfa lite, sen ska jag byta om och spela min första 11-manna match:D
Ha det bäst allihopa:)


God morgon!:D


Jag hejar på Eric Saade och Anna Bergendahl

God morgon alla morgonpigga!:) Jag åkte hem till Pappa igårkväll, jag gick o la mig typ 23.30 och vaknade kl. 8 idag. Idag är det en speciell dag för mig. Jag går ju i fotboll, och idag ska jag spela min första 11-manna match!:D Det är bara en träningsmatch, men det är lika kul! Önska mig lycka till!!:)
Saker jag ska göra idag:


•Packa upp väskorna från igår
•Blogga
•Byta om till fotbollskläder
•Åka till fotbollsmatchen
•Spela fotboll (kostigt va?!)
•Hem, duscha och byta om
•Kolla på melodifesivalen, FINAL!!


Tröja!


Ellos 129 kr

Jag var inne på ellos hemsida och såg den här fina tröjan!!<3 Den är glad och samtidigt fin och användbar! Den skulle jag verkligen vilka köpa!:D
Nu säger jag God natt!:D Kram på er<3


Let´s dance


Min söta hund Oskar som jag kommer sakna sjukt mycket!

Nu tittar jag på Let´s dance och kollar in lite bloggar. Förut idag kom Nina (www.photobyninaa.blogg.se) och Gunilla & Sven för att hämta Oskar. Jag kommer sakna honom jättemycket, men han kommer ha det bra i Småland!:) Jo, just det. Nina är min härliga kusin som ska åka till min andra härliga kusin, Alice (www.sprallice.blogg.se) under helgen. Kram på er o ha det grymt i Småland:D

Ni andra får också ha det jättebra där ni är, puss och kram på er allihopa!♥
PS: Tack så jättemycket Mamma för allting idag:D


Gjort klart headern!


Jag idag:)

Yes, har äntligen gjort klart headern! Jag och Mamma satt i minst en timme framför datorn och försökte få till den, men nu är den äntligen klar! När vi skulle sätta in den på bloggen var vi så trötta och hade ont i huvudet båda två så det blev inget av, men jag ska göra det någon gång under nästa vecka. Nu ska vi äta!:D
Kram på er alla och om jag inte hinner skriva mer, God natt!<33


Dagens outfit!


Tröja: H&M  Kofta: Gekås/Ullared  Jeans: H&M

Hej allihopa! Jag tänkte börja med Dagens outfit också! Hoppas ni gillar det:D Förresten... ni får gärna ge lite fler kommentarar:)
Kram på er alla:D


Dagens fråga!



Jag tänkte börja med Dagens fråga. Jag frågar er en fråga och så får ni svara vad ni tycker, enkelt va?!

Dagens fråga: Vem vill nu ska vinna melodifestivalen?


Twilight


En av min favoritfilmer, "Twilight"!

Hej igen!:) Nu är jag hemma från skolan, vi slutade klockan 13.50, så det var en ganska kort dag. Ida har en kompis hemma nu, de kollar på "Twilight" så jag sitter bredvid och tittar lite då och då. Ikväll ska jag och Mamma göra lite olika headers (heter det så??) och jag kommer lägga upp nån av dem i helgen eller under nästa vecka! Puss och kram!<33


Oj!

Förlåt Emma och Felicia, jag har skrivit fel adress till eran blogg! Rätt ska vara www.emmififfia.webblogg.se! Nu måste jag verkligen sova!


Trött

Nu är vi hemma från kusinerna. Andrea var jätteglad och stolt över att vara 6 år, och hon fick en ryggsäck + gympapåse eftersom att hon ska börja 0:an till hösten. Jaja, jag är iaf jättetrött nu och vill bara gå och lägga mig men jag satte mig här framför datan för er läsares skull:D Jag kanske lägger upp nån bild från kalaset imorn!
Nu måste jag iaf gå och lägga mig, håller på och somna på tangentbordet!
God natt<33


Emmififfia och Mmattizz

Ni måste gå in på mina bästa kompisars bloggar:D

www.emmafiffia.webblogg.se är en blogg som skrivs av 2 tjejer, Emma och Felicia. Bloggen handar om deras liv, innebandy, musik, mode, nagelstyling och mycket mer! Bloggen är ganska ny men den är jättebra:D

www.mmattizz.blogg.se är skriven av en rolig och glad tjej, Matilda. Hon skriver om sitt liv, smink, mode, dans och mycket mer. Hennnes blogg är lika ny som min men den är jättekul att läsa:D

Nu ska jag åka till Andrea!:D Jag skriver mer ikväll om jag hinner, annars skriver jag imorgon.




Snart kommer det en ny header!


Ett hjärta till alla som läser min blogg<33

Jag har ju ingen speciell header nu, men jag och mamma ska göra några headers (heter det så?) imorn så det blir lite roligare att gå in på bloggen. Jag har en idé om hur den ska se ut men det får bli en överraskning:D
Snart ska jag åka och fira Andrea:)
Kram på er <33


Just nu...


Här är min hund Oskar, som jag blev lite sur på idag.

... gör jag ingenting. När jag kom hem från skolan funkade inte strömmen så jag kunde inte blogga. Jag fick slå in min kusins paket istället. När strömmen kom tillbaka satte jag mig framför datorn direkt:D
Förresten... Idag fyller min kusin Andrea 6 år:D Alla säger GRATTIS till henne!!
Jag bloggar mer snart!
Kram Mathilda


God natt!

Nu har jag ätit en jättegod marrängswiss och försökt fixa lite med bloggen, men nu ska jag iallafall gå och lägga mig. Hoppas ni sover gott och drömmer "söta" drömmar!
God natt och kram på er!<3


Hemma igen!

Hej! Nu är jag hemma igen!:) Jag har vart på ett köpcentrum i närheten, handlat mat, varit ute med min hund Oskar så jag har inte hunnit fixa något med bloggen än. Nu ska vi äta pannbiff och sen marrängswiss för att fira min namnsdag (okej, den är på söndag, men Mamma och Samuel är i Alperna då).
Ha det bäst:D
Här är en bild på mig från i fredags...
Här är jag för några dagar sen!:D


Ny blogg!

Yes! Nu har jag äntligen startat en blogg:) Jag vet inte alls mycket om att blogga men jag ska göra så gott jag kan. Den är inte så snygg nu men jag ska lägga in bilder på datorn o så ikväll, så jag hoppas att den blir snyggare:D Jag kommer skriva om min vardag, mode, musik och mycket mer,  jag kommer även att ta mycket bilder som jag kommer visa här på bloggen!

Ha det bäst:D
Kramisar Mathilda


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0