Förlåt!


Jag vet att ni har sett den här bilden förut, men den passar ganska bra till temat i texten!:D Oså är det en av dem bästa bilder jag har tagit (enligt mig då;D)

Förlåt för den usla uppdateringen den senaste tiden! Jag ska absolut förbättra mig.

Hej förresten! Jag kom hem från fotbollslägret i söndagskväll, och är jättenöjd med helgen! :D Vi hade hur kul som helst, tränade massor, badade, köpte godis, spelade match och annat skojigt! :) Iaf, imorgon åker jag på klassresa ut i skärgården. Då kommer vi få lära oss och segla en sån här 2-mans segelbåt (kommer inte ihåg vad en sån heter), det kommer bli rätt läskigt och nytt, men ändå kul!:D Vi kommer bo i olika rum, och jag kommer bo med Emma och Matilda! Synd att inte Felicia och Johanna kom i samma rum, men det är ju bara en natt och vi kommer ju träffas all annan tid på lägret!:D

Det kommer inte bli någon uppdatering under klassresan! Men jag kommer hem på torsdag, och då kommer jag självklart och blogga igen!:D

Men nu ska jag byta om till fotbollskläder och så hörs vi på torsdag igen! Kram

God natt inlägg...

Jag skrev ett inlägg som raderades och orkar inte skriva om! Det blir mer bloggning imorgon! :) God natt allihopa!

Dagens shopping:


Blus från Lindex


Mascara från Lindex


Fotbollsskor från Stadium

Ja det var det jag köpte!:D Men nu ska jag gå ner och hålla Mamma, Ida och Samuel sällskap framför TV:n. Kramar till alla och så blir det mer bloggning på måndag (ni kan läsa om varför i mitt förra inlägg;D)

Shopping!


Sommaren 2010! Här är Alice när hon hoppar i poolen (hoppas det var okej att jag la upp den här bilden Alice :D)

Hej! Jag var nyss och shoppade lite med Mamma, jag visar sakerna senare! :) Men förresten, jag har ju helt glömt bort och berätta en sak för er!:o Jag ska på läger med mitt fotbollslag i helgen, och det kommer bli superskoj!:D Vi åker klockan 8.00 imorgonbitti, och kommer hem vid 21.00 på söndag, alltså sover vi över där. Men nu ska jag lyssna på Spotify och börja packa! :) Kramar

En bild på mig och text om lite av varje :)


Här är jag för några veckor sen :)

Hejsan!
Nu är jag nydushad och har bytt om från svettiga fotbollslkäder till pyjamas! :) Träningen var kul fast rätt jobbig, men den gick otroligt snabbt! Jag måste ha haft kul under tiden helt enkelt!;D Imorgon ska min klass + 7A åka till Unvierseum och ha en typ socialdag och lära känna varandra :P Jag ska ta en buss som går vid 8.00, så det bli ingen bloggning imorgonbitti.

Förresten, jag är inne på WEB på min dator, så det här blir ett rätt tråkigt inlägg... Kramar och god natt ♥

Träning snart!


Mums, en bulle skulle vara gott nu!:) Tagen av mig och oredigerad

Heeeej! Jag slutade skolan klockan 14.10 idag, och under den tiden har jag hunnit med och få 3 läxor, trott att jag kommit superförsent till en lektion (fast det var typ 50 min kvar tills den började XD), kollat på schemat ungefär 126 gånger, fått min nya spanskagrupp och mycket mer, så det har varit en rätt vanlig skoldag!;D

Jag har träning klockan 18.00, så jag måste dra, men det blir troligtvis mer bloggning ikväll! :) Kram

Remember me

Hej! Mamma kom hem med en film förut, Remember me! Den var superbra fast sorglig... Jag grät en liten skvätt på slutet av filmen ;). Men nu ska jag sova, jag sitter här min jättestora skjorta (som var Mormors innan, och hon fick den av någon som hade väldigt stor storlek och aa, det är därför den är så stor! XD) och kom precis nu på att jag inte har borstat tänderna... Då får jag väl göra det nu!;D Kram och god natt!

Dagens fråga + text! :)



Dagens fråga: Vad passar jag bäst i? Mittbena/snebena? :)



Hej! Idag var det ju den första "riktiga" dagen på högstadiet, och det var skoj!:D Vi började klockan 9.25 (som jag skrev igår) och slutade klockan 14.20 (fast det var bara halva klassen som slutade 14.20, den andra halvan slutade 15.20 och börjar 1 timma efter oss imorgon istället!;D). Det blev många paranteser där, hehe ;). Aja, nu ska jag inte börja prata om vilka ämnen vi hade och när vi hade våra raster oså, det blir ju alldeles för tråkigt (;D), så det här får bli slutet på detta inlägget! Kram

Dagens outfit - Dålig bild...


Svart tröja: JC  Jeans leggings: Topshop  Jag har också ett par ljussrosa stävlar som "piffade upp" det andra, men dem kom inte med på bild! :)

Det kommer fler inlägg senare...


En fråga!

julia j<3 om Första dagen på högstadiet! :):

Kan inte du lägga in dagens outfit? <3

Svar: Jovisst kan jag det!:D Det kommer en i eftermiddag! :)




Nu drar jag iväg till skolan! Det ösregnar ute och blåser hur mycket som helst, och jag ska cykla! :o Men det går säkert bra! ;) Kram

Första dagen på högstadiet! :)


Bild jag tog med självutlösare på mig själv för några veckor sen! :)

Heeeej! Jag kom hem för ca 2 timmar sen från den första dagen i 7:an!:D Det var faktiskt rätt kul, fast vi gjorde inte så mycket. Fick en massa lappar och information, gick en rundvandring på skolan m.m, men imorgon börjar det riktiga schemat! Vi börjar klockan 9.25 och slutar antingen 14.20 elr 15.20 (det beror på vilken halvklass som har vilken tid XD).

Ikväll är det fotbollsträning, fast jag tror att den bli inställd om det regnar för mycket... Men jag hoppas att alla har haft en bra dag! ♥ Kram

Ny skolaväska och match snart!

Hallooo! Jag var nyss ute och shoppade lite skolgrejer inför imorgon!:) Jag köpte bland annat en stiftpenna, pennvässare, överstryckspennor m.m på Bokia och en skolväska på Stadium (du kan se bilden↓)

Jag har match
snart, och det kommer bli skoj!:D Första matchen på superlänge. Jag håller iaf på och dra på mig benskydden, så jag kanske ska fortsätta med det!;) Kramar till alla och så blir det mer bloggning imorgon!


Såhär ser min nya skolväska ut!:)


Sista dagen på sommarlovet


Den här regnbågen såg jag, Pappa och Ida någon gång förra veckan!:)

Hej! Förlåt för den dåliga uppdateringen dem senaste dagarna! Jag har njutit fullt ut av dem sista dagarna på sommarlovet, så jag har inte haft tid eller lust och blogga.

Innan vi åkte till Liseberg igår åkte jag och Pappa och skulle byta den stickade jumpern från JC eftersom att det var hål i den... Men det fanns inte fler i min storlek, så vi fick pengarna tillbaka istället.

Kram!

Liseberg!



Godmorgon!
Jag vaknade vid 9.45 idag, och var supertrött! Jag har INTE sovit bra inatt... För det första kunde jag inte somna igårkväll, det tog någon timma. Sen har jag vaknat till och från hela natten, så det har väl inte varit den skönaste "skönhetssömnen" för min del inatt!

Idag ska jag, Felicia, Emma och alla våra mammor gå på Liseberg!:D Vi ska köra 5-kamp, sen hoppas jag att vi åker lite saker oxå!;) Hoppas att alla får en bra dag! Kram

MC-boots

Jag är grymt sugen på att köpa ett par MC-boots!:D Jag har tänkt på det rätt länge, och nu är jag helt säker på att jag vill ha ett par såna här i vinter!:) Just dem här var rätt dyra, men det behöver inte vara just det märket. Aja, här får ni se ett par som var riktigt snygga iaf! :)



Ärenden och sånt!

Hej svejs! Idag har jag, Pappa och Ida varit ute och gjort "ärenden";). Vi har bland annat tittat på innegympaskor och sportkläder till mig. Jag hittade tyvärr inget av det, men jag köpte en stickad jumper (eller vad man ska säga) för 299 kr på JC! Den är jättesnygg, jag kan visa den för er någon gång nästa vecka.

Jo, jag tänkte att eftersom att jag inte har kunnat visa er dagens outfit dem senaste 2 veckorna så kan jag ju skriva vad jag har på mig iaf!:)

Vitt linne: JC
Blåblommigt oversizelinne: Monki
Mörkblå jeans: JC
Vit kofta: H&M

Ni får helt enkelt tänka er hur det ser ut! Kram

Whoups!;)


Den här bilden har ni sett föut, men jag gillar den!:)

Godmorgon! Igårkväll fastnade jag vid Sagan om Ringen på trean, så jag somnade inte förrän 00.00! Därför vaknade jag vid 10.00 idag!! Det är supersent för att vara jag, men det var skönt och somna ut iaf!;)

Jag vet inte vad jag ska göra idag... Jag skulle gärna vilja åka till Stadium och Bik Bok, för igår såg jag en snygg skolväska på Stadiums webbshop, så jag skulle gärna vilja kolla in den lite nogare, och igår såg jag även en jättesnygg skjorta från Bik Bok (som jag inte hade med mig nog med pengar att köpa den för) som jag skulle vilja testa igen och så kanske Pappa kan betala den!;D Haha, nej men han kan få se den iaf!:)

Kramar till alla och hoppas ni får en bra dag!

Shopping idag!



Heeej!
Matilda följde inte med till F-torg, alltså var det jag, Emma och Johanna som tog bussen in och shoppade!:D Jag köpte ett linne från Monki och en miniräknare från Åhlens. Jag var ju och shoppade förra veckan också, så nästa vecka kommer jag visa alla saker jag har köpt!;) När vi var klara på "torget" åkte vi hem till Emma och kollade på film, sen hoppade vi studsmatta när det ösregnade!:D Jag var superblöt när jag skulle gå några hundra meter till stället där pappa väntade med bilen, så jag var iskall när jag kom fram! Nu har jag iaf bytt om till torra myskläder, så jag är inte lika kall längre!

Kramar och god natt!

Tävlingen är avslutad!

Ja som ni kanske läste däruppe så är min tävling avslutad! Här kommer dem rätta svaren:



På den första bilden var det ju såklart Kristen Stewart (eller Bella Swan då) :)




På den andra bilden var det David Villa, och det kunde ingen gissa rätt på!;)




På den sista bilden var det Vanessa Hudgens!

Det var flera stycken som hade 2 rätt, även den som vann! Men personen som vann gissade på Christiano Ronaldo på den mittersta bilden (det var ju David Villa), och eftersom att båda är fotbollsspelare så vinner EMMA!

GrAtTiS!:D


Shopping idag!


♥♥

God morgon!
Jag gick och la mig lite efter 22 igår, men jag är ju rätt pigg nu så det funkar!;D Iaf, idag ska jag åka till F-torg med Emma, Matilda och Johanna o shoppa! Det kommer bli superskojigt!:D Men eftersom att jag har annat och göra kommer det inte bli någon uppdatering under dagen.

Ja justdet!
Det verkar som att statistiken har gått upp efter sommaren!:D Dem senaste dagarna har jag haft rätt många läsare (för den är bloggen då), så jag ville bara säga tack till alla som läser min blogg!

Kramar till alla och ha en bra dag!


Lååångt inlägg!

Förlåt för den dåliga uppdateringen och dem tråkiga inläggen under dagen! Jag har helt enkelt haft annat och göra.

Heeeej! När jag hade cyklat hem till Matilda satte vi oss på hennes rum och spelade gitarr och pratade! Mysigt♥ Sen gick vi och Matildas lillebror Emil till sjön och badade! Det var faktiskt rätt skönt i vattnet!;) Sen cyklade jag hem så snabbt jag kunde (tur att det var nerförsbacke nästan hela vägen;D), satte på mig fotbollskläder, åt, sen cyklade jag till fotbollen! Det var kul på träningen, och jag tror att jag börjar på bättre kondition reden!:D Haha. Iaf, idag har jag cyklat mer än 1,2 mil (!) plus fotbollsträning, så jag har tränat rätt mycket idag!:) Det känns rätt bra och komma in i vardagen igen.

Idag ska jag gå och lägga mig klockan 22! Jag måste träna inför skolan, och när jag går upp klockan 7.30 så är jag jättetrött eftersom att jag inte lägger mig i tid! Kramar till alla och god natt!


Hejdå

Hej! Nu ska jag cykla hem till Matilda!:D Det kommer bli jätteskojigt! Jag ska bara byta tröja, sen åker jag iväg, så hejdå!

En fråga som ni gärna får svara på!

Det blir inga bilder i dem här inläggen, eftersom att det bara kommer en massa gamla bilder... Fast jag kan faktiskt fråga er! Tycker ni att jag ska ha gamla bilder eller bildlösa inlägg resten av den här veckan?:)

Godmorgon! Bara så att ni vet så är jag trött! Jag gick och la mig vid 22.30 igår (och somnade kanske vid 23.00), och idag MÅSTE jag gå och lägga mig tidigare! Klockan 22 ska du ligga i sängen Mathilda! Okej...

Iaf, jag vet inte vad jag ska göra idag. Jag ska göra något, inte bara sitta inne och kolla på TV hela dagen, men jag vet inte vad! Jag ska nog ringa någon kompis ändå!:D Jag har inte träffat Matilda, Emma eller Felicia på superlänge, så det är nog dags snart!;) Kram


En liten lista!

Oj! Helt plötsligt kom värsta regnskuren! Det ösregnar nu!:D Mysigt!♥ Jag kanske kan fråga Ida om hon vill se på film. Det gör jag nog!;) Nej men nu slutade det regna! Hallå vad är det här för väder?:P

Hej förresten! Vad gör alla?:) Jag gör ingenting just nu, därför ska jag göra en lista över vad jag gjort idag!

• Haft ansiktsmask
• Duschat
• Spelat fotboll
• Bloggat
• Tittat på TV ;)
• Lyssnat på musik
• Massa annat!! ;D

Det var väl det jag hade och säga! Kramar till er

Förlåt för ett bildlöst inlägg!:)

Tävling!

Hej! Nu kommer en tävling här på bloggen!:D Jag har tagit 3 olika kändisar och "klippt ut" någon del av deras ansikte. Det du ska göra är helt enkelt att lista ut vilken kändis det är och skriva det i en kommentar i det här inlägget!:) Tävligen avslutas imorgon klockan 00.00, och den som vinner får en länk!


Vem kan det här vara?

Ledtråd: Hon är mest känd bland tjejer!:)



Vems öga är det här?

Ledtråd: Personen håller på med en väldigt populär sport!



Den här munnen tillhör ....

Ledtråd: Hon är bra på att sjunga!


Prat om sovtider... ;P


Mina fötter på campingsemestern!:D Jag har visat bilden förut, och ni vet varför!;D

Godmorgon! Jag tvingade mig upp 7.30 idag igen! Jag var superdupertrött, jag är inte gjord för att gå upp tidigt när det är sommarlov... ;) Idag ska jag i alla fall gå och lägga mig vid 22 så att jag är lite piggare imorgonbitti, för igår somnade jag vid 23.30! Okej, nu ska jag inte störa er med mitt tråkiga prat om när jag gick och la mig osv, men det är det enda jag tänker på just nu, haha!:D Kramar till alla och så blir det fler mer intressanta inlägg senare ;D


Träning!


Lite av en favoritbild på Oskar!;D Fotad och redigerad av mig

Hej! Fotbollen var superkul!:D Jag cyklade dit och hem + 1 och 1/2 timmes fotbollsträning, så jag känner mig rätt duktig!:D Okej, det här blev ett tråkigt inlägg, hoppas det inte gör något. Men Ida tjatar på mig att logga ut, så då gör jag väl det!;D  Kram

Fotboll snart!:D


Det här är inte mitt lag och jag har inte tagit bilden, men den här fotbollsplanen har vi träning på varje vecka!:D

Hej! Träningen börjar klockan 18.00 ikväll, och jag längtar supermycket!:D Det kommer bli skojigt, även om det regnar ute, jag har nämligen knappt varit ute på hela dagen, bara för att spela lite fotboll med Ida och gå till macken och köpa en glass! XD Jag längtar iaf till träningen, så jag ska sätta på mig nu så att jag är redo!;D Kram

Lady Gagas 7 bästa "okända" låtar

Hej! Jag har suttit och jobbat på en lista, och ni kanske förstår vad det är för en av rubriken!;) Det här är alltså en lista av Joanne Stefani Germanottas, mer känd som Lady Gaga, 7 bästa "okända" låtar. Enjoy!:D

Nr 7: So happy I could die






Nr 6: Disco Heaven






Nr 5: Monster






Nr 4: Money Honey






Nr 3: Starstruck (feat Space Comboy and Flo Rida)






Nr 2: Summerboy






Och nu till förstaplatsen på min lista!

Nr 1: The Fame






Sådärja! Hoppas ni tyckte om min lilla lista!:D Ni får gärna säga vad ni tycker och om ni kanske skulle valt några andra låtar! Kram

Favorit i repris


En favorit i repris!;D Fotad och redigerad av mig!

God morgon! Idag gick gick upp 7.30 (!!) för att träna inför skolan. Jag var helt död, men jag lyckades komma upp och lägga mig framför TV:n iaf, haha! XD

Igår cyklade jag med Pappa när han sprang igen! Det ösregnade på oss och vi blev genomvåta, men det var kul iaf och jag kände mig rätt duktig när jag var ute och motionerade i det vädret!;) Vi sprang/cyklade ca 8,5 km, och dem sista 4 km hade jag den trögaste växeln för att få mer träning i benen, och det var jobbigt!;D

Iaf, idag börjar träningarna igen!:D Det kommer bli superskoj och träffa alla igen efter sommarlovet och att komma igång med träningen igen (för jag har ju inte tränat sådär jättemycket nu på sommaren, det var mest under campingveckan och nu den senaste veckan jag har tränat!). Kramar till alla

PS: Om Emma, Matilda, Felicia eller Johanna läser det här, när ska vi åka och shoppa?:)


Oskar Linnros



Hej!
Är det bara jag som tycker att Oskar Linnros är superbra?:D Jag har iofs bara hört en av hans låtar, men den är jättebra, så jag kan tänka mig att dem andra också är det! XD Här kommer iallafall den låten:


Oskar Linnros - Från och med du

Förlåt förlåt förlåt!


Gammal bild igen!:/ Jag tror att ni förstår varför, jag har skrivit det ganska många gånger!;)

Halloo! Det regnar ute, jag är ensam hemma och har det riktigt nice! Kan det bli bättre?;D Förlåt för den dåliga uppdateringen jag har haft den senaste tiden, men jag har helt enkelt haft annat och göra än att sitta framför datorn. Jag hoppas att ni förstår!:) Uppdateringen kommer att bli bättre när skolan börjar! Kram

Bildlöst inlägg eftersom att jag inte har några bilder på den här datorn!

Hej! Jag är hemma från seglingen nu! Vi hade det jättekul!:D Åkte båt (konstigt;D), solade, spelade bowling, åt godis, spelade yatsy och mycket mer, så jag har helt enkelt haft det superskoj! När vi kom tillbaka till hamnen vid 16.30, åkte vi hem till våra kusiner och firade Lizette som fyllde 3 år! Grattis Lizette!

Och just det,
när vi kom hem hade några av HM-kläderna vi beställde kommit!:D Jag kan visa bilder på dem senare när jag har fått resten av kläderna! Kram

Katy Perry - Teenage Dream = Bra låt!:D


Katy Perry - Teenage Dream

IDA HAR TAGIT BILDEN!


Jag har inga av mina bilder på den här datorn, men den här bilden tog IDA när vi seglade senast!;D

God morgon! Idag ska jag ut och segla med Farmor, Farfar och mina härliga kusiner!:D Vi kommer åka ut till en ö i skärgården, sen sover vi på båten inatt och så åker vi troligtvis hem imorgon! Det kommer bli superskoj! Det kommer inte bli någon bloggning förrän jag kommer hem. Hoppas alla får en jätterolig helg!:D Kram

Shopping!


Såhär ser väl jag ut (nja, inte direkt, men iaf!;D) när det är rea!

Hej svejs! Förlåt för den dåliga uppdateringen under dagen, men jag har varit och shoppat med Matilda!:D Vi hade superkul, var där i flera timmar och när jag kom hem hade jag jätteont i fötterna! XD Jag köpte iaf ett linne från Monki (80 kr, förut 180!) och några ansiktsmasker från Lindex (14.50 kr st). Hoppas att alla har haft en rolig dag!:D Kram


Gammal bild igen, förlåt!


Jag har visat den här bilden förut, men jag är inte inne på min dator så det kan inte hjälpas!;) Det blev usel kvalité när jag laddade in den på bloggen...

God morgon! Jag vaknade för en halvtimme sen, och sen dess har jag suttit vid datorn!;) Igårkväll hade jag ingen lust och blogga, jag umgicks (säger man så?;o) med Pappa och Ida istället!:D Det var roligt ♥ Aja, nu börjar Sommarlov så jag loggar ut från datorn!;) Kram

Träningarna börjar snart!:D


Gammal bild, jag har visat den förut! Förlåt!;) Det jag skulle komma fram till var iaf att träningarna börjar på tisdag igen efter uppehållet under sommaren!:D

Hej svejs! Det blev en rätt bra dag tillslut ändå!;D Jag gick till en mack i närheten och köpte en skvallertidning och lite choklad, sen satte jag mig på takterassen och solade och läste min tidning! Supermysigt!:D När Pappa kom hem skulle han ut och springa, och då följde jag med och cyklade bredvid. När vi hade sprungit/cyklat cirka 7 km kom vi ner till havet och badade!:) Det var jätteskönt i vattnet, fast rätt kallt!;) Kram


Bildlöst inlägg...

Hallo! Jag var ute på en liten fotorunda nyss och tog lite bilder!:) Jag tror dem blev ganska bra, men det är så svårt att se hur bilderna blir i kameran, det är mycket enklare och se det på datorn.

Aja, jag tror att jag ska gå och köpa mig en tidning eller något nu, så har jag lite och göra!:) Kram

Jag har tråkigt!!


Bild från Baksmällan!

Det här inlägget har jag råkat trycka bort 3 gånger så det blir inte så långt nu eftersom att jag inte orkar skriva om allt!;)

God morgon!
Vad gör alla?:) Jag har tråkigt... Jag har absolut inget och göra och jag mår inte bra av att sitta inne hela dagen. Så om du läser det här (och känner mig;D) kan du väl ringa om du vill hitta på något!

Igår var det ju fotboll på TV, Sverige-Skottland, och Sverige vann med 3-0!:D Eftersom att det bara var en träningsmatch kollade jag bara på första halvlek, för sen satte vi på filmen "Baksmällan"! Den var faktiskt jättebra och rolig, verkligen sevärd!;) Kram


Sverige!


Zlatan och Sverige ska spela en träningsmatch inför EM-kvalet mot Skottland!

Hejsan! Idag har det varit en riktig slappardag!:D Superskönt! Jag har bland annat sett "Alice i Underlandet", varit på biblioteket och lånat 3 olika böcker m.m, så jag har helt enkelt inte haft för mig något speciellt idag.

Nu är det fotbollsmatch Sverige-Skottland så det här blev ett kort inlägg!;) Kram

Goo Goo Dolls - Iris

Ellerhur känner man igen den här låten? Den är så himla bra!:D Lyssna och njut:


Dagens fråga + text!;D




Hallo!
Idag väckte Ida mig klockan 8.00, men jag var så himla trött att jag sov vidare till 8.30!;) Menmen, jag fortsätter träna på att gå upp imorgon! Iaf, igår cyklade jag, Ida och Pappa in till stan och kollade lite på kulturkalaset som håller på just nu. Vi såg en typ trollkarl som var med i Talang 2008, han var jättebra! Jonglerade med facklor och sånt, så det var coolt!;D

Idag är det sämre väder än igår, men jag deppar inte för det!:) Jag tycker att det kommer bli skönt och slappa hela dagen (om det inte händer något annat) och kolla på film oså! Kram

Liseberg!:D

Hej! Jag kom nyss hem från Liseberg!:D Det var superskojigt, fast det var rätt mycket folk så vi åkte inte så mycket utan stod mest i kö!;) Men vi ska äta nu, och vi kanske ska cykla in till stan sen, så det blir nog inte mer bloggning idag! Kram

Liseberg och Vampires suck


Vampires suck!;D

God morgon! Jag vaknade vid 8.00 av att Ida väckte mig. Jag var verkligen jättetrött och fick tvinga mig upp ur sängen! Det var iaf superskoj på Liseberg igår!:D Jag, Ida, Filip (lika gammal som Ida) och Charlie (2 år äldre än mig) sprang runt på Liseberg och åkte bland annat Höjdskräcken, Balder, Kanonen, Spin Rock, Kållorado och Flume Ride. Det var rätt mycket folk, men ändå så att man orkade stå i kö!;D Jag och Ida kanske åker till Liseberg idag oxå, men jag vet inte om jag orkar. Efter att ha gått upp 4.00 så är jag jättetrött, så det kanske inte var en så bra idé... Men det var ju skoj!;D

Förresten, jag och Ida har tänkt och se Vampires Suck när den kommer upp på bio (den 18 augusti är ju premiären)! Den verkar jättekul, så den måste jag bara se!:D Kram

Vampire Academy är den bästa serien jag har läst!

                                              

Jag läste ut "Löftet" förut, och den var superbra!:D Den serien, alltså Vampire Academy, rekommenderar jag verkligen till alla! Vampyrer, kärlek, sorg och action, vad mer kan man önska sig? Jag jämför den lätt med Twilight, för den är faktiskt lika bra som den!:D Jag sitter och gråter när jag läser, så sorglig och bra är boken, man blir lixom så inne i boken att man tror att man är med i den! Gå in här om du vill läsa mer om "Löftet"!

Tyvärr vet jag inte när nästa bok kommer ut. Den har bara kommit ut på engelska änsålänge, och jag vill helst läsa den på svenska för att verkligen fatta allting!;D

Liseberg idag!


                                  

God morgon! Igår gick jag och la mig vid 22.30, och när jag vaknade klockan 8.00 idag (jag tränar ju inför skolan) så var jag supertrött! Det kanske inte var en dierkt bra idé att gå upp 4.00 igår... Men det var ju kul iaf!:D 

Idag ska jag gå på Liseberg med Mamma, Ida och några kompisar från Stockholm. Det kommer bli jätteskoj, även om det är rätt dåligt väder!:D Men jag hoppas att alla får en bra dag! Kram

Video som verkligen måste ses!



Åhh den här videon var en av dem finaste jag sett!:D Jag grät verkligen när jag såg den!

OM DU INTE HAR SETT DEN, SE DEN!:D

Kan det inte bli kväll snart...


Ungefär dagens outfit!;D (gammal bild) Tröja: H&M  Mörkblå jeans (inte dem på bilden): JC  Jag har dock bytt till mjukisbyxor nu!:)

Hejsan! Förlåt för dålig uppdatering under dagen, men jag har inte orkat logga in på datorn. Iaf så har jag varit rätt pigg idag för att ha gått upp 4.00!;D Jag höll på och somna när jag och Pappa såg på Twilight, men jag höll mig vaken, och nu har jag tagit en dusch och känner mig lite piggare av den!:)

Nu loggar jag ut (okej, snart;D), eftersom att jag ska läsa min superduperbraiga bok!:D Och för er som inte har läst serien Vampire Academy, LÄS DEN!:D Kram

Tidigt!:)


Bild tagen av mig för ett tag sen! Den är oredigerad!;)

God morgon (även om jag redan varit vaken länge!;D) Jag ska berätta! Jag vaknade vid typ 4.00, och kunde inte somna om. Så vid 4.30 tog jag min bok och läste en stund. Sen blev jag lite trött på att läsa, så vid 5.00 gick jag ner och kollade på "Djävulen bär Prada"! När den var slut tog jag en morgonpromenad med Oskar, vilket var jätteskönt eftersom att jag blev superpigg då!:D Nu sitter jag iaf här framför datan och kollar på Ugly Betty och surfar lite... Hoppas alla andra har haft en bra morgon, om ni har vaknat än!;D

Dagens änsålänge gulligaste händelse:

Oskar hittade en ganska stor Pappa Långben spindel på golvet imorse och började springa runt och jaga den runt hela vardagsrummet! Stackars spindel, men den lyckades smita undan när Oskar blev trött på den och kom och gosade med mig istället!;D Supergulligt!♥

Lite nytt!:D


Min nya header!:) Ganska enkel, men ändå!

Hej! Nu har jag ändrat lite här på bloggen! Vad tycker ni? Hiss/Diss? Jag tycker iaf att det blev ganska bra!:D

Det ösregnade förut, och då åkte jag, Mamma och Samuel upp till en sjö och badade i regnet! Superkul!:D Sen gick vi hem helt iskalla och duschade och nu sitter jag här i myskläder och... myser!;D Jag tänkte iaf fortsätta läsa min bok nu, som verkligen är jättebra!:) Kram

Klar inför 7:an!:D


Stor bild på mig!;D

Tjoo! När jag och Mamma hade lämnat Ida och hennes kompisar på Liseberg tog vi en sväng in till stan och köpte ett pennfack och ett limstift till mig och lite papper och sånt till Mamma. Nu är jag helt klar inför sjuan med pennfack, kalender, lås + nycklar och sånt, så jag känner mig nöjd!:D

Jag gjorde nyss en ny header, men det gick inte och ladda upp den från picnik så jag kunde inte ha den! Jag blev faktiskt ganska nöjd, så det var rätt surt... Aja, jag får göra en ny när picnik funkar igen! Kram

Dagens outfit! OBS: Konstig bild!


Tröja: Indiska  Linne: JC  Jeansshorts: JC (men jag har klippt av dem)


En humla


En bild jag tog igår! Fotad och redigerad av mig!:D

God morgon! Jag vaknade för cirka 2 timmar sen, och efter det har jag kollat på TV och ätit frukost!;) Idag har jag faktiskt inte några planer! Jag vet att jag skrev att jag skulle åka till landet igår, men det blev inget av det. Ida ska till Liseberg med sin kompisar, så jag kanske kan följa med och lämna dem, isf måste jag sätta på mig! Då gör jag det!;D Kram

Sleep...


Oskar skakade på huvudet så att det blev en rätt, hmm... konstig bild!;) Tagen av mig och oredigerad

Tjohoo! Sitter här och nördar framför Google Earth!:D Rätt coolt faktiskt, men jag har fått hjärnsläpp på ställen som jag vill se! Någon som har nåt förslag?:) Iaf, så tänkte jag gå och lägga mig nu! Jag är trött och jag vet att det är så himla skönt och sova, så det känns faktiskt ganska rätt!;D God natt!

Fail...



Det här var en misslyckad bild jag tog när jag inte kollade in i kameran. Men visst blev den ändå rätt cool!;D

Hejsan! Idag har varit en riktigt skön slappdag!;) Först hade jag ju mitt spa, med ansiktsmask, fotbad, dusch, body lotion och sånt! Det var najs!;D Sen vid 16.00 kollade jag, Ida och Mamma på "The ugly truth". Den var faktiskt rätt bra! Sen hoppade jag och Ida lite studsmatta, sen fotade jag lite (som bilden i det här inlägget), och nu sitter jag här!

Men jag ska snart gå ner till TV:n och se på DN-galan!:D Kram

Förresten! Jag har beställt HM-kläder nu!:D Ni kan få se bilder på dem när jag får dem!;)

Dagens outfit


Ny tröja: Gina Tricot  Linne: JC  Jeansleggings: Topshop


Kort och ointressant inlägg, men läs det ändå!;D

Nu ska jag sätta på mig myskläder och borsta tänderna och håret, sen blir det ett litet "spa" för mig!;D Kram


En liten bild + lite text ;)


Tagen och redigerad av mig!:)

Hejsan! Jag kom nyss hem från Pappa. Vi kollade på "Farsan", spelade fotboll i mörkret på en fotbollsplan i närheten, åt hämtpizza (;D) m.m så det har varit jättekul! Ikväll ska jag, Ida, Mamma och Samuel åka till landet, och vi stannar där tills imorgon eller på söndag. Det kommer bli skojigt!:D

Men innan dess tänkte jag ha ett litet typ spa, med ansiktsmask, fotbad och sånt!:D Kramar till alla

Klar!:D


Bild tagen av mig på landet!:D Jag vet inte varför picnik inte funkar med min dator just nu...

Hallo! Jag är klar med rummet nu och har suttit vid datan ett tag!;) Man blir rätt trött av att sitta vid datorn i någon timma, så jag ska logga ut nu, jag, Ida och Mamma ska ändå äta glass snart!:D Ikväll ska jag och Ida till Pappa och vi stannar där tills imorgonbitti!:) När vi kommit tillbaks till Mamma imorgon ska vi åka till landet!:D Men jag kommer nog kunna lägga in något inlägg innan vi åker! Kramar till alla

Dagens outfit - Nya jeans!


Tröja: New Yorker (fått av Emma och Felicia;D)  Jeans: JC


STÄDA!


Bild jag tog på landet!:D Redigerad i picnik!

Hej! Nu ska jag städa! Tråkigt, men det behövs ;) Det här var ett väldigt onödigt inlägg, men aja! Kram

Kul dag, men nu!

   
Slumpad bild på mig och Emma!:D

Hej! Först hämtade jag, Emma, Mamma och Emmas mamma Anette alla keramiksaker inne i stan!:) Sen åkte vi hem och jag och Emma cyklade runt och la allas skålar/muggar/fat (eller vad dem nu gjort;D) i deras brevlådor. Sen cyklade vi ner till en glassaffär och köpte glass!:D Efter det tog vi oss till Coop och handlade lite tuggummi och sånt!:) Sen cyklade vi till vår gamla skola, satte oss på kompisgungan på skolgården och åt och pratade!:D Supermysigt♥ Men nu sitter jag gär framför datorn och har ont i magen!! Jag måste ha fått i mig gluten, för jag har precis sån magont! Tråkigt... Kram

Skriv vad DU tycker!:D


Såhär blev min kalender när den var klar! Jag blev faktiskt rätt nöjd (jag är ju inte världsbäst på scrapbooking;D)! Förlåt för den dåliga bilden...

Såg ni min outfitbild i förra inlägget? Vad tycker ni, ska jag fortsätta att ta outfitbilderna så?:)

Iaf, så hade ju jag och Emma kalas för nån månad sen på ett ställe där man gjorde keramiksaker! Idag ska vi åka och hämta allas saker som är brända och klara!:D Det kommer bli skojigt!;) Men nu ska jag och Mamma äta, sen åker vi! Kram


Dagens outfit


Tröja: H&M  Jeansleggings: Topshop  Armband: Köpt i Danmark


God morgon mina kära läsare!:D


En gammal bild på mitt öga!;) Tagen av mig och oredigerad. Du får absolut inte kopiera mina bilder utan att jag vet om det!

God morgon!
Jag vaknade för ca 2 timmar sen, kollade på sommarlovsmorgon och åt frukost, och nu sitter jag här! Jag tänkte ta mig en dusch, så det här blir inte något långt inlägg direkt!;D Det blir seriösare inlägg senare!:) Kram

En bild m.m ;)


En bild tagen av mig någon gång!;) Oredigerad

Tjuoo! Nu har jag fixat min kalender! Jag blev faktiskt rätt nöjd, ni får se bilder imorgon!;) Jag har läst att det kommer bli regn resten av veckan... Det kommer bli skönt ändå tycker jag!;D Jag tycker faktiskt om regn, det är så mysigt och sitta inne och höra när det smattrar mot fönstret!

Jag tänkte iaf gå och lägga mig snart! Kram

Shoppingoutfit!;D


Blus: Indiska  Linne: JC  Jeansleggings: Topshop


Shopping!

Hejsan! Nu är vi hemma från stan!:D Jag hittade lite fina grejer som kommer här:


Gina Tricot 149 kr Oversize tröja! (mycket snyggare på än vad den ser ut! Jag kan visa den på någon gång;D)


H&M 99 kr


H&M 149 kr


JC
Ordinarie pris: 399 kr På rea: 119 kr!


JC
Ordinarie pris: 599 kr På rea: 179 kr!


Oj vilken dålig bild! Förlåt Jag såg inte det i kameran!;) Iaf är det här den 4:de boken i Vampire Academy!:D


Scarpbookinggrejer för att fixa min kalender!:)

Så, det var alla saker jag köpte!:D Jag tänkte faktiskt börja fixa med min kalender nu. Göra den fin på både fram- och baksidan!:D Jag kan visa resultatet senare! Kram

Shopping!:D


Bild jag tog på en bilsemester i Europa förra året. Då hade jag inte min systemkamera, och jag var inte så duktig på att ta bilder!;)

God morgon! Idag åker jag, Ida och Mamma in till stan och shoppar lite kläder!:D Det kommer självklart bilder på allting sen!;) Ikväll ska Mamma vara borta några timmar, så jag och Ida får vara ensamma hemma. Undrar vad vi ska hitta på... Det bli säkert kul iaf!:D Men nu ska jag sätta på mig. Kram


Old picture, men iaf ;)

                       

Hallo! Har sett klart på Valentine´s day nu. Den var faktiskt lika bra som den har varit dem andra gångerna jag har sett den!;D Aja, nu tänkte jag i alla fall gå och lägga mig. Jag ska ju gå upp 08.30 imorgon oxå!:) Kramar till er och god natt!

Mysigt!:D

      
Min mysisoutfit för kvällen (gammal och suddig bild, sry)! Tröja: Zara Mjukisbyxor: Sytt själv:) Tofflor: Lindex

Tjooo! Vi är hemma från badet nu. Det var jättekönt i vattnet, men det var skugga precis där vi badade så man ville gå upp rätt snabbt ändå! XD Nu ska jag, Ida och Mamma iaf se Valentine´s day!:D Jag har sett den en gång på bio och en gång på campingsemestern redan, men den är så bra så jag kan lika gärna se den igen! Kramar

Shakira


Shakira - Waka Waka

Den här låten är jätteskön tycker jag!:) Okej, jag är lite efter (det är ju en VM-låt) men ändå!;D

Det var bara det jag hade och säga! Kram

Nice day


Tagen av mig, oredigerad!:)

Hej! Idag har jag varit med Felicia!:D Vi hade det jättemysigt, typ satt och pratade i 2 timmar!:) Sen var hon tvungen och gå hem eftersom att hon skulle till sin mormor, och då gick jag till en mataffär i närheten och handlade en Frida, en tablettask och tuggummin till mamma (eftersom att hon ÄLSKAR tuggummi;D). Jag har helt enkelt haft en skön dag!

Snart ska jag, Mamma, Ida och hennes kompis och ta ett kvällsdopp!:) Det kommer bli kuligt! Kram

God natt


Mina fötter på en strand någonstans i Sverige!;) Bilden är tagen av mig och oredigerad.

Nu ska jag seriöst sova! Jag orkar inte vara vaken längre plus att jag ska upp halv nio imorgon för och träna inför skolstarten... Det är bara 3 veckor kvar av sommarlovet! Buhuu!:´( Nee jag skoja, men jag ska njuta dem sista veckorna!:D Men nu får jag inte byta ämne, nu ska jag sova!XD God natt

Lite bilder...


Vi var vid ett ställe där folk hade byggt upp massvis med "stentorn" . Det var mycket fler än vad man ser i bild:)


Okej, det här väl inte den snyggaste bilden i världen men aja!XD I Bilden är iaf från vänster Hanna, Ida, Emanuel och Elias.


Ännu en vattenbild tagen av mig!;)


Sötnosen Hugo, som även är väldigt duktig på att brotta ner folk. Jag tror att alla vi "stora" barn fick det bevisat (speciellt Elias och Joel ;D)


Nimis! Här spenderade vi en halv dag och klättrade runt!:D

Såå, det var lite bilder från campingsemestern!, alla tagna av mig!:D Hoppas ni accepterade att jag inte visade bilder där någons ansikte syntes, eftersom att jag inte vet om dem får det och så!;) Ni kan även gå in på det här inlägget på Idas blogg om ni vill se fler bilder!

Och vet ni? Jag har sett Sean Banan i verkligheten!! Hahaha, han var på en konsert vi var på inne i Helsingborg!:D

Men nu tänkte jag gå och lägga mig. Kram

En bild...


Bilden är tagen av mig och oredigerad (det gick inte och redigera i picnik just nu:S). Den får inte absolut kopieras utan att du har fått mitt tillstånd!

Hejsan! Det här är en av bilderna jag tog under campingsemestern. Jag blev faktiskt jättenöjd med den!:D Mamma lärde mig om tider och sådant i kameran, jag tog några bilder, och det här är en av dem jag blev nöjd med. Men nu ska vi äta! Kramar till alla

Hemma!

Tjooo! Jag är hemma från campingsemestern nu, och jag har haft så kul!:D Vi har spelat fotboll, pingis, gjort utflykter, kollat på konserter, badat, snackat och massa skoj!:D :D Tack alla för den här veckan (speciellt barnen då förstås)!♥ Men nu tänkte jag ta igen alla avsnitt av Fångad jag har missat. Det blir mer uppdatering senare. Kram

RSS 2.0